Hattrick

Archívum
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Hattrick

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 19., szerda 21:28

Nem sikerült a bravúr a III. osztályú ellenfél ellen a kupában, így nem lesz új kupacsúcs ebben a szezonban:
Real Bökény - FC Rual 1-3. :x
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Zidanekrisz
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 17., hétfő 15:44

RealRaúl77 írta:Megnéztem a játékost, és az árbecslő szerint nem igazán tudná több pénzért eladni, mint amennyi a kikiáltási ár, még most sem. Vagy mit csinálok rosszul?
Semmit. Ezért írtam azt hogy max. csak 1-2 licitet érne meg nálam.

De egyébként lehet h el lehetne adna 1,5 millió euróért, mert ha megnézed akkor naponta változik annál a 29 évesnél az árbecslés. És azért van ott két 1,6 milliós vétel is (forintban ez 320 millió). :)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 17., hétfő 15:16

Megnéztem a játékost, és az árbecslő szerint nem igazán tudná több pénzért eladni, mint amennyi a kikiáltási ár, még most sem. Vagy mit csinálok rosszul?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Zidanekrisz

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 17., hétfő 15:04

Ha ennyire nincs pénzed akkor inkább nem érdemes vásárolgatni, max. ha eladsz valakit/valakiket.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 17., hétfő 14:43

1 millió hrivnyával van kevesebb a kasszában, sajna nem engedi, hogy licitáljak rá, de majd szerdán megpróbálok keresni egy hasonló játékost, a kupameccs után. Köszönöm szépen! :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Zidanekrisz

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 17., hétfő 14:29

Amíg árbecslés alatt van jóval addig megéri. Jelen pillanatban én úgy számolom hogyha 1.000.000€-ért(5 millió hrivnya) megveszed és 1 szezonig nálad van akkor kb. eladod 1.500.000€-ért (7,5 millió hrivnya) akkor kapsz 1.395.000€-t (6.975.000 hrivnya). Az egy szezonnyi fizetése elvisz 16x25.000€=400.000€ (2 millió hrivnya).
Szóval csak egy nagyon minimális összeget veszítesz az egész üzleten és 1 szezonig lesz egy jó kis középpályásod (persze csak ha ezen a kikiáltási áron veszed meg).

Szóval ha fognak rá licitálni akkor nem tudom hogy mennyit adnék meg még érte (nehéz megmondani hogy később mennyit is fog érni valójában).

Megnéztem a piacon
Nézd meg őt:

http://www79.hattrick.org/Club/Players/ ... ,254909298

Egy szezon múlva ilyen lesz az árbecslés mint ennél a 29 éves játékosnál. Szóval nem biztos hogy 1.500.000€-ért el lehet majd adni.
Ezért azt hiszem nem adnék érte 1-2 licitnél többet a jelenlegi kikiáltási ára felett.

Ja és arra a kérdésre hogy ki mennyit adna a középpályádhoz arra ott van a HO, be lehet állítani és meglehet nézni.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 17., hétfő 4:11

Zidanekrisz, a középpályára ilyen szintű játékost ajánlottál, most lehet betudok rá újítani, jó döntés lenne, többet adna a középpályámhoz, mint például ő?
Középpályásaim:
6. R. Rosenwasser - 31 éves, 23 napos, TSI: 44 910, játékszervezés titáni, átadás megfelelő, gólszerzés , specialitása gyors.
5. N. Mangelinckx - 28 éves, 42 napos, TSI: 119 850, játékszervezés legendás, szélsőjáték gyenge, átadás középszerű, specialitása erőteljes.
8. H. Sichart - 30 éves, 83 napos, TSI: 50 320, védekezés középszerű, játékszervezés titáni, szélsőjáték gyenge, átadás , gólszerzés , specialitása technikás.
Remélem minél hamarabb válaszolsz, most összejött egy kis pénz a meccsbevételekből, ő árbecslés alatt/szinten van, fogjuk rá; szerdán ismét hazai pályán fogom tolni, és ha szerencsém van, akkor őt eltudom hozni a jelenlegi kasszából, ma estére, a kijelölt srácnak majdnem háromszor ennyi a fizetése (+kiraktam az átadólistára az egyik csatáromat, így ha nem jönne össze ő, akkor talán hétvégére egy hasonló)...

:hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Zidanekrisz

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 16., vasárnap 22:30

RealRaúl77 írta:
Amit még szomorúan tapasztaltam az az, hogy az előrejelzés kicsit fölélő a becslés során. A hétből talán kettő volt, amit eltalált, a többi akár 2-3 szinttel is alatta volt... :/
Ez azért van, mert amit mutat az a meccs elejére értendő a 0. percre. Ez után a jatekosaid erőnlétjetol is függ mennyit esel vissza az adott csapatreszben.

Vagy ha volt formáció váltás, sérülés, esetleg kiállítás akkor változhat a becslés szerinti értékelés.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 16., vasárnap 21:41

Acho írta:
RealRaúl77 írta: Amit még szomorúan tapasztaltam az az, hogy az előrejelzés kicsit fölélő a becslés során. A hétből talán kettő volt, amit eltalált, a többi akár 2-3 szinttel is alatta volt... :/
Be van pipálva az "erőnlét hatás" az előrejelzőnél?
Nem is igazán találok ilyet.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2013. június 16., vasárnap 21:14

RealRaúl77 írta: Amit még szomorúan tapasztaltam az az, hogy az előrejelzés kicsit fölélő a becslés során. A hétből talán kettő volt, amit eltalált, a többi akár 2-3 szinttel is alatta volt... :/
Be van pipálva az "erőnlét hatás" az előrejelzőnél?
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 16., vasárnap 19:30

Én végül is leikszeltem a listavezetővel, nem rossz az annyira, főleg, hogy ez volt a 4. pontom csak. Amiért kicsit csalódott vagyok az, hogy az első félidőben pályán sem volt, 3-0ra mentem, meg még két helyzetem volt, amit kihagytam, de neki egy darab eseménye, annyi sem volt. Aztán második félidőben háromszor írt róla az értékelő, mindhárom gól volt, nálam meg volt 2 kihagyott helyzet is. És az utolsó percekben egyenlített.
Amit még szomorúan tapasztaltam az az, hogy az előrejelzés kicsit fölélő a becslés során. A hétből talán kettő volt, amit eltalált, a többi akár 2-3 szinttel is alatta volt... :/

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 16., vasárnap 19:13

lordgabi írta:A következő bajnoki sem lesz könnyű menet, de megpróbálok majd hasonlóképp variálni a nyilakkal (erősebb lesz a támadásom és a középpályám is alapból ugye), és meglehet a győzelem hazai pályán... :)
Sikerült! :zoldsalas: :lilasalas:
Real Bökény - Bombasters 2-1
A kapusom négyszer is említve volt a beszámolóban, ismét ő volt a meccs legjobbja, és végre velem volt a szerencse is a végén (a bal oldali támadást kivéve amúgy mindenhol jobb volt az értékelésem, mindketten Alap taktikát nyomattunk). :)
Gólszerzők:
1 - 0 Szilveszter Madarász 83'
1 - 1 Artem Lavryshyn 86'
2 - 1 Raffael Rosenwasser 89'

+ volt a 82. percben egy kiállítás náluk.
A szerdai kupameccsre ugyanezt a csapatot fogom kiküldeni, túl sok jót nem remélek azért a III. osztályú ellenféllel szemben, de megpróbálok helytállni hazai pályán; a hétvégi bajnokin pedig nem kellene, hogy gond legyen.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 14., péntek 20:23

realmadridfan írta:Köszi a meccset, remélem nem kulcsember sérült le, ha gondolod, kihívhatsz egy visszavágóra az Iniestába. :D
Nem, szerencsére nem kulcsemberről van szó. :)
Sajnos már lekötöttem időközben egy barátságos meccset egy másik csapattal, sorry. :( Jövő héten pótolhatjuk. Az Iniestában. :D

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. június 14., péntek 19:17

GT37 írta:1-4 lett a vége. Morten Højer 2 hétre dőlt ki. :lol:
Egy visszavágót? :) Vagy valaki más esetleg?
Fuentealbilla FC (1646134)
Köszi a meccset, remélem nem kulcsember sérült le, ha gondolod, kihívhatsz egy visszavágóra az Iniestába. :D

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 14., péntek 18:44

Lenne egy kérdésem. Az ellen az elmúlt 5 meccs alapján mindig széleken támadást tol, viszont a középső támadása az erősebb. Széleken középszerű-megfelelő szokott lenni, középen pedig jó. Hol legyen erősebb a védelmem? Jelenleg középen megfelelő, a két szélen középszerű, ez a max, amit ki tudtam hozni.
Egyébként a középpályát nyerem úgy néz ki. Eddig neki mindig csapnivaló volt, nekem középszerű, az előrejelzés szerint.
Egyébként az, hogy én is széleken támadást tolok az itt számít valamit? Muszáj azt tolnom, a középső támadásomból szarabb a maximum, amit ki tudtam hozni, mint a szélekből. Jelenleg középen gyenge, a két szél ragyogó illetve remek. Az ő védelme jó és remek, de logikát nem találtam benne, csak de csak ez a két érték szerepel.

