Persze, hogy sok a bohócság, de szerinted egy hangsebességgel haladó ember nem bohócság? Még mindig egy szuperhős képregény adaptációjáról van szó, szóval nem értem az ilyen felvetéseket. Tipikus olyan, hogy nem kell sokat belegondolni, ha érdekel nézd és kapcsolódj ki, ha meg nem érdekel, akkor meg felesleges, mert csak az idődet cseszed el vele...Sunsky írta:Azért ez a Flash minden logikátlanság és butaság miatt elég nézhető darab. Miért nem törik el a nyaka pl. bárkinek mikor Barry elindul vagy megáll velük? Vagy azt sem értem, hogy Captain Cold-dal mit szórakozott pár héttel ezelőtt, miért nem vette ki a fegyvert egyszerűen a kezéből. El nem hiszem, hogy a stábból ez nem tűnt fel senkinek, hogy mekkora bohóckodás..
Na, de mégegyszer, mindezek ellenére nagyjából rendben van, talán a képernyőt sem kell gyakran törölgetni, nagyon nem kéne a romantikázás ide.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy csak én érzem úgy, hogy Wells nem Reverse Flash vagy Professor Zoom?
Szerintem az túl egyértelmű lenne, hogy a jövőbeli énje is itt van és ő az, nem hiszem, hogy ennyire hamar nyilvánvalóvá tették volna számunkra, valamiért azt érzem, hogy minden jel ellenére jófiú és csak azokkal végez, akik Barrynek ártani akarnak. Bár azt hozzá teszem, hogy nem vagyok jártas a képregényben.
Amúgy:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Majd kiderül, hogy Wellsnek mi a szerepe, nem hiába van a jövőbe utalás, amikor bemegy a rejtett szobájába... Én se ismerem a képregényeket, de sanszos, hogy ő az, de megtud valamit a jövőben, amihez kell neki Barry is... Majd kiderül.