Én ezért nem vagyok biztos, hogy jó üzlet lenne-e Reus (már ha jön). Szerintem eléggé sérülékeny lett az utóbbi időben.Alapvetően elég sérülékeny a tag,sok kis sérülést nyal be folyamatosan,az meg idegesítő,mert sokszor hopp....megint nem lehet alkalmazni,aztán hopp megint nincs......mos van,na...most meg nincs.
Én bírom a fószert,de vigyázni kell vele ezen a téren.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk jogos, ezek a kisebb sérülések tényleg ott voltak folyamatosan. De én úgy értettem, hogy mondjuk ha egy Wilshere-t nevezünk sérülékenynek, Schweini azért más kategória. Meg Reust se nevezném pl a klasszikus értelemben sérülékenynek. De megfogalmazás kérdése.R.M.C.F írta: Alapvetően elég sérülékeny a tag,sok kis sérülést nyal be folyamatosan,az meg idegesítő,mert sokszor hopp....megint nem lehet alkalmazni,aztán hopp megint nincs......mos van,na...most meg nincs.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Na mennyit sérült? Az volt vele, mint Cével. Sérülten tolta végig a vb-t, aztán ennyi. Nem valami sérülékeny játékos amúgy. Az meg hogy túladnának...erősen kétlem. De a többi része igaz a hsz-nek.
Alapvetően elég sérülékeny a tag,sok kis sérülést nyal be folyamatosan,az meg idegesítő,mert sokszor hopp....megint nem lehet alkalmazni,aztán hopp megint nincs......mos van,na...most meg nincs.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Egyedül a 12/13-as szezont nyomta végig rendesen. A többiben stabilan hozta a 20 körüli kihagyott meccset... Pont hogy eléggé sérülékeny játékos.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na mennyit sérült? Az volt vele, mint Cével. Sérülten tolta végig a vb-t, aztán ennyi. Nem valami sérülékeny játékos amúgy. Az meg hogy túladnának...erősen kétlem. De a többi része igaz a hsz-nek.
Nem illik.
Amennyit sérült Schweinsteiger nem csoda, hogy túladna rajta a Bayern...
Mez
A szám helyett mehet az adidas jel, aztán csapassuk ezt a mezt. Brutál jó.
Kár, hogy a Fly Emirates-nek is rajta kell lennie.
A szám helyett mehet az adidas jel, aztán csapassuk ezt a mezt. Brutál jó.
Kár, hogy a Fly Emirates-nek is rajta kell lennie.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
elég volt bélből, jöjjön pogba a brit meg mehet akárhova
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gondolom nem egyszerreKroos, Modric, Bastian, Pogba, Isco, Lucas kp-t. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Bastian-t simán hoznám ennyiért. Persze mellé még Pogba-t, aztán csapassuk a:
Kroos, Modric, Bastian, Pogba, Isco, Lucas kp-t.
Kroos, Modric, Bastian, Pogba, Isco, Lucas kp-t.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
442-ben Modric meg Kroos mellé simán elférne,Isco meg lenne a kreativitás,más kérdés hogy ő sem már az,aki volt.Lejár a szerződése jövő nyáron, 31 éves, reális az ár.
Az már más kérdés, hogy nem szeretném meglátni Madrid mezben.
Merthogy 31...és hány szezon lenne még benne?Kb kettő.
Padra jó lenne,de nyilván nem szeretne padozni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bár túlzásnak tartom, hogy Pogba, Modric, Kroos és Isco is egyszerre a pályán legyenek, mégis a franciára nyomtam. Én Balet rengeteget védtem, sokáig bíztam benne, de ez amit nyújt hosszú ideje az már elfogadhatatlan még nekem is. Ennek ellenére továbbra is tartom, hogy marad az első éve miatt, ezt biztosra veszem. Nyáron pedig érkezik egy nagy név 70-80 milláért ezt is borítékolni lehet szerintem, hanem Perez nem is lenne Perez. A Pogba ügy szerintem azon áll vagy bukik, hogy mennyire lesz tényező a Juve a BL-ben. Ha megint az első csapat hazaküldi őket, akkor váltani fog Pogba, mert nyilván annál ő jobb csapatot érdemel. De az is benne van, hogy meglepetést okoznak a torinoiak és akkor maradni fog.
