Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 20., péntek 9:27

Ha ketté van particionálva a HDD-d (ami erősen ajánlott egyébként), akkor esetleg próbáld meg felrakni winyóról.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 18:14

h3x0r írta:
___Samy___ írta:újra akarom rakni a gépem, most egy sima 8 van fent, de egy 8.1 enterpriset akarok felrakni
a baj csak az, hogy sehogy sem bootol be dvd-ről
biosba átállítottam a sorrendet, az iso fájlból írtam ki a cuccot, többször is megpróbáltam kiírni, és semmi, bootoláskor elkezd gondolkodni, majd visszavált a merevlemezre és betölti a windowst, pedig egy bootolni képes verzióról van szó

ilyennel még nem találkoztam, valakinek ötlet?
Probald meg USB stick-rol
http://www.poweriso.com/tutorials/how-t ... -drive.htm
Én is ezt ajánlom. De ha USB-ről se bootol, akkor nézzél meg valami mást, hogy bootol-e. (windows 7, windows 8) Ha igen, akkor lehet valami rossz windowst szedtél le. Múltkor én is beleszaladtam egy rossz feltöltésbe

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 19., csütörtök 18:13

megpróbálnám, de nincs itthon a pen-em :/
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 19., csütörtök 18:05

___Samy___ írta:újra akarom rakni a gépem, most egy sima 8 van fent, de egy 8.1 enterpriset akarok felrakni
biosba átállítottam a sorrendet, az iso fájlból írtam ki a cuccot, többször is megpróbáltam kiírni, és semmi, bootoláskor elkezd gondolkodni, majd visszavált a merevlemezre és betölti a windowst, pedig egy bootolni képes verzióról van szó

Probald meg USB stick-rol
http://www.poweriso.com/tutorials/how-t ... -drive.htm

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 19., csütörtök 18:01

újra akarom rakni a gépem, most egy sima 8 van fent, de egy 8.1 enterpriset akarok felrakni

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 18., szerda 17:25

tucsoki írta:Kalóz változat volt? :mrgreen:
Magról szedtem és nem lett crackelve, mivel volt 1 hónapos kódom a chipmagazinból.
De most leszedem az origi honlapról, hátha az jó lesz. :)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 18., szerda 17:17

Kalóz változat volt? :mrgreen:

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 18., szerda 17:06

tucsoki írta:@reeed_ati

Ez 99%-ban HDD/driver probléma, nem alaplap vagy hangszóró. HDSentinellel nézzük meg mit ír rá első körben.
Ráküldtem ezt a HDSentinelt és azt írja, hogy:
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
Annyi történt csak, hogy leszedtem a Kasperskyt és azóta nem akad a hang.
Nem lehet, hogy a vírusirtó bezavart valamelyik drivernek? :hmmm:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 18., szerda 15:17

@reeed_ati

Ez 99%-ban HDD/driver probléma, nem alaplap vagy hangszóró. HDSentinellel nézzük meg mit ír rá első körben.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 17., kedd 23:33

k!ll3rcsöcs írta: Remélem nem jön elő a dolog újra, de nekem is volt hasonló gondom, egy garis géppel. Plusz ránézhetsz HD sentinellel is, bár asszem nekem nem jelzett hibát.
Na köszi, akkor lecsekkolom még ezzel a progival, a biztonság kedvéért.
Vagy most adja meg magát, vagy ne jöjjön elő többet, mert már csak 1 hónap garim van, a két évből. :)