Kell a pont, és hajt a vágy, mivel eddig veretlenül listavezető, jó lenne a skalpja :mrgreen:

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 12., szerda 15:24

Köszi! :agree:
Hát, örülnék neki, ha sikerülne még tovább menetelni (Ukrán kupa), de ehhez szerintem keményíteni kellene még a csapaton, meglássuk... :luck:
Az eddig rekord a 6. forduló volt, mint most, szóval történelmi siker lenne. :Đ
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 12., szerda 15:13

1-4 lett a vége. Morten Højer 2 hétre dőlt ki. :lol:
Egy visszavágót? :) Vagy valaki más esetleg?
Fuentealbilla FC (1646134)
lordgabi írta:A következő fordulóban hazai pályán fogok játszani, az ellenfél a III. osztályú FC Rual csapata lesz, megpróbálok a legerősebb felállásommal helytállni, nagy bravúr lenne a továbbjutás, de hétvégén is kell a győzelem a bajnoki rangadón... :zoldsalas: :lilasalas:
Sok sikert! :) Jó lenne, ha valaki sokáig menetelne innen a fórumról. :D

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 12., szerda 15:04

lordgabi írta:A szerdai kupameccsre nyomtam egy Laza játékot, Alap taktika lesz (minden téren jobb leszek nála szerintem, így gondolom jó döntés + biztosra akarok menni azért a laza játékkal), így is ki kell ütnöm az ellenfelet, a három cserecsatáromat fogom nyomatni, az egyik középpályásomat feltoltam támadónak (jó átadás és jó gólszerzés), a középpálya és a védelem nem romlott az előrejelző szerint, de a középső támadás máris javult jó szintűre.
Berdichev-Vinnitsya - Real Bökény 1-2
Az értékelés részleteinél csak a középső támadásom volt gyengébb egy szinttel, a többiben vertem, de tartalékos csapattal + laza játék, elfogadható eredmény, fő a továbbjutás!

A következő fordulóban hazai pályán fogok játszani, az ellenfél a III. osztályú FC Rual csapata lesz, megpróbálok a legerősebb felállásommal helytállni, nagy bravúr lenne a továbbjutás, de hétvégén is kell a győzelem a bajnoki rangadón... :zoldsalas: :lilasalas:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 12., szerda 11:26

realmadridfan, jó eddig ez a barátságos meccs... :lol:
Mindjárt vége, 4-1-re vezetsz, ráadásul már egy sérültem is van... :lol:

Mszabi
Kedvenc játékosaid: Christian Eriksen
Kedvenc csapatod: Liverpool, Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mszabi » 2013. június 11., kedd 15:19

Csak sajnos a piacot még egyáltalán nem ismerem. Nem sikerült még átlátni, igaz nagyon nem is foglalkoztam vele. Szóval egyelőre az árbecslőre tudok hagyatkozni, az meg nem mindig a legbiztosabb forrás. De ahogy időm engedi, nézegetem a piacot, és előbb, vagy utóbb csak átlátom. De egyelőre homály az egész
Szerintem az egy jó megközelítés ha az árbecslés alatt úgy 100.000eFt-vel van a licit. Gondolok itt az árbecslés szerint pl. 400.000eFt-t érő játékosokra. Fontos még h mennyi lenne a fizuja. Ha ez kb. megvan és nem visz el sokat hétről-hétre akkor még azt szoktam figyelni hogy öregszik-e hamarosan egy évet a játékos. Aztán ha igen ha nem akkor is megnézem a piacon (ha találni) hasonló képességű de 1-2 évvel idősebbet. Mert néha elég sokat tud változni az árbecslő ha öregszik a játékos 1 évet.

Aztán

Ma sikerült eladnom egy multis ifimet. Egy kicsit meglepődtem h mennyiért ment el, de gondolom ennyit tesz ha pár napos és jól fejelő az illető. :D Levente Kuttor (381085205) 17 és 3 napos. TSI: 1040. Képességei: megfelelő védekezés-gólszerzés, középszerű játékszervezés, gyenge vagy csapnivaló szélsőjáték-átadás, Jól Fejelő. Remélem jó helyen lesz a norvég tulajnál. :)
Hattrick: Liverpool Reds TM (1123994) | 1. liga (29768)

Vissza: