Pontosítok, azt nevezik benne "váratlan csavarnak", hogy random kinyírnak valakitDrake írta:Amúgy jó sorozat,sok a váratlan.A főbb szereplők is úgy hullanak mint a legyek
Ziro
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 20., péntek 20:48
Pontosítok, azt nevezik benne "váratlan csavarnak", hogy random kinyírnak valakitDrake írta:Amúgy jó sorozat,sok a váratlan.A főbb szereplők is úgy hullanak mint a legyek
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 20., péntek 20:47
Ne egy 10 éves kislánnyal nézd meg az 1.részt. Én ebbe a hibába estem,aztán magyarázkodtam fél óra után,hogy mit csinál az izmos barnahajú bácsi a szőke néni hátsó felében.Géci írta:. A Trónok harcán töröm még a buksim, de mondhattok valami jót!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 20:46
24 még mindig, vagy Drót. Ezek a neked valók.Géci írta:Az egyik szereplő csesz fel legjobban (nem a fő). A másik, hogy nem csippantom a kemény drogos dolgokat. Remélem ez még nem spoiler köteles amit irtam.
A Bansheeben meg minden van ami nekem kell meg a Suitsban. A Trónok harcán töröm még a buksim, de mondhattok valami jót!
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 20., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 20:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 20:23
Ziroval ne foglalkozz, napjai vannak hátra a fórumon, amiért még nem láttam a 24ről az összefoglalójátnmate írta:Ne csináld, elpirulok
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 20:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 20., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 20:18
Mondtam már, hogy komázlak? :Đnmate írta:Attól függ mi miatt áll meg az ember. Túlértékelt és idegesítő karakterek miatt számomra nézhetetlen az egész.doncsontos írta:szerintem ha már "átverekedted" magad az első két évadon akkor pont ne a 3. előtt állj meg mert az már.. na az már az
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 20., péntek 20:17
Attól függ mi miatt áll meg az ember. Túlértékelt és idegesítő karakterek miatt számomra nézhetetlen az egész.doncsontos írta:szerintem ha már "átverekedted" magad az első két évadon akkor pont ne a 3. előtt állj meg mert az már.. na az már az
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. február 20., péntek 20:08
Géci írta:Már meg... Végeztem a másodikkal is, de nem kínzom magam tovább. Ez nem a nekem való sorozat. Szerintem a harmadikra már nem vagyok kiváncsi. Ezt a Trónok harcát kéne meglesni...
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 20., péntek 19:59
Szerintem a 3. évad a legjobb eddig.Banshee második évad utolsó része van hátra, a második évad sokkal jobb, mint az első volt. Remélem a harmadik évadra is lépnek egy-két szintet.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 20., péntek 17:45
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Visszatért a fináléra Charlie ? Mert volt róla pletyka .A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 20., péntek 17:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Visszatért a fináléra Charlie ? Mert volt róla pletyka .A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 20., péntek 17:31
Látom ápoljátok tisztességgel réj hagyatékáthamesz írta:Nem baj az. Én is a 24 utolsó évadát előbb láttam, mint az elsőt.Géci írta:Bent a cégnél hoki a net. Könnyebb volt leszedni 2 részt mint 1-1 évadot . Aztán otthon leszedtem... Ennyi!
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 20., péntek 17:18
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 20., péntek 15:45
És az első évad megvolt?Közben lassan végzek a Breaking Bad 2.évaddal...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 20., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 20., péntek 13:00
Mielott beraknad tolteni, a jobb oldali oszlopban megjelennek a fajlok nevei.Géci írta:Ha elmondod, hogy hogyan tudom áthidalni ezt a problémát azt megköszönöm.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 20., péntek 12:52
Felirattal, hogy állnak?nmate írta:Na.
14-es Suits részt odarakták.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem