Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Indrát majd kinyírják a fináléban. Ott szerintem elég sokan fognak hullani, mert tényleg sok a karakter és még ott van a fényvárosa is.Sunsky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kedvenc karakterem, nehogy kinyírják, miatta izgultam egész végig, na meg Abby-t is egyre jobban bírom. Remélem ők ketten elég komoly szerepet kapnak a későbbiekben. Viszont a néger nőt, Indra-t nyugodtan megölhették volna, mert ő nem szimpatikus. Vagy a vezetőjüket, amelyik Clarke-nak mossa az agyát folyamatosan...hamesz írta:Én egyébként azt hittem
Gorillás jelenetek tényleg jók voltak, de szerintem a CGI miatt nem nagyon fogják erőltetni, szerencsére nem lett gagyi, de nem hiszem, hogy a CW szívesen áldozna több pénzt rá, nem szokásuk, a Supernatural-lal is mit művelnek....
Hát igen, elég sok helyen elhagyja a kliséket a sorozat és olyat kapunk, amit nem várunk, ez az egyik legfőbb erénye. Én sokszor lejátszom magamban, hogy most mi fog történni, várnám, hogy jön a szokásos, ami a többi sorozatban, filmben, aztán szerencsére elég sokszor tévedek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kedvenc karakter ügyileg én jól állok, mert Clarke, Bellamy és Octávián kívül nincs más kedvencem. Őket meg azért nem hiszem, hogy kiírják.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az viszont érdekes, hogy sokszor milyen helyzetekbe megy bele a sorozat. Pl most is, hogy Clarke-nak dönteni kellett, hogy szól a többieknek a rakéta támadásról, vagy pedig ketten elmenekülnek a faluból és nem buknak le, hogy van egy besúgójuk. Na meg a Finn rész is durva volt, amikor megakarták kínozni majd megölni. Clarke meg odament és leszúrta. Meg előtte, amikor Finn gépfegyverrel kiirtotta a fél falut. Sokan tinisorozatnak gondolják meg szerelmi szálak, de egyáltalán nem. Sajna elég alul értékelt a sorozat pedig az egyik legjobb a mostani kínálatból.