PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- P. Krisz
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Én kétszer írtam nekik és mindkétszer válaszoltak és segítőkészeik is voltak .
De az igaz hogy szar az Origin . A Uplay pedig egy nagy rakás fos . Újra kellett rakni a gépem és mivel baszik működni a felhőmentés 30 óra AC Unity ment a levesbe .
Steam>GOG>Origin>Uplay
De az igaz hogy szar az Origin . A Uplay pedig egy nagy rakás fos . Újra kellett rakni a gépem és mivel baszik működni a felhőmentés 30 óra AC Unity ment a levesbe .
Steam>GOG>Origin>Uplay
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Persze ügyfélszolgálat szarik rám, nem veszik fel és vissza sem hívnak Vicc ez az origin. A játékok igazából nem érdekelnek, ott rohadjanak meg, de nem kicsit zavaró az eset, hogy ilyen megtörténhet
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez mi a fukk?
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. February 23, 2015 10:07:46 PM GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
[email protected].
Persze az oldal azon funkciói ahol bejelenthetném, hogy feltörték a fiókomat nem elérhetőek. Remek.
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. February 23, 2015 10:07:46 PM GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
[email protected].
Persze az oldal azon funkciói ahol bejelenthetném, hogy feltörték a fiókomat nem elérhetőek. Remek.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azoktol kerdeznem akik jatszottak a darksiders 1-2vel, hogy a sztori mennyire epul egymasra, illetve hogy mennyire elvezheto a jatek eger+bill komboval?
Tehat pl ha a masodik resszel kezdek, es nincs gamepad-em az mennyire gaz?
Tehat pl ha a masodik resszel kezdek, es nincs gamepad-em az mennyire gaz?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- sonic
Sok secret, easter egg, puzzle van benne a fokuldetes mellett, amikkel el lehet szorakozni, de azert messze-messze nem olyan mennyisegben vannak benne mellekkuldik es lore mint egy elder scrolls jatekban. Megiscsak egy action-rpg. Szerintem ha nem is 20, de 30 ora alatt kimaxolod ugy hogy nem hagysz ki semmit. Raadasul olyan felepitesu mint a diablo jatekok altalaban. Vegigviszed a sztorit aztan ugyanazzal a karakterrel ujrakezdheted ha akarod nehezebb fokozaton, szoval egy vegigjatszas nem tart tul sokaig.Santi írta:Én ha játszok, akkor rendesen játszok, szeretem 100%-osra kitolni a játékokat (már persze, ami bejön), de egyébként láttam hogy mindhez van magyarítás, azokkal talán gyorsabban fogok haladni az olvasgatásokkal, mint angolul. Egyébként, egy olyan 20 órás játékidő/rész vagy attól kevesebb lenne teljesen jó, mert akkor bevállalnám, de ha mittomén egy Skyrim mondjuk, abba bele se kezdek mert az vagy 100 óra vagy mégtöbb.
Az 1-rol es a 3-rol nem tudok nyilatkozni, de gondolom hasonlo.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én ha játszok, akkor rendesen játszok, szeretem 100%-osra kitolni a játékokat (már persze, ami bejön), de egyébként láttam hogy mindhez van magyarítás, azokkal talán gyorsabban fogok haladni az olvasgatásokkal, mint angolul. Egyébként, egy olyan 20 órás játékidő/rész vagy attól kevesebb lenne teljesen jó, mert akkor bevállalnám, de ha mittomén egy Skyrim mondjuk, abba bele se kezdek mert az vagy 100 óra vagy mégtöbb.
- sonic
Az egyhez nem volt szerencsem.Santi írta:A Dungeon Siege szériát ismeri valaki? Vélemény? Illetve mennyi idő végigtolni a részeket? Gondolkoztam rajta, hogy belevágnék a sorozatba hiánypótlás okán, mert anno kimaradt, de csak ha nem túl hosszú, mert nincs annyi időm, hogy hosszú hetekig toljam.
A kettovel jatszottam. Nagyon jo volt, pozitivan gondolok ra vissza, es neha kesztetest is erzek ra hogy eloszedjem egy vegigjatszasra. (Csak azota jottek mar ki kategorian belul modernebb darabok azert). Nagyon szepen voltak megtervezve a palyak, 1-2 helyen kimagaslo latvanyt produkalt a jatek (persze mai szemmel mar lehet elavult lesz). Jok a kvesztek, van sok jopofa, otletes mellekkuldi is. Nem emlekszem pontosan de nem volt kibirhatatlanul hosszu a jatekido. Persze attol is fugg mennyit pepecselsz az aprosagokkal, a rejtett cuccokkal, lore olvasgatassal, stb...
A haromrol azt hallottam hogy gyenge a tobbihez kepest.
- P. Krisz
A harmadik résszel játszottam csak , és 18 óra volt úgy hogy kihagytam pár sidequestet .Santi írta:A Dungeon Siege szériát ismeri valaki? Vélemény? Illetve mennyi idő végigtolni a részeket? Gondolkoztam rajta, hogy belevágnék a sorozatba hiánypótlás okán, mert anno kimaradt, de csak ha nem túl hosszú, mert nincs annyi időm, hogy hosszú hetekig toljam.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Santi
A Dungeon Siege szériát ismeri valaki? Vélemény? Illetve mennyi idő végigtolni a részeket? Gondolkoztam rajta, hogy belevágnék a sorozatba hiánypótlás okán, mert anno kimaradt, de csak ha nem túl hosszú, mert nincs annyi időm, hogy hosszú hetekig toljam.
- P. Krisz
Főleg amikor Scarecrow ellen kellett bújkálni .Faust írta:Az Origins szerintem egy rakás szar, pláne a City után dögunalom. Viszont a bossfightok az Asylumban a legjobbak, a Cityben elég langyik Freeze-n kívül.
A Ra's elleni harc is elég élvezetes volt .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én csak annyira emlékszek belőle, hogy Slade ellen szétvertem a billentyűzetet.Faust írta:Az Origins szerintem egy rakás szar, pláne a City után dögunalom. Viszont a bossfightok az Asylumban a legjobbak, a Cityben elég langyik Freeze-n kívül.
Az Origins szerintem egy rakás szar, pláne a City után dögunalom. Viszont a bossfightok az Asylumban a legjobbak, a Cityben elég langyik Freeze-n kívül.
Melyik az a magyarosító oldal, ahonnan érdemes lehúzni (jók a magyarosítások) a magyarosításokat?
- P. Krisz
Én inkább azt mondanám hogy az Origins a City 90 %-án élősködik és a maradék 10 % a saját kútfő és még így is sikerült elbaszni de úgy emberesen . 1 új kütyü , 1 új fícsőr amit debil biztosra csináltak és minden idők egyik legszarabb bossfightja/ugye Electrocutioner/ , ment is rá a 7 pont .cart írta:Az utolsó két játék 90%-ban ugyan az, úgyhogy nem sokat vesztesz vele, ha kihagyod az egyiket.
Mi a többi 10/10 -es játékod ?a city-nél nagyobb 10/10-es játékkal én még nem találkoztam.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Okés köszi, akkor origins lesz a legutolsó.Boky írta:szerintem azért is érdemes, mert az első 2 mérföldekkel jobb az originsnál
a city-nél nagyobb 10/10-es játékkal én még nem találkoztam.
Az utolsó két játék 90%-ban ugyan az, úgyhogy nem sokat vesztesz vele, ha kihagyod az egyiket.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
szerintem azért is érdemes, mert az első 2 mérföldekkel jobb az originsnálSierra írta:Az újabb Batman játékoknál érdemes tartani a release sorrendet, vagy tök mindegy melyikkel kezdem?
Konkrétan erre gondolok:
-Arkham Asylum
-Arkham City
-Arkham Origins
és az utóbbival szeretnék játszani, de kérdés, hogy érdemes e végigmenni a másik két részen?
a city-nél nagyobb 10/10-es játékkal én még nem találkoztam.
Az újabb Batman játékoknál érdemes tartani a release sorrendet, vagy tök mindegy melyikkel kezdem?
Konkrétan erre gondolok:
-Arkham Asylum
-Arkham City
-Arkham Origins
és az utóbbival szeretnék játszani, de kérdés, hogy érdemes e végigmenni a másik két részen?
Konkrétan erre gondolok:
-Arkham Asylum
-Arkham City
-Arkham Origins
- Santi
Max Payne Bundle (1&2) 3 euroért most a steamen - még 20 óra van az akcióból.