Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 16:59

h3x0r írta:
hamesz írta:Arrow: A következő rész az ütni fog. Már az előzetese is fasza.
Mint a Gotham? :lol:
Abba mindig az üt, hogy mikor már azt hiszem, hogy nem tudnak összerakni ennél rosszabb részt és mégis 1 hét múlva bizonyítják, hogy megy nekik. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 19., csütörtök 16:52

hamesz írta:Arrow: A következő rész az ütni fog. Már az előzetese is fasza.
Mint a Gotham? :lol:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 16:21

Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A következő rész az ütni fog. Már az előzetese is fasza. A mostani se volt rossz. Slade lehozta. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 19., csütörtök 16:07

nmate írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy kiszabadult Thea és Oliver a cellából. 10/10 :ike:
:fpalm: :lol: :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A promo alapján azt hitem hogy végre jön egy igazi tökös rész , erre bazdmeg megint betolnak egy rinyálós szart . Thea pár perc alatt rendbe jön a vállficamból és leáll bunyózni Sladeddel . Slade elment csak kevés volt . Olivér egy szarabbul néz ki parókában . Egy kurva baseball sapka a nagy álca és milyen debil kéjenc feje volt a képen az irodában . kép :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 14:38

Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Slade még mindig jó. Jó kis pluszt tud adni a sorozatnak. Remélem az írók hamarosan visszateszik állandó szereplőnek, vagy indítanak egy újabb sorozatot, aminek a címe Deathstroke. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 19., csütörtök 9:47

Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy kiszabadult Thea és Oliver a cellából. 10/10 :ike:

**CR7**
Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: **CR7** » 2015. február 18., szerda 17:01

Bizony-bizony! A Black Sails is nagyszerű sorozat lett a második felére.
elején picit felvezetős hangulatú a cucc, de utána beindul.
ebből a szempontból hasonló talán, mint a Vikingek (aminek holnap jön a 3.évada)!

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 17., kedd 23:45

En is meglestem az elso 2 reszt. A temaja erdekes, a fruit - fruit, tits - tits resz nagy volt :lol: , viszont mintha sok lenne az az 1 oras jatekido. Minoseg szempontjabol tortenik valami valtozas, vagy a hatralevo reszekben is hasonlora szamitsak?
Ahogy Boky írta az eleje kicsit laposabb(bár engem alapból megfogott az egész) de úgy a 5. rész körül szintet lép szerintem, a második évad meg eddig zseniális!Az elején nekem is kicsit soknak tűnt az 1 órás részek, de mivel csak 8 rész volt az első évadban ezért nem volt vele gond, jól elosztották!

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 17., kedd 23:40

Gotham: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Reménykedtem, hogy Joker lendít rajta valamit, de ugyanolyan lagymatag volt szerintem, mint az előző részek. Egyedül a "nevetős" rész volt jó és ennyi. Bíztam benne, hogy egy jobb résszel rukkolnak elő, de ismét csalódtam. Nagyon sokat vártam ettől a résztől. De egyszerűen nem halad sehova semmi. A Fish szál tök érdektelen. Csak random minden részbe behoznak egy batman gonoszt és kész. De lehet csak én vagyok ezen a véleményen. Anno az elején nagyon sokat vártam tőle és semmit sem kaptam. :/

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 17., kedd 23:39

h3x0r írta:
BBarni írta:Black Sails
Eddig nagyon bejövős, most értem utol a sorozatot,GoT-ra hajazó sorozat felépítés tekintetében(szex,harc,politika) itt is egy könyvhöz kell ragaszkodni valamilyen szinten, szóval néhány fordulat kiszámítható ha ismered az alapsztorit, de még így is nagyon élvezetes! :agree: Vane egy állat! :mrgreen:
En is meglestem az elso 2 reszt. A temaja erdekes, a fruit - fruit, tits - tits resz nagy volt :lol: , viszont mintha sok lenne az az 1 oras jatekido. Minoseg szempontjabol tortenik valami valtozas, vagy a hatralevo reszekben is hasonlora szamitsak?
az eleje eléggé közepes, de aztán megtalálták a receptet. az 1. évad utolsó pár része és a 2. évad eddig parádés, nálam benn van most aközött a 3-4 várós sorozat között.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 17., kedd 23:36

