Megy a meccs!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Megy a meccs!
Ez a Schalke felallas ez mi? Tobb vedekezo jatekos nem volt a keretbe? kicsit kevesnek erzem..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd megpróbálunk keményen védekezni mi is,aztán lesz ami leszJó szurkolást! Kíváncsi leszek mire mentek az 5 védős totál defenzív Schalke ellen. :)
Egy 0-0 ra mi is jók lehetünk mint ti tegnap
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
pepe meg az ívelgetések...
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Nem trollkodásból, de cuki ez a mez.
Jó szurkolást! Kíváncsi leszek mire mentek az 5 védős totál defenzív Schalke ellen.
Jó szurkolást! Kíváncsi leszek mire mentek az 5 védős totál defenzív Schalke ellen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem illik.
- h3x0r
Tudjuk, hogy bejon neked, de azert nem kell reklamozni.ziro4vr írta:Fuhh Krooson ez a mez...
MAS: egy magyar stream-et tudna valaki dobni?
az mindenkin ocsmányun áll, nem tudom, hogy Perez ezt miért engedteziro4vr írta:Fuhh Krooson ez a mez...bizonyos helyeken nem mutatkozhatna érintetlenül...
mondjuk az meglep, hogy neked nem jön be
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Fuhh Krooson ez a mez...bizonyos helyeken nem mutatkozhatna érintetlenül...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Na ezeket mondjuk nem tudtam, köszi. A gyomorproblémákhoz meg annyit, hogy kitudja hogy mivel etetik őket.R.M.C.F írta:Lázzal biztos nem játszana,mert az rossz esetben még az életébe is kerülhet valakinek,de egy élsportoló szervezete más mint egy átlag emberé,hamar túl van egy lázon,főleg egy hőemelkedésen,olyan anyagcseréjük van hogy hamar kifuttatnak kisebb problémákat. A nyirokrendszer magasabb fokon üzemel,nagyobb a hatékonysága,hamar túl vannak egy egy betegségen.rashidm írta:Én Benzema-t pihentettem volna mondjuk. Nem hiszem hogy annyira egészséges betegen (valaki említette hogy lázas) játszani, gondolom a teljesítményén meglátszik (erről gondolom RMFC tudna mesélni, hogy mennyire befolyásolja).
Nekem az szokott szemet szúrni másokra is vonatkoztatva,hogy túl sok a gyomor probléma,és ezt már hosszú évek óta láthatjuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lázzal biztos nem játszana,mert az rossz esetben még az életébe is kerülhet valakinek,de egy élsportoló szervezete más mint egy átlag emberé,hamar túl van egy lázon,főleg egy hőemelkedésen,olyan anyagcseréjük van hogy hamar kifuttatnak kisebb problémákat. A nyirokrendszer magasabb fokon üzemel,nagyobb a hatékonysága,hamar túl vannak egy egy betegségen.rashidm írta:Én Benzema-t pihentettem volna mondjuk. Nem hiszem hogy annyira egészséges betegen (valaki említette hogy lázas) játszani, gondolom a teljesítményén meglátszik (erről gondolom RMFC tudna mesélni, hogy mennyire befolyásolja).
Nekem az szokott szemet szúrni másokra is vonatkoztatva,hogy túl sok a gyomor probléma,és ezt már hosszú évek óta láthatjuk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Na igen, csak hat kozben Casmirot elengedtuk, Khedira utan Xabi is szepen mutatta a fukkot, esely se volt Illarrat elengedni.R.M.C.F írta:Én Illarát nem értem,tavaly tökéletesen bebizonyosodott,hogy CA nem számol vele,ez 100% és bizonyított. Meglett a 10....ez megint azt mutatja,CA még marad egy vagy két évet biztosan,igy neki lépnie kellett volna és menni oda,ahol játszik...mert még nem öreg.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én Benzema-t pihentettem volna mondjuk. Nem hiszem hogy annyira egészséges betegen (valaki említette hogy lázas) játszani, gondolom a teljesítményén meglátszik (erről gondolom RMFC tudna mesélni, hogy mennyire befolyásolja).
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
torjack írta:Vagy Illarra valamit nagyon nem tud.Géci írta:Tökös csávó ez a Carló. Valamit csak tudhat ez a gyerek, ha már kezdő.
Én Illarát nem értem,tavaly tökéletesen bebizonyosodott,hogy CA nem számol vele,ez 100% és bizonyított. Meglett a 10....ez megint azt mutatja,CA még marad egy vagy két évet biztosan,igy neki lépnie kellett volna és menni oda,ahol játszik...mert még nem öreg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
Rosszul fejeztem ki magam. A lényeg, hogy nekem az a halálom, hogy mikor fent van, a támadásépítés kb mehet a kukába. Megkapja, szép komótosan körbenéz, keresi Kroost hogy majd az passzolja fel, keresi Iscot hogy majd az vigye fel, és ha ezek nem jönnek be, akkor hátraadja, hogy ívelje fel valamelyik kh. Nekem ez nagyon kevés.Kerlon írta: Fociban az alibi meg a felelősségáthárítás nem ugyan az? Amúgy meg nem értek egyet. Ha magabiztosabb lenne és tényleg érezné a bizalmat, akkor garantálom, hogy bemerné vállalni a húzósabb dolgokat is. Így meg benne van a görcs, hogyha elrontom, akkor lebasznak, jövőhéten kikerülök a csapatból. Tavaly volt pár jól elkapott meccse, amin nem volt ilyen bűn gyenge, mint az ideieken, de neki mondjuk már lefőtt itt a kávé, szóval szerintem biztos távozó lesz a nyáron.
Persze Khedira se jobb, akiről mindig az a filmcím jut eszembe, "The man who wasn't there".
Lényeg a lényeg, örülök a brazil kezdetésének, kaphatunk egy szeletet a tudásából meg a nem tudásából, a németek ellen meg olyat nem nagyon tud lehozni, ami miatt kieshetnénk.
Nem illik.
Fociban az alibi meg a felelősségáthárítás nem ugyan az? Amúgy meg nem értek egyet. Ha magabiztosabb lenne és tényleg érezné a bizalmat, akkor garantálom, hogy bemerné vállalni a húzósabb dolgokat is. Így meg benne van a görcs, hogyha elrontom, akkor lebasznak, jövőhéten kikerülök a csapatból. Tavaly volt pár jól elkapott meccse, amin nem volt ilyen bűn gyenge, mint az ideieken, de neki mondjuk már lefőtt itt a kávé, szóval szerintem biztos távozó lesz a nyáron.ziro4vr írta:Szerintem sokkal többet nem. Magabiztosabb lehetett volna, de attól még csak az alibipasszok mennek meg a felelősség áthárítása.Kerlon írta: Vagy, hogy mennyire bíznak benne. Mondjuk egy mélységi irányított btb-be játszatni remek húzás amúgy. És ezzel nem azt állítom, hogy meg vagyok vele elégedve vagy, hogy Ancelotti a hibás egyedül, de ennél sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Szerintem sokkal többet nem. Magabiztosabb lehetett volna, de attól még csak az alibipasszok mennek meg a felelősség áthárítása.Kerlon írta: Vagy, hogy mennyire bíznak benne. Mondjuk egy mélységi irányított btb-be játszatni remek húzás amúgy. És ezzel nem azt állítom, hogy meg vagyok vele elégedve vagy, hogy Ancelotti a hibás egyedül, de ennél sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Vagy Illarra valamit nagyon nem tud.Géci írta:Tökös csávó ez a Carló. Valamit csak tudhat ez a gyerek, ha már kezdő.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
valaki megtudna dobni egy nézhető streammel...ami van az elég ramaty
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igazából szerintem Illarra Carlonál Kroos cseréje.. ezért játszik ritkán.. (Kroos mindig játszik)..
Meglátjuk x- gyanús meccset várok, kevés góllal.
Meglátjuk x- gyanús meccset várok, kevés góllal.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tökös csávó ez a Carló. Valamit csak tudhat ez a gyerek, ha már kezdő.