Ha jön akkor az megint érdekes szituáció. Isco szerintem biztosan padra kerül, James és Bale az áruk miatt továbbra is kezdő lesz, és simán lehet hogy Modric is áldozat lesz, főleg ha nehezen fog formába jönni a sérülése után.
Én Pogba-Kroos-James-BBC gálakezdőt vizionálok jövőre, kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.
Ha jön akkor az megint érdekes szituáció. Isco szerintem biztosan padra kerül, James és Bale az áruk miatt továbbra is kezdő lesz, és simán lehet hogy Modric is áldozat lesz, főleg ha nehezen fog formába jönni a sérülése után.
Én Pogba-Kroos-James-BBC gálakezdőt vizionálok jövőre, kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.
Eddig még igazat is beszél és jelenleg is Bale legnagyobb hibái ezeket a mozzanatai.h3x0r írta:Lampard: „Egy gond van Bale-lel, túl kedves. Néha azt érzem rajta, hogy túl sokat gondolkodik a pályán. Könnyedén gólhelyzetbe tudja hozni magát, ám az utolsó pillanatban gyakran választja a passzt a lövés helyett, mivel aggódik, hogy hogyan fogadják majd a csapattársak és a szurkolók, ha elront valamit. Mindenki tudja, hogy Madridban Cristiano Ronaldo a főnök, éppen ezért neki kellene kiállnia a nyilvánosság elé, és biztosítania a támogatásáról Bale-t” (nso)
Ha Pogba meg nem itt kötne ki, akkor simán hoznám Bastiant.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lejár a szerződése jövő nyáron, 31 éves, reális az ár.morientes írta:Szerintem annyiért nem adnák,padra meg amúgy sem jönne.Már ha svájnstájgerről beszélünk....Megérne nekünk annyit Bastian? Ha Pogba nem hozható reális áron,1-2 évig jó lehetne 4. embernek a középpályára,és akkor lehetne rotálni az Isco-Kroos-Modric vonalat egy Schweini-Lucas paddal. Ha 10-15 körül hozható,nem horror fizuért,szerintem simán jöhetne...
Az már más kérdés, hogy nem szeretném meglátni Madrid mezben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Szerintem annyiért nem adnák,padra meg amúgy sem jönne.Már ha svájnstájgerről beszélünk....Megérne nekünk annyit Bastian? Ha Pogba nem hozható reális áron,1-2 évig jó lehetne 4. embernek a középpályára,és akkor lehetne rotálni az Isco-Kroos-Modric vonalat egy Schweini-Lucas paddal. Ha 10-15 körül hozható,nem horror fizuért,szerintem simán jöhetne...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Miért érzem ùgy, hogy Pogbáé volt az első szavazat.Realista24 írta:Egyik úgyis itt lesz , válasszatok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyik úgyis itt lesz , válasszatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Megérne nekünk annyit Bastian? Ha Pogba nem hozható reális áron,1-2 évig jó lehetne 4. embernek a középpályára,és akkor lehetne rotálni az Isco-Kroos-Modric vonalat egy Schweini-Lucas paddal. Ha 10-15 körül hozható,nem horror fizuért,szerintem simán jöhetne...Realista24 írta:Gallardo szerint Bastiant a Realnak és a Barcának is felajánlotta az ügynöke, 15 millió euróért vihető.
Madridban nagyon elégedettek Silvával.
Coentrao újra edzésben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gallardo szerint Bastiant a Realnak és a Barcának is felajánlotta az ügynöke, 15 millió euróért vihető.
Coentrao újra edzésben.
Coentrao újra edzésben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema