Erre mondjuk nem lennék büszkehamesz írta:Nem baj az. Én is a 24 utolsó évadát előbb láttam, mint az elsőt.Géci írta:Bent a cégnél hoki a net. Könnyebb volt leszedni 2 részt mint 1-1 évadot . Aztán otthon leszedtem... Ennyi!
Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem baj az. Én is a 24 utolsó évadát előbb láttam, mint az elsőt.Géci írta:Bent a cégnél hoki a net. Könnyebb volt leszedni 2 részt mint 1-1 évadot . Aztán otthon leszedtem... Ennyi!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na.
14-es Suits részt odarakták.
14-es Suits részt odarakták.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nézel egy sorozatot, hétről hétre, aztán a végén felkerül az utolsó rész, és egy packba rakják, akkor mit csinálsz? Leszeded egyben az egészet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem...
Tudod jól, hogy nagy pc guru vagyok
Tudod jól, hogy nagy pc guru vagyok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt nem tudtad, hogy le lehet szedni egy-egy részt is? Ne idegesítsélGéci írta:Bent a cégnél hoki a net. Könnyebb volt leszedni 2 részt mint 1-1 évadot . Aztán otthon leszedtem... Ennyi!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a harmadik évadból megnézett 2 részt és faszának találta így elkezdi a sorozatot az 1.évad első részétől.Realista24 írta:Wat?Banshee 3.éved első, és második részét. Eléggé bejövős volt így otthon leszedtem az elsőkét évadot, és meg néztem már 3 részt
#fuck logic
#géci (mondjuk tagbe nem kellene ékezet, de akkor... )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. február 20., péntek 11:13-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Bent a cégnél hoki a net. Könnyebb volt leszedni 2 részt mint 1-1 évadot . Aztán otthon leszedtem... Ennyi!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Wat?Banshee 3.éved első, és második részét. Eléggé bejövős volt így otthon leszedtem az elsőkét évadot, és meg néztem már 3 részt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Sajnos elég kaksi napjaim vannak mostanság melóban. Így kínomban meg néztem a Banshee 3.éved első, és második részét. Eléggé bejövős volt így otthon leszedtem az elsőkét évadot, és meg néztem már 3 részt. Hát csendben jegyzem meg, hogy jobban adja mint az összes eddigi. Mostanság nézem bent melóban a Breaking Bad-et. Annak is a második évad felénél járok, de annyira nem vágom tőle magam hanyatt... Ez a Banshee viszont valami félelmetesen bejön!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
R A G N A R
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ezzel azért vitatkoznék, mert egyre népszerűbb, csak kevés emberhez jutott még viszonylag el, nem volt nagy reklámja. A harmadik évados berendelés sem véletlen. Aki nézi, azoktól ugyanazt olvasni, amit mi is írunk, hogy meglepően jó és mást ad, mint amit elsőre kinéz belőle az ember. És simán újranézős.hamesz írta:Sajna elég alul értékelt a sorozat pedig az egyik legjobb a mostani kínálatból.
Meg azért a horror jelenetek sem gyengék benne.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Mikor fut a nő az erdőben Clarke után, elfordul és látszik, hogy le van szakadva a keze..
- A darabolóknál a kocsiban az a csontsovány emberféleség ami mozog... az elég hidegrázós jelenet volt az évad elején
- Csontvelő kiszedése..
- És akkor még hol vagyunk a mutálódott emberektől, tuti a fény városa sem olyan szép hely lesz, mint ahogy ezek azt elképzelik
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Indrát majd kinyírják a fináléban. Ott szerintem elég sokan fognak hullani, mert tényleg sok a karakter és még ott van a fényvárosa is.Sunsky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kedvenc karakterem, nehogy kinyírják, miatta izgultam egész végig, na meg Abby-t is egyre jobban bírom. Remélem ők ketten elég komoly szerepet kapnak a későbbiekben. Viszont a néger nőt, Indra-t nyugodtan megölhették volna, mert ő nem szimpatikus. Vagy a vezetőjüket, amelyik Clarke-nak mossa az agyát folyamatosan...hamesz írta:Én egyébként azt hittem
Gorillás jelenetek tényleg jók voltak, de szerintem a CGI miatt nem nagyon fogják erőltetni, szerencsére nem lett gagyi, de nem hiszem, hogy a CW szívesen áldozna több pénzt rá, nem szokásuk, a Supernatural-lal is mit művelnek....
Hát igen, elég sok helyen elhagyja a kliséket a sorozat és olyat kapunk, amit nem várunk, ez az egyik legfőbb erénye. Én sokszor lejátszom magamban, hogy most mi fog történni, várnám, hogy jön a szokásos, ami a többi sorozatban, filmben, aztán szerencsére elég sokszor tévedek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kedvenc karakter ügyileg én jól állok, mert Clarke, Bellamy és Octávián kívül nincs más kedvencem. Őket meg azért nem hiszem, hogy kiírják.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az viszont érdekes, hogy sokszor milyen helyzetekbe megy bele a sorozat. Pl most is, hogy Clarke-nak dönteni kellett, hogy szól a többieknek a rakéta támadásról, vagy pedig ketten elmenekülnek a faluból és nem buknak le, hogy van egy besúgójuk. Na meg a Finn rész is durva volt, amikor megakarták kínozni majd megölni. Clarke meg odament és leszúrta. Meg előtte, amikor Finn gépfegyverrel kiirtotta a fél falut. Sokan tinisorozatnak gondolják meg szerelmi szálak, de egyáltalán nem. Sajna elég alul értékelt a sorozat pedig az egyik legjobb a mostani kínálatból.
- Sunsky
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kedvenc karakterem, nehogy kinyírják, miatta izgultam egész végig, na meg Abby-t is egyre jobban bírom. Remélem ők ketten elég komoly szerepet kapnak a későbbiekben. Viszont a néger nőt, Indra-t nyugodtan megölhették volna, mert ő nem szimpatikus. Vagy a vezetőjüket, amelyik Clarke-nak mossa az agyát folyamatosan...hamesz írta:Én egyébként azt hittem
Gorillás jelenetek tényleg jók voltak, de szerintem a CGI miatt nem nagyon fogják erőltetni, szerencsére nem lett gagyi, de nem hiszem, hogy a CW szívesen áldozna több pénzt rá, nem szokásuk, a Supernatural-lal is mit művelnek....
Hát igen, elég sok helyen elhagyja a kliséket a sorozat és olyat kapunk, amit nem várunk, ez az egyik legfőbb erénye. Én sokszor lejátszom magamban, hogy most mi fog történni, várnám, hogy jön a szokásos, ami a többi sorozatban, filmben, aztán szerencsére elég sokszor tévedek.
- hamesz
A vége az nagyon ott volt azzal a zenével. Az a baj már csak 3 rész van hátra az évadból. Én egyébként azt hittem, hogy a mostani részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marcus meghal. Felőlem kiírhatták volna és -1 karakter. Sokan vannak így is. Viszont az baromira tetszett, ahogy Octavia kijátszotta a mesterlövészt. Azt hittem az lesz, hogy simán átfut és nem találja el, de rohadt jó ötlettel oldották meg. Illetve még azt a Gorillát is szívesen elnézegetném, aki az egyik részben ment Clarke ellen. Az is mekkora volt te jó ég.Sunsky írta:Mekkora hangulata volt a résznek, te jó ég... Nem is tudom láttam e már ilyen sorozatot, ahol ennyire kelljen izgulnom egy szereplőért, mert nem tudom, hogy ki merik e írni. De a párbeszédek, a harcok, egyre jobban durvul az egész... nagyon odatették, a végén pedig az a zenés befejezés...hamesz írta:The 100 2x13: Rohadt jó továbbra is. Az 1. évad se volt rossz az első pár részt leszámítva. De a második évadra hatalmas javuláson ment át. Szokatlan hogy a CW ilyet tesz le az asztalra.
Egyértelmű kedvenc lett, pedig csak unalomból elkezdtem nézni, féltem is, mert szokásos CW-s tinisorozatnak tűnt. Közben meg egy szerelmi szál sincs már benne részek óta. Az egyetlen bajom, hogy ezt nagyon rossz hetente nézni, annyira várná az ember az összes szál folytatását.
- Sunsky
Mekkora hangulata volt a résznek, te jó ég... Nem is tudom láttam e már ilyen sorozatot, ahol ennyire kelljen izgulnom egy szereplőért, mert nem tudom, hogy ki merik e írni. De a párbeszédek, a harcok, egyre jobban durvul az egész... nagyon odatették, a végén pedig az a zenés befejezés...hamesz írta:The 100 2x13: Rohadt jó továbbra is. Az 1. évad se volt rossz az első pár részt leszámítva. De a második évadra hatalmas javuláson ment át. Szokatlan hogy a CW ilyet tesz le az asztalra.
Egyértelmű kedvenc lett, pedig csak unalomból elkezdtem nézni, féltem is, mert szokásos CW-s tinisorozatnak tűnt. Közben meg egy szerelmi szál sincs már benne részek óta. Az egyetlen bajom, hogy ezt nagyon rossz hetente nézni, annyira várná az ember az összes szál folytatását.
- hamesz
The 100 2x13: Rohadt jó továbbra is. Az 1. évad se volt rossz az első pár részt leszámítva. De a második évadra hatalmas javuláson ment át. Szokatlan hogy a CW ilyet tesz le az asztalra. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mostani részben a sniperes részek jól meg voltak csinálva. És végre Bellamiék belül is kicsit szétkapták a helyet.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hype
HYPE
HYYYYPEEEEE!!!
HYPE
HYYYYPEEEEE!!!
- hamesz
Az első részére írtam PÜ-t.Kerlon írta:hamesz/mathers, amúgy tudathasadásod van vagy megunta a haverod, hogy adminkodjon?
Arrow: a flashback szépen halad, de szerintem a történet is. A gagyi jelenetek nélkül meg nem is lenne Arrow az Arrow.
Flash: egyre érdek feszítőbb a főszál, kár, hogy rész/5 percent kapunk belőle. Iris meg Laurel szerepében.
Arrow is kezd magára találni már az előző rész is jó volt. A Flash meg most nagyon király. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Grood
hamesz/mathers, amúgy tudathasadásod van vagy megunta a haverod, hogy adminkodjon?
Arrow: a flashback szépen halad, de szerintem a történet is. A gagyi jelenetek nélkül meg nem is lenne Arrow az Arrow.
Flash: egyre érdek feszítőbb a főszál, kár, hogy rész/5 percent kapunk belőle. Iris meg Laurel szerepében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K