BBarni írta:Black Sails
Eddig nagyon bejövős, most értem utol a sorozatot,GoT-ra hajazó sorozat felépítés tekintetében(szex,harc,politika) itt is egy könyvhöz kell ragaszkodni valamilyen szinten, szóval néhány fordulat kiszámítható ha ismered az alapsztorit, de még így is nagyon élvezetes! :agree: Vane egy állat! :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 17., kedd 22:59

Banshee s03e06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!BBarnival ellentétben én azt mondom, hogy Chayton a halhatatlan indián... Megforgatják a lábában a kést, aztán futi, mintha misem történt volna, vállon lövik dettó... Amúgy nagyon fasza volt a rész hangulata, bejöttek a fiktív történet szálak is. Egyedül Rebecca idegesít a sorozatban. Siobhanért meg tényleg kár, rohadt dög volt a nő, mielőtt eltörték a nyakát. :'(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 17., kedd 14:40

nmate írta:
messideco írta:A második évad valamelyest gyengébb szvsz
Hát nem tom, 2.2 résznél tartok, de az kenterbe verte az egész első évadot.
...sőt, az egész második évad jobb lett szvsz. Bár voltak fura húzások, és néhol hiányérzetem is akadt, de összességében nagyobb panasz nem lehet az évadra, a finálé is jól sült el.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 17., kedd 0:43

Banshee s03e06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Átlag rész volt szerintem, bár a Hood-Proctor részek rendben voltak!Az előző részhez visszatérve, nem hittem volna az elején, hogy a rendőri alap csapatból(Hood,Emmett,Siobhan,Brock)Hoodon kívül Brock marad életben a legtovább, bár szerintem ő sem éli túl ezt az évadot...Viszont szerintem Raven az a "megölhetetlen" indián akiről az a legenda szól!Bunker viszont érdekes eddig, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle!

Black Sails

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 16., hétfő 23:41

Hát ez a s03e05 a Bansheeban tényleg brutális... Holnap lenyomom a 6. részt is, bár adtak elképzelést bőven, hogy most kicsit más helyen lesz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mészárlás...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 23:25

Suits-al engem is megfertőztek, és azóta is nézem. Most kimondottan hamar jött a felirat is, és a részek is nagyon jók. Most leszedtem én is a Banshee-t, ha már ennyire sok szó esik róla, biztos nem lehet rossz... :)

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 16., hétfő 23:21

Te most akkor miket is nezel?
Banshee, Arrow, Gotham, Flash, Agent Carter, Eye Candy, Fargo, Outlander, The Americans?
Kicsit hiányos. Vampire Diaries, The Originals, The 100, Homeland, Agents Of Shield :D

Gothamet már csak megszokásból nézem. :lol:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 16., hétfő 23:20

h3x0r írta:Utolso 2 reszhez feliratok.info-n nem volt magyar felirat, persze biztos csinalt hozza valaki. Nekem megfelel az angol is, szoval nem nagyon kutakodtam utana.
egyszerűbb ncore-on a kommenteket olvasni.
ha van felirat, ott biztos megtalálod.
szerintem korrektek lettek ezek a fordítások is.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 16., hétfő 23:00

Realista24 írta:
h3x0r írta:Suits uj reszeit nezitek meg? Vagy a magyar felirat hianya miatt pihen a sorozat? :mrgreen:
Van felirat :)
Utolso 2 reszhez feliratok.info-n nem volt magyar felirat, persze biztos csinalt hozza valaki. Nekem megfelel az angol is, szoval nem nagyon kutakodtam utana. :mrgreen:
hamesz írta:Én nem nézem, főnök. :mrgreen:
Te most akkor miket is nezel?
Banshee, Arrow, Gotham, Flash, Agent Carter, Eye Candy, Fargo, Outlander, The Americans?
csabi* írta:hamesz, gotham beindult már? :shifty:
Még nem, de a következő rész előzetese nagyon ott van. :lol: :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 16., hétfő 22:53

hamesz, gotham beindult már? :shifty:
Kép

Vissza: