Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 20., péntek 2:06

Sunsky írta:
hamesz írta:Én egyébként azt hittem
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kedvenc karakterem, nehogy kinyírják, miatta izgultam egész végig, na meg Abby-t is egyre jobban bírom. :D Remélem ők ketten elég komoly szerepet kapnak a későbbiekben. Viszont a néger nőt, Indra-t nyugodtan megölhették volna, mert ő nem szimpatikus. Vagy a vezetőjüket, amelyik Clarke-nak mossa az agyát folyamatosan...

Gorillás jelenetek tényleg jók voltak, de szerintem a CGI miatt nem nagyon fogják erőltetni, szerencsére nem lett gagyi, de nem hiszem, hogy a CW szívesen áldozna több pénzt rá, nem szokásuk, a Supernatural-lal is mit művelnek....

Hát igen, elég sok helyen elhagyja a kliséket a sorozat és olyat kapunk, amit nem várunk, ez az egyik legfőbb erénye. Én sokszor lejátszom magamban, hogy most mi fog történni, várnám, hogy jön a szokásos, ami a többi sorozatban, filmben, aztán szerencsére elég sokszor tévedek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Indrát majd kinyírják a fináléban. Ott szerintem elég sokan fognak hullani, mert tényleg sok a karakter és még ott van a fényvárosa is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kedvenc karakter ügyileg én jól állok, mert Clarke, Bellamy és Octávián kívül nincs más kedvencem. Őket meg azért nem hiszem, hogy kiírják. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az viszont érdekes, hogy sokszor milyen helyzetekbe megy bele a sorozat. Pl most is, hogy Clarke-nak dönteni kellett, hogy szól a többieknek a rakéta támadásról, vagy pedig ketten elmenekülnek a faluból és nem buknak le, hogy van egy besúgójuk. Na meg a Finn rész is durva volt, amikor megakarták kínozni majd megölni. Clarke meg odament és leszúrta. :ozil: Meg előtte, amikor Finn gépfegyverrel kiirtotta a fél falut. Sokan tinisorozatnak gondolják meg szerelmi szálak, de egyáltalán nem. Sajna elég alul értékelt a sorozat pedig az egyik legjobb a mostani kínálatból.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 20., péntek 1:37

hamesz írta:Én egyébként azt hittem
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kedvenc karakterem, nehogy kinyírják, miatta izgultam egész végig, na meg Abby-t is egyre jobban bírom. :D Remélem ők ketten elég komoly szerepet kapnak a későbbiekben. Viszont a néger nőt, Indra-t nyugodtan megölhették volna, mert ő nem szimpatikus. Vagy a vezetőjüket, amelyik Clarke-nak mossa az agyát folyamatosan...

Gorillás jelenetek tényleg jók voltak, de szerintem a CGI miatt nem nagyon fogják erőltetni, szerencsére nem lett gagyi, de nem hiszem, hogy a CW szívesen áldozna több pénzt rá, nem szokásuk, a Supernatural-lal is mit művelnek....

Hát igen, elég sok helyen elhagyja a kliséket a sorozat és olyat kapunk, amit nem várunk, ez az egyik legfőbb erénye. Én sokszor lejátszom magamban, hogy most mi fog történni, várnám, hogy jön a szokásos, ami a többi sorozatban, filmben, aztán szerencsére elég sokszor tévedek.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 20., péntek 1:23

Sunsky írta:
hamesz írta:The 100 2x13: Rohadt jó továbbra is. Az 1. évad se volt rossz az első pár részt leszámítva. De a második évadra hatalmas javuláson ment át. Szokatlan hogy a CW ilyet tesz le az asztalra.
Mekkora hangulata volt a résznek, te jó ég... Nem is tudom láttam e már ilyen sorozatot, ahol ennyire kelljen izgulnom egy szereplőért, mert nem tudom, hogy ki merik e írni. De a párbeszédek, a harcok, egyre jobban durvul az egész... nagyon odatették, a végén pedig az a zenés befejezés... :salute: :salute:

Egyértelmű kedvenc lett, pedig csak unalomból elkezdtem nézni, féltem is, mert szokásos CW-s tinisorozatnak tűnt. Közben meg egy szerelmi szál sincs már benne részek óta. Az egyetlen bajom, hogy ezt nagyon rossz hetente nézni, annyira várná az ember az összes szál folytatását. :)
A vége az nagyon ott volt azzal a zenével. Az a baj már csak 3 rész van hátra az évadból. :/ Én egyébként azt hittem, hogy a mostani részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marcus meghal. Felőlem kiírhatták volna és -1 karakter. Sokan vannak így is. :mrgreen: Viszont az baromira tetszett, ahogy Octavia kijátszotta a mesterlövészt. Azt hittem az lesz, hogy simán átfut és nem találja el, de rohadt jó ötlettel oldották meg. Illetve még azt a Gorillát is szívesen elnézegetném, aki az egyik részben ment Clarke ellen. Az is mekkora volt te jó ég. :salute:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 20., péntek 0:25

hamesz írta:The 100 2x13: Rohadt jó továbbra is. Az 1. évad se volt rossz az első pár részt leszámítva. De a második évadra hatalmas javuláson ment át. Szokatlan hogy a CW ilyet tesz le az asztalra.
Mekkora hangulata volt a résznek, te jó ég... Nem is tudom láttam e már ilyen sorozatot, ahol ennyire kelljen izgulnom egy szereplőért, mert nem tudom, hogy ki merik e írni. De a párbeszédek, a harcok, egyre jobban durvul az egész... nagyon odatették, a végén pedig az a zenés befejezés... :salute: :salute:

Egyértelmű kedvenc lett, pedig csak unalomból elkezdtem nézni, féltem is, mert szokásos CW-s tinisorozatnak tűnt. Közben meg egy szerelmi szál sincs már benne részek óta. Az egyetlen bajom, hogy ezt nagyon rossz hetente nézni, annyira várná az ember az összes szál folytatását. :)

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 23:09

The 100 2x13: Rohadt jó továbbra is. Az 1. évad se volt rossz az első pár részt leszámítva. De a második évadra hatalmas javuláson ment át. Szokatlan hogy a CW ilyet tesz le az asztalra. :agree: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mostani részben a sniperes részek jól meg voltak csinálva. És végre Bellamiék belül is kicsit szétkapták a helyet. :D

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 19., csütörtök 23:02

hype

HYPE

HYYYYPEEEEE!!!

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 17:49

Kerlon írta:hamesz/mathers, amúgy tudathasadásod van vagy megunta a haverod, hogy adminkodjon?

Arrow: a flashback szépen halad, de szerintem a történet is. A gagyi jelenetek nélkül meg nem is lenne Arrow az Arrow.

Flash: egyre érdek feszítőbb a főszál, kár, hogy rész/5 percent kapunk belőle. Iris meg Laurel szerepében.
Az első részére írtam PÜ-t. :)
Arrow is kezd magára találni már az előző rész is jó volt. A Flash meg most nagyon király. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Grood B-)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 19., csütörtök 17:42

hamesz/mathers, amúgy tudathasadásod van vagy megunta a haverod, hogy adminkodjon?

Arrow: a flashback szépen halad, de szerintem a történet is. A gagyi jelenetek nélkül meg nem is lenne Arrow az Arrow.

Flash: egyre érdek feszítőbb a főszál, kár, hogy rész/5 percent kapunk belőle. Iris meg Laurel szerepében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 16:59

h3x0r írta:
hamesz írta:Arrow: A következő rész az ütni fog. Már az előzetese is fasza.
Mint a Gotham? :lol:
Abba mindig az üt, hogy mikor már azt hiszem, hogy nem tudnak összerakni ennél rosszabb részt és mégis 1 hét múlva bizonyítják, hogy megy nekik. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 19., csütörtök 16:52

hamesz írta:Arrow: A következő rész az ütni fog. Már az előzetese is fasza.
Mint a Gotham? :lol:

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 16:21

Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A következő rész az ütni fog. Már az előzetese is fasza. A mostani se volt rossz. Slade lehozta. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 19., csütörtök 16:07

nmate írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy kiszabadult Thea és Oliver a cellából. 10/10 :ike:
:fpalm: :lol: :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A promo alapján azt hitem hogy végre jön egy igazi tökös rész , erre bazdmeg megint betolnak egy rinyálós szart . Thea pár perc alatt rendbe jön a vállficamból és leáll bunyózni Sladeddel . Slade elment csak kevés volt . Olivér egy szarabbul néz ki parókában . Egy kurva baseball sapka a nagy álca és milyen debil kéjenc feje volt a képen az irodában . kép :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 19., csütörtök 14:38

Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Slade még mindig jó. Jó kis pluszt tud adni a sorozatnak. Remélem az írók hamarosan visszateszik állandó szereplőnek, vagy indítanak egy újabb sorozatot, aminek a címe Deathstroke. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 19., csütörtök 9:47

Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy kiszabadult Thea és Oliver a cellából. 10/10 :ike:

**CR7**
Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: **CR7** » 2015. február 18., szerda 17:01

Bizony-bizony! A Black Sails is nagyszerű sorozat lett a második felére.
elején picit felvezetős hangulatú a cucc, de utána beindul.
ebből a szempontból hasonló talán, mint a Vikingek (aminek holnap jön a 3.évada)!

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 17., kedd 23:45

En is meglestem az elso 2 reszt. A temaja erdekes, a fruit - fruit, tits - tits resz nagy volt :lol: , viszont mintha sok lenne az az 1 oras jatekido. Minoseg szempontjabol tortenik valami valtozas, vagy a hatralevo reszekben is hasonlora szamitsak?
Ahogy Boky írta az eleje kicsit laposabb(bár engem alapból megfogott az egész) de úgy a 5. rész körül szintet lép szerintem, a második évad meg eddig zseniális!Az elején nekem is kicsit soknak tűnt az 1 órás részek, de mivel csak 8 rész volt az első évadban ezért nem volt vele gond, jól elosztották!

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 17., kedd 23:40

Gotham: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Reménykedtem, hogy Joker lendít rajta valamit, de ugyanolyan lagymatag volt szerintem, mint az előző részek. Egyedül a "nevetős" rész volt jó és ennyi. Bíztam benne, hogy egy jobb résszel rukkolnak elő, de ismét csalódtam. Nagyon sokat vártam ettől a résztől. De egyszerűen nem halad sehova semmi. A Fish szál tök érdektelen. Csak random minden részbe behoznak egy batman gonoszt és kész. De lehet csak én vagyok ezen a véleményen. Anno az elején nagyon sokat vártam tőle és semmit sem kaptam. :/

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 17., kedd 23:39

h3x0r írta:
BBarni írta:Black Sails
Eddig nagyon bejövős, most értem utol a sorozatot,GoT-ra hajazó sorozat felépítés tekintetében(szex,harc,politika) itt is egy könyvhöz kell ragaszkodni valamilyen szinten, szóval néhány fordulat kiszámítható ha ismered az alapsztorit, de még így is nagyon élvezetes! :agree: Vane egy állat! :mrgreen:
En is meglestem az elso 2 reszt. A temaja erdekes, a fruit - fruit, tits - tits resz nagy volt :lol: , viszont mintha sok lenne az az 1 oras jatekido. Minoseg szempontjabol tortenik valami valtozas, vagy a hatralevo reszekben is hasonlora szamitsak?
az eleje eléggé közepes, de aztán megtalálták a receptet. az 1. évad utolsó pár része és a 2. évad eddig parádés, nálam benn van most aközött a 3-4 várós sorozat között.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 17., kedd 23:36

BBarni írta:Black Sails
Eddig nagyon bejövős, most értem utol a sorozatot,GoT-ra hajazó sorozat felépítés tekintetében(szex,harc,politika) itt is egy könyvhöz kell ragaszkodni valamilyen szinten, szóval néhány fordulat kiszámítható ha ismered az alapsztorit, de még így is nagyon élvezetes! :agree: Vane egy állat! :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 17., kedd 22:59

Banshee s03e06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!BBarnival ellentétben én azt mondom, hogy Chayton a halhatatlan indián... Megforgatják a lábában a kést, aztán futi, mintha misem történt volna, vállon lövik dettó... Amúgy nagyon fasza volt a rész hangulata, bejöttek a fiktív történet szálak is. Egyedül Rebecca idegesít a sorozatban. Siobhanért meg tényleg kár, rohadt dög volt a nő, mielőtt eltörték a nyakát. :'(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: