Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
én simán benne lennék. :-) épp most fújták le, jött a mu hendi és a monaco is. már csak a bl meccsek vannak.
én benne vagyok, bár elég sűrű napjaim vannak 1-2 lehet ki is maradna.
viszont akkor kéne vmi szabály, mert mondjuk megmondom az aznapi 1,1es - 1,2es oddsokat és máris 5/5 a nap. szóval vagy odds limit legyen, vagy a mindennapi összeállított 5 eseményes szelvény össz oddsát nézzük. avagy nemtudom.
viszont akkor kéne vmi szabály, mert mondjuk megmondom az aznapi 1,1es - 1,2es oddsokat és máris 5/5 a nap. szóval vagy odds limit legyen, vagy a mindennapi összeállított 5 eseményes szelvény össz oddsát nézzük. avagy nemtudom.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ti nektek nincs kedvetek valami kis tippjátékot csinálni? Nem lenne semmi nyeremény csak a tippmix eseményeiből naponta 5 darabot kiválogatnánk és megnéznék a hónap végén, hogy ki volt a legjobb tippelő. Az eredményt excelben vezetném.
(Én imádom az ilyet, mert ha valaki elkapja a fonalat akkor mindig rakom a tippjeit )
(Én imádom az ilyet, mert ha valaki elkapja a fonalat akkor mindig rakom a tippjeit )
én a poénszelóra raktam, egy próbát megér hazaira ha jön a mu és a monaco (márpedig jönni fog), akkor már csak egy cé gól kell a dormund ellen és, hogy a bayern-barcán mindkét csapat lőjjön gólt.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
én d-re húztam. ha az jönne, akkor ma császár vagyok :Đaccel írta:kezdem bánni, hogy megraktam a celta-zaragoza meccset hazaira. de nembaj, bátraké a szerencse.
kezdem bánni, hogy megraktam a celta-zaragoza meccset hazaira. de nembaj, bátraké a szerencse.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
monaco
MU hendi
(0-20,5) olymp-panel H
1000->4200
túl szép eddig, hogy igaz legyen, lefújhatnának most mindent
MU hendi
(0-20,5) olymp-panel H
1000->4200
túl szép eddig, hogy igaz legyen, lefújhatnának most mindent
.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
meg-meg de ne szóljuk el, francia másodosztályban nem igazán bízom.accel írta:na, de most hajrá monaco. valaki megtette még őket rajtam kívül?
jólvan, mostmár hátrébb dőlhetünk 2-0
- ___Samy___
bár én nem rakok most semmit, de a cr gól az meglesz szerintemDemes írta:A BL meccsekre ki mit rak?
Gondolkozom egy sima Real győzelmen, 2.45ért nem rossz, aztán csapatjuk nekik :mickey:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
eddig jön a monaco is és a mu hendi. túl szép, hogy igaz legyen.
A BL meccsekre ki mit rak?
Gondolkozom egy sima Real győzelmen, 2.45ért nem rossz, aztán csapatjuk nekik :mickey:
tegnap én is így éreztem, amikor suárezen ment el a mixem.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Azt a jó mocskos
Nem hiszem el.
Ezek az olasz B-k pedig mindig ikszek... olyan szép mixem volt:
Arzenal K - Karpati Lv H 2.30 pipa
Honka - Helsinki V 1.80 pipa
Slavia P. - Slovacko H 1.71 pipa
Ascoli - Padova D
Nem hiszem el.
Ezek az olasz B-k pedig mindig ikszek... olyan szép mixem volt:
Arzenal K - Karpati Lv H 2.30 pipa
Honka - Helsinki V 1.80 pipa
Slavia P. - Slovacko H 1.71 pipa
Ascoli - Padova D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
3-1re fog nyerni a bayern. és a barca gólját messi lövi, nekem így tökéletes lenne.
na, de most hajrá monaco. valaki megtette még őket rajtam kívül?
na, de most hajrá monaco. valaki megtette még őket rajtam kívül?
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Jó a lényeg, hogy ne nyerjenek, minden más jó!accel írta:a barca holnap egy gólt fög lőni, azt messi szerzi. és a bayern is betalál legalább egyszer. mindenkinek jó így. deal?H20 írta:A Barca meg nem nyer holnap!
DE a legjobb az lenne, ha az Ascoli most már tényleg szerezne egy gólt, mert ez nem állapot, a hét mixe lenne, ha jönne ott az iksz.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
a barca holnap egy gólt fög lőni, azt messi szerzi. és a bayern is betalál legalább egyszer. mindenkinek jó így. deal?H20 írta:A Barca meg nem nyer holnap!
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Csak egy kis Ascoli gólt srácok, semmi több, csak egy kicsit.
A Barca meg nem nyer holnap!
A Barca meg nem nyer holnap!
VARANE
VARANE
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Toti írta:gomez szerez gólt 2.30ért ajándék. ugye mandzukic eltiltott. gomezt meg ismerjük.
mondjuk az a 2.25ös odds hazaira tulajdonképpen elég csábító. azthittem 2 alatt lesz, elnézve a barca idegenbeli szerencsétlenkedéseit és a bayern baszottnagy formáját.
szerdára meg a lewandowski szerez gólt mehet. nagyon tipikus lenne.
nyerni fog a barca holnap koma :-) :-)
12
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Könyörgöm az Ascoli-Padova ikszért. csak az kéne már, de nagyoooooon
VARANE
VARANE
- bla255
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Luka Modric, Gareth Bale, Lahm
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Stockport County
Mára egy "biztonsági":
Slavia Praha
Shamrock Rovers
(0-1)* Manchester United
300->1610
És egy veszélyes:
Tappara