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. február 17., kedd 23:19

reeed_ati írta:Laptop ügyben kéne egy kis segítség, hátha találkozott már valaki hasonló problémával. :)
Pár napja jött elő olyan gondom, hogyha zenét hallgatok, vagy filmezek, akkor kb. 1percenként megakad a hang.
Itt a link, hogy miről is beszélek.
Csak gondoltam rákérdezek, hátha segít valaki, mielőtt nekilátok újratelepíteni, esetleg csak hangkártya driver újratelepítése? :hmmm:
Remélem nem jön elő a dolog újra, de nekem is volt hasonló gondom, egy garis géppel. Visszament szervizbe, alaplapcsere--> ugyanúgy szar maradt. Ment szervizbe, hangszórócsere (WTF??)--> szar maradt. Semmilyen driverhiba nem okozhatta, majd egyszer csak meghalt a a winchester benne, minden előjel nélkül. Vettem bele újat, és onnantól soha többé nem jött elő a hiba. Szóval ha előjönne a dolog ismét, én csinálnék egy biztonsági mentést. Plusz ránézhetsz HD sentinellel is, bár asszem nekem nem jelzett hibát.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 17., kedd 23:07

Elbeszélgetek magamban :mrgreen: , de érdekes, hogy csináltam egy rendszer visszaállítást és megoldódott a lentebb írt problémám és csak annyit csinált, hogy legyalulta a kaspersky-t. wtf?? :hmmm:

Közben rokon kikészít, megkérdezett, hogy milyen laptopot ajánlanék nekik 110 körül.
Utánaolvasgattam itt is, prohardveren is, ahol nálam okosabbak az üzleti gépeket ajánlották inkább, 1 év garival, mivelhogy ennyi pénzért újonnan nem lehet normális gépet venni.
Erre keresek neki egy faxa Dell Latitude gépet 90.ért 1év garanciával.
Ez meg rá 20 perce küld nekem linket, hogy olx-en talált egy szutyok samsungot mit szólok hozzá. :vivo: :-@
Már látom előre, hogy bestbyte-ból rendelnek valami új csodát 110-ért. :D

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 17., kedd 17:52

Laptop ügyben kéne egy kis segítség, hátha találkozott már valaki hasonló problémával. :)
Pár napja jött elő olyan gondom, hogyha zenét hallgatok, vagy filmezek, akkor kb. 1percenként megakad a hang.
Itt a link, hogy miről is beszélek.
Csak gondoltam rákérdezek, hátha segít valaki, mielőtt nekilátok újratelepíteni, esetleg csak hangkártya driver újratelepítése? :hmmm:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. február 17., kedd 17:22

nem egy nagy dolog szétkapni, aztán hogy a jó kontakt meglegyen visszarakni az akksit.. azt nem tudom :mrgreen: csak tisztítási célból kaptam szét eddig, kifújni az optika mellől a port stb.

más:
valaki ért az autó hangrendszerekhez? egy basic 4 hangszóró+mélynyomó kombó főleg dnb-hez mennyibe fáj? nem kell hátmasszázs a sofőri ülésbe meg semmi akksiromboló félcsomagtartós dolog, csak mégse a gagyi gyári hulladék szóljon :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:43

iphone :roll:
Nem véletlen, van egy kollégám, akinek a tesója a londoni központban dolgozik. Mesélt érdekes dolgokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:42

4990

de amúgy tárgytalan lesz úgy néz ki, mert még egy csavarhúzóm sincs hozzá :lol: persze nem szabvány fejű csavart használnak, gondolhattam is volna erre, ennyiért meg nem fogok venni egy kit-et

iphone :roll:

szerk.: találtam 4 ezerért is

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:38

Mennyiért láttad? Én 6 körül.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:32

igen, én is ezeket nézegetem perpill, csak érdekelt, hogy mennyire lehet kockázatos ez a dolog
mondjuk nekem nincs is olyan kis kék műanyag darabom, amivel ki tudom pattintani az akksit :hmmm:

mert láttam egy két helyen neten az akksi cserét boltokban, de többe kerül, mint maga az akksi, úgy szerintem nem éri meg
de basszus, milyen gciség már amúgy...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:26

Youtube videót néztem korábban ötös cseréről, ízinek tűnik :mrgreen: Aztán nem tudom, hogy fake-e vagy sem.

https://www.youtube.com/watch?v=zUIj_tFopd4
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 17., kedd 15:23

cserélt már valaki iphone 4-ben akksit? mennyire kockázatos dolog ebbe saját magam belefogni?

Vissza: