Értékeld a legutóbbi meccset
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
puhl: isconak ez volt az első értelmes megmozdulása"" mondja ezt a gólpasszára. hát ezek mia faszomat néznek??? issstenem
amugy MoM Isco
amugy MoM Isco
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Bale-re nyomtam, egész meccsen veszélyesen játszott és végre volt benne átütőerő annak ellenére, hogy nem szerzett gólt és még gólpasszt sem adott. Védekezése meg már teljesen korrekt.
Amúgy Benzema és Isco között nem tudnék dönteni.
Toni-t kiemelném, volt egyáltalán rossz labdája? Az ő hiánya csak akkor fog feltűnni, ha nem lesz a pályán.
Igazából csak Silva volt szerintem halovány a többiek korrekt meccset hoztak, de a braziltól meg nem szabad még sokat elvárni.
Amúgy Benzema és Isco között nem tudnék dönteni.
Toni-t kiemelném, volt egyáltalán rossz labdája? Az ő hiánya csak akkor fog feltűnni, ha nem lesz a pályán.
Igazából csak Silva volt szerintem halovány a többiek korrekt meccset hoztak, de a braziltól meg nem szabad még sokat elvárni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Hosszú hetek óta most ismét tetszett a mutatvány. Balet sokat fikázta a kommentátor - részben jogosan mert az utolsó kulcspasszok nem mentek - de ettől függetlenül lendületesen nyomta, voltak jó megindulásai szélen. CR-nek is megvan a gól, Silvaban nem látom a megváltót, de Illarahoz képest legalább az önbizalma megvan. Az alapot lehozza.
Talán Ancelotti venném elő, 80 percig vár a cserével egy olyan meccsen ahol az ellennek kapuralövése sincs. A kezdő fele meg ki van purcanva.
Talán Ancelotti venném elő, 80 percig vár a cserével egy olyan meccsen ahol az ellennek kapuralövése sincs. A kezdő fele meg ki van purcanva.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon fontos 3 pontot sikerült szerezni egy nagyon szívós, kellemetlen kis csapat otthonában...nem játszottunk rosszul amúgy, de a csúcsformánktól még messze vagyunk...de nem lesz rossz ez...amint a sérültek is visszatérnek és formába kezdenek lendülni, újra elkezdhet futni az "őszi szekér"....
A meccs legjobbja egyértelműen Isco...már hetek óta bomba formában tolja a srác...az év meglepetése nálam...nagyon remélem, hogy tartani tudja ezt az elképesztő formát, mert még aranyat érhet ez a gyerek...
Ja, és újra 4 pont az előny
A meccs legjobbja egyértelműen Isco...már hetek óta bomba formában tolja a srác...az év meglepetése nálam...nagyon remélem, hogy tartani tudja ezt az elképesztő formát, mert még aranyat érhet ez a gyerek...
Ja, és újra 4 pont az előny
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Benzema, megnézném milyen lenne ha a családját (vagy R24et ) foglyul ejtenék és a követelés, hogy legyen önző és törtető
Bale, Karim, Isco. Persze, hogy Karimra nyomtam :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A bíró kurvásul felcheszett, ekkora barmot márt rég láttam. Benzi volt szerintem a legjobb ma, kár azért az elvett gólért. Ma Bale barátunk is jó volt, CR meg leszokhatna a szimulálásról.
Isco meg egy Isten, nem szabad őt letenni a padra a későbbiekben sem ha mindenki egészséges lesz. Hatalmas játékos lehet.
Isco meg egy Isten, nem szabad őt letenni a padra a későbbiekben sem ha mindenki egészséges lesz. Hatalmas játékos lehet.
BBeno írta:Jesé egész jól mozgott
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem nem mutatott semmit, ez így kevés lesz...BBeno írta:Jesé egész jól mozgott
Isco még mindig kegyetlen
Benzema, megnézném milyen lenne ha a családját (vagy R24et ) foglyul ejtenék és a követelés, hogy legyen önző és törtető
Bale elég faszán kezdett, aztán leült kicsit, kéne neki is a gól lassan
Carlo cseréit nem annyira értem még mindig, de ez ilyen marad
Nálam a MoM a szpíker, aki kihozta Csokiból az állatot
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem igazán tudnék senkit kiemelni, Isco magic megvolt, de magához képest Bale nyújtotta a legtöbbet, őt nyomtam.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
szerintem ance unatkozott, aztán húzott valami váratlant a végére. 2:0 után hármas cserét oszt s..de az utolsó 4percre elbaszni az összes cserét a semmiért az azért vicc.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha ezt tudom, felírom Jesét is :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jesé egész jól mozgott nálam MotM
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. február 22., vasárnap 22:49-kor.
másért nem is lehet dicsérni tegnap... mondjuk a melójával már az előző meccseken sem volt gond
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Bale futotta a harmadik legtöbbet,azért ez szép.Legalább melózik.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- h3x0r
Itt a teljes lista, gondolom nem meglepo, hogy ki futott a legtobbet.CS0ki írta:Egyébként a futómennyiség nekem kicsit érdekes. A bajnokikról szóló statisztikák mindig lényegesen kevesebbek, ugye 100 km alatti is volt nálunk, tegnap meg 111 km körül volt, pedig nem szakadtunk meg különösebben, egyáltalán nem volt nagy iramú a meccs. Valamit biztos, hogy máshogy számolnak.
Kód:
Casillas 3792
Carvajal 9422 (82 perc)
Varane 10566
Pepe 10496
Marcelo 9689
Silva 11759
Kroos 11786
Isco 9717 (85 perc)
Bale 10876
Ronaldo 9940
Benzena 8806 (78 perc)
CSEREK:
Arbeloa 1409 (8 perc)
Illarra 1222 (5 perc)
Chicharito 2129 (12 perc)
Wellenreuther 4640
Uchida 10481
Howedes 10174
Matip 9491
Nastasic 9929
Aogo 11473
Hoger 10383 (80 perc)
Neustadter8229 (57 perc)
Boateng 11271
Moting 11203
Huntelaar 4076 (33 perc)
CSEREK:
Platte 8333 (57 perc)
Kirchoff 4695 (33 perc)
Meyer 1824 (10 perc)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem is az volt. BBC gyenge volt, a kp sem volt acélos. Schalke ellen pont elég volt, bár azért, ha a kapufájuk beakad, nekünk meg kifelé pattan, más lenne egyből a meccs képe. 2 gólos előny nagyon jó, nem hinném, hogy innen kieshetünk, gólt biztos lövünk, a Schalke meg nem fog hármat. Remélem ez a gól-gólpassz kombó helyreteszi Ronaldot, hétvégén is vág párat és megnyugszik végre. Balenek talán egy jó csele volt, utána természetesen rossz megoldást választott, ahogy a meccs nagy részében. Benzema is nagyon sok labdát eladott/elhagyott. 2-3 lötyögősebb meccs van, utána viszont tényleg oda kell baszni, különben nem lesz idén kupa.CS0ki írta:Szerintem meg gyenge meccs volt. Egy újabb. Semmi fejlődést nem láttam, egyszerűen a schalke ennyit tud. Ami jó volt, az a védekezésünk, Pepe visszajötte egy dolog, de mellette Varane is két szinttel jobban játszott.
Szerintem meg gyenge meccs volt. Egy újabb. Semmi fejlődést nem láttam, egyszerűen a schalke ennyit tud. Ami jó volt, az a védekezésünk, Pepe visszajötte egy dolog, de mellette Varane is két szinttel jobban játszott.
Egyébként a futómennyiség nekem kicsit érdekes. A bajnokikról szóló statisztikák mindig lényegesen kevesebbek, ugye 100 km alatti is volt nálunk, tegnap meg 111 km körül volt, pedig nem szakadtunk meg különösebben, egyáltalán nem volt nagy iramú a meccs. Valamit biztos, hogy máshogy számolnak.
Egyébként a futómennyiség nekem kicsit érdekes. A bajnokikról szóló statisztikák mindig lényegesen kevesebbek, ugye 100 km alatti is volt nálunk, tegnap meg 111 km körül volt, pedig nem szakadtunk meg különösebben, egyáltalán nem volt nagy iramú a meccs. Valamit biztos, hogy máshogy számolnak.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Citromsárgahunmadridista írta:Üzlet az egész...mindig kell valami másabb, kicsit kirívóbb, feltűnőbb, hogy felfigyeljenek rá, beszéljenek róla...meg persze elég sok is fogy belőlük...jövőre is lesz szerintem "érdekes" mezünk...Kerlon írta: Persze, hogy vannak komolyabb problémák, de ezzel a mezzel kicsit lejáratjuk magunkat szerintem. Tényleg érthetetlen, hogy ebbe, miért ment bele a vezetőség...
On: Tetszett nekem a meccs, főleg az első félidő második fele. Az egész szép volt, jó uton haladun úgy érzem.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Félre értés ne essék, utálom a pinket, meg ugy unblock ha a férfiak valamilyen szinten csajos dolgokat csinálnak/viselnek, de engem nem rázott meg annyira ez a pink mez dolog. Legyintek rá. Nekem még ez is tetszik, a címer miatt. Felőlem játszhatnánk jövőre hello kitty-s mezbe csak a kupákat nyerjük. Nekem a tavalyi narancs mez is tetszett. Nincs ezzel baj. Inkább ilyennel fogjunk marketinget mint azzal hogy kínai focistát veszünk a kezdőbe..
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Üzlet az egész...mindig kell valami másabb, kicsit kirívóbb, feltűnőbb, hogy felfigyeljenek rá, beszéljenek róla...meg persze elég sok is fogy belőlük...jövőre is lesz szerintem "érdekes" mezünk...Kerlon írta: Persze, hogy vannak komolyabb problémák, de ezzel a mezzel kicsit lejáratjuk magunkat szerintem. Tényleg érthetetlen, hogy ebbe, miért ment bele a vezetőség...
Persze, hogy vannak komolyabb problémák, de ezzel a mezzel kicsit lejáratjuk magunkat szerintem. Tényleg érthetetlen, hogy ebbe, miért ment bele a vezetőség...Toti írta:nem teljesen mindegy, h milyen színű a harmadik mez?Kerlon írta:Hívhatjuk pinknek, rózsaszínnek vagy magentának is. Továbbra is szégyen, hogy ezt megengedték. A lila sem egy férfias szín, de ezerszer jobban szokott kinézni, mint ez az undorító, 12 éves lányoknak való rózsaszín mez.
sztem vannak sokkal komolyabb problémák is a csapat körül, mint ez.
but, u know..
K
K