Persze.Nagy meccsek lesznek,de "muszáj" döntőznünk!R.M.C.F írta:Előbb a Dortmund.......ők is nagyon nehezek,gyorsak,fejben erősek és egyénileg is vannak spílereik akik komolyak.
Bajnokok Ligája
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Előbb a Dortmund.......ők is nagyon nehezek,gyorsak,fejben erősek és egyénileg is vannak spílereik akik komolyak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én inkább a játék képére vagyok elsősorban kíváncsi.
nehéz elképzelni, hogy visszaáll a bayern, és kontrákra alapoz, szerintem megpróbálják majd uralni a meccset és persze a labdát is birtokolni.
nehéz elképzelni, hogy visszaáll a bayern, és kontrákra alapoz, szerintem megpróbálják majd uralni a meccset és persze a labdát is birtokolni.
- Nzedge
Én jobban örülnék egy Bayern elleni döntőnek.Egy Real Madrid-Bayern München az egyetlen olyan párosítás ebben az évben amely egy Real játékosnak nagyobb motivációt jelent egy klasszikusnál.Tavaly ők ütöttek ki a döntő kapujánál,most itt lenne a lehetőség a fináléban visszavágni.
Az olyan meccseken ahol hatalmas tét volt rendre hoztuk,jó taktikával,helyenként szép játékkal. Én nem félteném csapatunkat a németek ellen se.
Az olyan meccseken ahol hatalmas tét volt rendre hoztuk,jó taktikával,helyenként szép játékkal. Én nem félteném csapatunkat a németek ellen se.
- realbeckham
Nagyon kíváncsi vagyok a holnapra. Kicsit belegondolva és mérlegelve a helyzetet úgy gondolom, hogy több gólos Bayern siker fog születni. Idén a Barcának Rajtunk kívül nem volt komoly ellenfele még. A Milán nem top csapat, mégis megszorította. A PSG nem top csapat(még), egyenlőre ők egy gazdag tulajokkal rendelkező kirakatcsapat, mégis meg tudta szorítani. A csoportküzdelmek során sem volt top csapat az ellenfelei között, még sem zárt maximum ponttal és volt, hogy szenvedtek. Egyedül velünk találkoztak idén, mint nagyágyúval és láthattuk, hogy mire mentek velünk....lebőgés. Nekünk halálcsoport jutott a BL-en, és egy MU. A Bayernek meg jött a Juve(az a Juve, akit sokan kikiáltottak a világ legjobb kp-jával rendelkező csapatnak), akit olyan könnyedén vertek el, mintha egy Vasas lett volna az ellenfél. Lehet, hogy a bajnokságban fut a szekér a Barcának és lehet, hogy a rekordjainkat is megdöntik, de az nem erődemonstráció. Minden jel arra mutat, hogy a Németek holnap a földbe döngölik a Katalánokat, és akármilyen fura is ezt leírni a több éves dominanciájuk miatt, de a Barca nem favorit, sőt. Az más kérdés, hogy lehet, hogy mi jobban járnánk, ha a Barca jutna a döntőbe. Eddig azt is akartam, hogy ők menjenek tovább, de a meccs közeledtével, egyszerűen nem tudok nekik szurkolni, és szívből kívánom nekik, hogy kapjanak egy XXL-es zakót és Messike hordja. Elegem van belőlük! Hajrá Bayern.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem fognak megverni minket,azért nem mert,ebben a szezonban szinte végig rosszak voltunk,formán kívül,tudás alatt.....mégpedig a hozzáállás és a hittelenség miatt(bajnokságban már nagyon korán elment a barca)......DE......a tét meccseket hozzuk tavasszal...a döntő meccsekre összeszedik magukat és ha nem is a tudásuk legjavát adják,de semmiképpen sem esélytelenek......sőt.....esélyesek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy döntőben egyáltalán nem zavarna, ha undorító játékkal nyernénk, mert mégis csak egy döntő, de amikor egy sima spanyol középcsapat ellen tolja a hülyeségét, na az zavaró.pheco írta: A döntőben 1 kontrával is lehet akár nyerni, de ezt halkan mondom, Mourinho meg ne hallja, mert még a végén erre fog játszani :Đ
Egy döntőt be kell húzni, ott nincs mese. Nem kell szép játék, nem kell joga bonito. Csak a győzelem.
De előbb jussunk el odáig
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Erősebbnek tűnik a Bayern jelenleg, mint a Real. De ez majd holnap derül ki igazán. Hamburgoknak meg Hannovereknek lőnek 9-et meg 6-ot ez szép és jó, de lehet holnap koppannak egy nagyot és a Barca lefocizza őket, bár nem hiszem. A döntőben meg bármi lehet és ugye nálunk van egy Ronaldo, aki szarja a gólokat. A döntőben 1 kontrával is lehet akár nyerni, de ezt halkan mondom, Mourinho meg ne hallja, mert még a végén erre fog játszani :Đ
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lealázhatnak, ha szar napot fogunk ki. De a döntőben olyan nincs, hogy szar nap és Mourinho eddig a döntőire mindig rohadt stabil taktikát rakott össze.
Ha döntőbe bejutunk (márpedig bejutunk a bdsrstnt) akkor ott nyerünk. Összejön idén. Lehet, hogy az alkohol miatt, de most van önbizalmam valamiért
Ha döntőbe bejutunk (márpedig bejutunk a bdsrstnt) akkor ott nyerünk. Összejön idén. Lehet, hogy az alkohol miatt, de most van önbizalmam valamiért
-
A döntőben akkor minket is lealáznak simán.
Szerencsére a madrid játékosok nem ezzel a mentelitással mennek ki a pályára.....bár volt idő( a barca ellen főleg,vagy BL 8közé jutás hogy ez volt a fejekben)...
Mire fel aláznának meg minket simán? Nincs olyan csapat a világon jelenleg,aki ezt a madridot még ha nincs is csúcs formában simán alázná.....nincsen,max bizonyos emberek álmaiban.
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
kezdek izgulni
es ahogy egyre kozelebb kerul a kezdo sipszo, egyre biztosabb vagyok benne, hogy tovabbjutunk.
es ahogy egyre kozelebb kerul a kezdo sipszo, egyre biztosabb vagyok benne, hogy tovabbjutunk.
12
- Nzedge
Ezen elsőnek meglepődtem,aztán azon lepődtem meg,hogy ezen még meglepődök..vincze ottó: "a KATALÁN"
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
én inkább játszanék egy erősebb bayern ellen, és talán kikapnék, minthogy a minimális esélye meglegyen annak, hogy a barca megver minket a döntőben. tény, hogy az utóbbi idők meccsei alapján nekünk kedvezne, de azért egy bl döntő...hát nem tudomCasso írta:Én nem örülnék neki. A döntőben akkor minket is lealáznak simán. Nem értem, hogy hova drukkoltok a bajoroknak. A Barca ellen sokkal nagyobb esélyünk van.El Unico írta:Remélem a Bayern bedarálja a Barcát,totális focival agyonverik a katalánokat,hogy a visszavágó már csak formalitás legyen...
más: nem tudom miért hagyták abba az ilyen videokat: 1., 2.
nekem nagyon tetszettek, és a dortmund ellen is összerakhattak volna valami hasonlót.
más2: láttátok a sport1 bajnokok ligája "crew" bemutatását legújabban? asszem valami ilyesmi: méhes gábor: "a hang", vincze ottó: "a KATALÁN" , faragó richárd:"a precíz", puhl sanyi: "a szigorú" . a lényeg tehát, hogy egy barca fényező mindig legyen a studióban
Én nem örülnék neki. A döntőben akkor minket is lealáznak simán. Nem értem, hogy hova drukkoltok a bajoroknak. A Barca ellen sokkal nagyobb esélyünk van.El Unico írta:Remélem a Bayern bedarálja a Barcát,totális focival agyonverik a katalánokat,hogy a visszavágó már csak formalitás legyen...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Remélem a Bayern bedarálja a Barcát,totális focival agyonverik a katalánokat,hogy a visszavágó már csak formalitás legyen...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ezt egy kicsit túlzásnak érzem,de eszméletlen örülnék,ha mondjuk a Bayern 4-0-val küldené haza a katalánokat,de erre vajmi kevés esélyt látok.de princeless lennerealbeckham írta:szóval ha ez a Bayern, nem vág min. 3-at, 4-et otthon ennek a Barcának,
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
adom az egészet. nem akarok egyáltalán több el clásicót, már a tökömön folyik vissza. jussanak tovább a bayorok és mi, és jöhet a revansÉn a Bayernt várom a döntőbe és remélem is, hogy ők kerülnek be. Lehet, hogy ellenük kevesebb esélyünk lesz, de nem akarok spanyol döntőt. Ha a Barca ellen buknánk el a döntőt az katasztrófa lenne, bár az érem másik oldala meg az, hogy ha ott is legyőznénk őket, akkor végleg lezárná a csapat a Barca korszakot. Real-Bayern döntőt érzek.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(Fenomén), Ronaldinho, Robinho, Marcelo, Varane, Modric, Benzema
A BL számomra az a trófea, amit eddigi madridista időszakom alatt nem nyert meg a csapat. Ez 10 hosszú évet takar...minden évben nyugtattam magam'hgy majd jövőre
Rengeteg szépet megéltem már madridistaként,ahogyan bánatot is eleget
Egy szó mint száz,annyira kell már nekünk Real Madrid szurkolóknak ez a cím mint egy falat kenyér :-)
Csak hogy témához is írjak én Bayern-Real döntőt várok...ahol CR duplával nyerünk
Rengeteg szépet megéltem már madridistaként,ahogyan bánatot is eleget
Egy szó mint száz,annyira kell már nekünk Real Madrid szurkolóknak ez a cím mint egy falat kenyér :-)
Csak hogy témához is írjak én Bayern-Real döntőt várok...ahol CR duplával nyerünk
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Én a Bayernt várom a döntőbe és remélem is, hogy ők kerülnek be. Lehet, hogy ellenük kevesebb esélyünk lesz, de nem akarok spanyol döntőt. Ha a Barca ellen buknánk el a döntőt az katasztrófa lenne, bár az érem másik oldala meg az, hogy ha ott is legyőznénk őket, akkor végleg lezárná a csapat a Barca korszakot. Real-Bayern döntőt érzek.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Én is a katalánokat várom a döntőbe.
Valamiért még mindig őket érzem esélyesebbnek.
Talán a hosszú évek berögződése,de remélem ennek már ebben az idényben véget vetünk
Valamiért még mindig őket érzem esélyesebbnek.
Talán a hosszú évek berögződése,de remélem ennek már ebben az idényben véget vetünk
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."