Kerlon írta:a barca rúgott nekik 15-t 3 meccsen, csak nem kéne megszenvednünk ellenük
Az elcse az a csapat aki leginkább szétteszi a barcának, már jó ideje.
Nagyon remélem, hogy kiesnek a g*cibe.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 22., vasárnap 13:21
Kerlon írta:a barca rúgott nekik 15-t 3 meccsen, csak nem kéne megszenvednünk ellenük
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 22., vasárnap 13:02
ennyi erővel akkor legközelebb a malaga ellen hazain kikaphatunk mert a barca isKerlon írta:a barca rúgott nekik 15-t 3 meccsen, csak nem kéne megszenvednünk ellenük
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 22., vasárnap 12:57
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 22., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 21., szombat 20:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 21., szombat 12:33
...és készül a szobor...Realista24 írta:Cholo hosszabbít 2022-ig...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 18., szerda 20:24
Matyi írta:Az első videóban a Levante elleni meccsről vannak a bejátszások, ahol Suárez 67 percig nem is játszott, szóval nem miatta ment ki Messi a szélre.Messi nem alves miatt ment ki jobbra,meg montoya miatt,hanem suarez miatt,ha meg nem játszik az uru akkor messi megy be középre.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. február 18., szerda 17:03
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 18., szerda 16:35
Jesszusom, a figura pro licenszes? Nagyon éleslátású, és az összefüggések...R.M.C.F írta:Ki mutatja jól be? Mit? Hogy LE kitette messit jobbra? Hogy a jobb bekkek ezért nem adnak be annyit?gkovi írta:Barcelona támadójáték
Itt nagyon jól bemutatja, hogy miben változtatott Enrique a szezon első feléhez képest a támadójátékban.
Nem vitázom,mert a süldő valószínű barcás és minden barca meccset megnéz,én meg láttam ebben az évben 99 percet.........pffff.
Messi nem alves miatt ment ki jobbra,meg montoya miatt,hanem suarez miatt,ha meg nem játszik az uru akkor messi megy be középre.
De mondom,ez bajusznélküli valószínű minden meccset megnéz,így nehéz vele vitázni,de az összefüggések nálam nem állnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 13:47
Ja, de ez várható volt, kérdés, hogy mit akar a kölök. A Valencia persze, hogy mindent meg akar tenni azért, hogy paradjon. Paconak is 80 a kivásárlási ára már.Toti írta:nédda, csokoládénak igaza lesz.Realista24 írta:Gayának új szerződést akarnak adni, öt évre, évi bruttó 3 milliós fizetéssel, most 250ezer, ha jól olvasom. Kivásárlási árát 80 millió körülire akarják emelni.
Pérez kivár.
pedig jó lenne a gyerek itt.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 18., szerda 13:45
nédda, csokoládénak igaza lesz.Realista24 írta:Gayának új szerződést akarnak adni, öt évre, évi bruttó 3 milliós fizetéssel, most 250ezer, ha jól olvasom. Kivásárlási árát 80 millió körülire akarják emelni.
Pérez kivár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 11:35
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. február 18., szerda 10:47
Az első videóban a Levante elleni meccsről vannak a bejátszások, ahol Suárez 67 percig nem is játszott, szóval nem miatta ment ki Messi a szélre.Messi nem alves miatt ment ki jobbra,meg montoya miatt,hanem suarez miatt,ha meg nem játszik az uru akkor messi megy be középre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 17., kedd 21:21
Ki mutatja jól be? Mit? Hogy LE kitette messit jobbra? Hogy a jobb bekkek ezért nem adnak be annyit?gkovi írta:Barcelona támadójáték
Itt nagyon jól bemutatja, hogy miben változtatott Enrique a szezon első feléhez képest a támadójátékban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 17., kedd 10:34
Az írásomra reagáltál,ezért gondoltam...de ha félre èrtelmeztem...bocsáss megCS0ki írta:Ha nem kötöd te trófeákhoz, akkor miért "bocsássak" meg, hiszen ezek szerint nem neked szólt,amit írtam?Már megbocsáss,nem én kötöm trófeákhoz,(én konkrétan leszarom azt is ha nem nyerünk semmit,csak azt a focit játsza a csapat,ami szórakoztat),hanem szerintem Perez.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. február 17., kedd 1:04
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 22:34
Ha nem kötöd te trófeákhoz, akkor miért "bocsássak" meg, hiszen ezek szerint nem neked szólt,amit írtam?Már megbocsáss,nem én kötöm trófeákhoz,(én konkrétan leszarom azt is ha nem nyerünk semmit,csak azt a focit játsza a csapat,ami szórakoztat),hanem szerintem Perez.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 20:58
Én meg azt mondom,hogy mindig az erősebb kutya baszik...Géci írta:Az erőszak csak erőszakot szűl, a problémákat pedig meg kell beszélni!Realista24 írta:Az a baj, hogy ezeknek nem "edesapa" kell most, hanem egy alkoholista nevelőapa.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem