Az, de másként funkcionál, mint az optimális 442. Bár nyilván az egyéni gyengébb produktumok és személyi változások miatt legnagyobb részt.___Samy___ írta:de akkor is azez olyan kényszer 442, mint a kényszer francia
Megy a meccs!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Nem illik.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
nagyjából mindent leírtatok...
Pepe tanár és sugárzik belőle a magabiztosság
Silva sztem is teljesen rendben van így elsőre, majd javul ami a gondolkodási sebességet illeti, de van benne dinamika és látszik, hogy nem kell erőszakkal előre küldeni, amikor van rá lehetősége
Benz: pihentessék, látszik h nem egészséges
ja igen, Bélánk is elfogadható ma, teszi a dolgát és megint volt egy szép ellépése két védőt is otthagyva
Pepe tanár és sugárzik belőle a magabiztosság
Silva sztem is teljesen rendben van így elsőre, majd javul ami a gondolkodási sebességet illeti, de van benne dinamika és látszik, hogy nem kell erőszakkal előre küldeni, amikor van rá lehetősége
Benz: pihentessék, látszik h nem egészséges
ja igen, Bélánk is elfogadható ma, teszi a dolgát és megint volt egy szép ellépése két védőt is otthagyva
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Manapság már nincsenek szűzlányok :ĐCS0ki írta:Lucas Silva kezd alakulni, az első percekben igazi szűzlány volt a sulidiszkóban, bujkált ahogy csak tudott, valamivel már jobb az önbizalom. Azért biztos ami biztos, minden labdát szépen átvesz, igazít, nehogy rossz legyen a passz, csak ezzel eléggé lassítja is a dolgokat. Mondjuk nagyjából ezt vártam tőle.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Olyanunk is van.ziro4vr írta:mint a kényszer francia
- ___Samy___
de akkor is azez olyan kényszer 442, mint a kényszer francia
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egesz szezonba ezt jatsszuk, Carlo elmondta vagy 15szor. Tamadasban 433, vedekezesben 442.ziro4vr írta:ez olyan kényszer 442, mint a kényszer francia___Samy___ írta: most is az van, bale feltűnően sokszor zár vissza, és mélyebbről is indul mint cé vagy karim
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
ez olyan kényszer 442, mint a kényszer francia___Samy___ írta:most is az van, bale feltűnően sokszor zár vissza, és mélyebbről is indul mint cé vagy karimLeginkább a 442 hiányzik
Nem illik.
- ___Samy___
azért az szemmel látható, hogy mennyire hiányzott egy karmester a védelembe, nevezetesen pepe, be nem áll a szája, mutogat, magyaráz
mert sem varane, sem nacho nem az még
sokkal olajozottabban működik a gépezet
benzemának meg nagyon jók a felpasszai kicsiben, és ahogy mozog rá vissza, de sokszor pontatlan, és alap passzokat ront el
látszik, hogy nincs rendben
mert sem varane, sem nacho nem az még
sokkal olajozottabban működik a gépezet
benzemának meg nagyon jók a felpasszai kicsiben, és ahogy mozog rá vissza, de sokszor pontatlan, és alap passzokat ront el
látszik, hogy nincs rendben
most is az van, bale feltűnően sokszor zár vissza, és mélyebbről is indul mint cé vagy karimLeginkább a 442 hiányzik
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Sallói megmondta: Isco nem passzol CR-nek, gyenge védekezésben, csak úgy látszik mintha jól játszana, de amúgy nem játszik jól.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
azért Marcelo is tanár ma. A meccs elején az esernyő csel epic volt, na meg hangyafasznyi területen kihozza két ember szorításában. Ahhoz azért kell skill. wd.
- ziro4vr
Miben hiányzik?terry76 írta:Lehet,hogy megköveznek de szerintem James hiányzik nagyon.
Leginkább a 442 hiányzik, aminek a felfutásakor ő is ott volt, ez igaz.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én egyetértek. Már vert volna egyet,de nem azért hiányzik,hanem a munkája miatt.terry76 írta:Lehet,hogy megköveznek de szerintem James hiányzik nagyon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Komolyan kíváncsi voltam, nem rosszmájúan írtam.morientes írta:Majd megpróbálunk keményen védekezni mi is,aztán lesz ami leszJó szurkolást! Kíváncsi leszek mire mentek az 5 védős totál defenzív Schalke ellen. :)
Egy 0-0 ra mi is jók lehetünk mint ti tegnap
Szokásunkhoz híven a bal oldalon játszunk inkább és hamar átjátsszuk a kp-t. Amúgy szerintem védekezésben kicsit agresszívabb is lehetne.Sierra írta:Lucas nincs nagyon játékban, vagy csak én nem látom?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
CR mondjuk csak azért vállalta el onnan, mert utána úgyis lefújta a volna a bíró.
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Lehet,hogy megköveznek de szerintem James hiányzik nagyon.
Benzema mehetne vissza a beteg szobára, mert nem tudom hol él, de köze nem sok van a meccshez.
Lucas Silva kezd alakulni, az első percekben igazi szűzlány volt a sulidiszkóban, bujkált ahogy csak tudott, valamivel már jobb az önbizalom. Azért biztos ami biztos, minden labdát szépen átvesz, igazít, nehogy rossz legyen a passz, csak ezzel eléggé lassítja is a dolgokat. Mondjuk nagyjából ezt vártam tőle.
Lucas Silva kezd alakulni, az első percekben igazi szűzlány volt a sulidiszkóban, bujkált ahogy csak tudott, valamivel már jobb az önbizalom. Azért biztos ami biztos, minden labdát szépen átvesz, igazít, nehogy rossz legyen a passz, csak ezzel eléggé lassítja is a dolgokat. Mondjuk nagyjából ezt vártam tőle.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Próbálkozik, csak nem nagyon hozzák a többiek játékba.Sierra írta:Lucas nincs nagyon játékban, vagy csak én nem látom?
Lucas nincs nagyon játékban, vagy csak én nem látom?
Szerintem december végéig a csapat egyik legjobbja volt, egész ősszel brutál formát mutatott.Ha carvajal jó,annak örülök,mert idén ezt nagyon kevésszer mondhattuk el.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Carvajal a legjobbunk talán.
CR-t meg nem csodálom, hogy sokan utálják, aki ezt a meccset látja, az összes baromságát láthatja.
Azokat is fogják nyomatni,a jókat nem,ki van osztva ez a szerep gyönyörűen.
Ha carvajal jó,annak örülök,mert idén ezt nagyon kevésszer mondhattuk el.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.