Én megnéztem, majd meglátjuk milyen irányba fog terelődni a cselekmény. Voltak benne érdekes momentumok a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a csata különösen tetszett, bár nem tudtam minek vélni a kettéosztott sereget. Ennyire nem gondolkodni, nekem ez érthetetlen volt. Kezdetnek jó volt szerintem.Realista24 írta:Ragnarral nem randizott senki?
Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ragnarral nem randizott senki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Multkori animacios sorozat ajanlasokbol meglestem parat.
Drawn Together
Valosagshow, ahol a foszereploket kulonbozo rajzfilmekbol valogattak. Az elso evadot megneztem (7 resz), kicsit kozepes sorozat, meg lehet nezni, de szerintem ennel azert talalok jobbakat is.
The Boondocks
Meg regebben el akartam kezdeni, de megfeledkeztem rola. 3 resz utan mindenkepp a listan marad, raadasul lattam az legutobbi evad elozeteset, ami nagyon tetszett. Megha animacios sorozatrol is van szo, nem fogom az uj evaddal kezdeni
American Dad
Tavaly lakotarsam daralta, neha en is megneztem vele par reszt, de annyira azert nem tetszett, hogy elkezdjem az elejetol. Most viszont felraktam tabletre az elso evadot, vonaton vagy buszon jo lesz.
The Cleveland Show
A Family Guy az egyik kedvencem, szoval nev alapjan ez is ismeros volt. Mintha egy kozepes FG remake lenne, legalabbis 6 resz utan nekem ez jott le. Viszont lefekveshez meg igyis tokeletes sorozat, az introt is nagyon szeretem.
Death Note
Na es vegre eljutottam a lenyeghez, amirol valoban szerettem volna irni.
Roviden: OMG OMG OMG Hat mi volt ez?
Sokszor van olyan, hogy mar az elso resznel megtetszik egy sorozat, de barmilyen jo, 2-3 resznel ritkan nezek meg belole tobbet, megha lenne is ra idom. Ezt viszont 3 nap alatt ledaraltam. Az alapsztori egyszeru, de egyaltalan nem kiszamithato, neha olyan csavarok voltak benne, hogy csak neztem. Az elso evad tokeletes, elmeny volt nezni a "sakkjatszmat". A masodik evadban volt par kozepes resz, de az is tetszett.
Ha tudtok meg hasonlokat, johetnek.
Drawn Together
Valosagshow, ahol a foszereploket kulonbozo rajzfilmekbol valogattak. Az elso evadot megneztem (7 resz), kicsit kozepes sorozat, meg lehet nezni, de szerintem ennel azert talalok jobbakat is.
The Boondocks
Meg regebben el akartam kezdeni, de megfeledkeztem rola. 3 resz utan mindenkepp a listan marad, raadasul lattam az legutobbi evad elozeteset, ami nagyon tetszett. Megha animacios sorozatrol is van szo, nem fogom az uj evaddal kezdeni
American Dad
Tavaly lakotarsam daralta, neha en is megneztem vele par reszt, de annyira azert nem tetszett, hogy elkezdjem az elejetol. Most viszont felraktam tabletre az elso evadot, vonaton vagy buszon jo lesz.
The Cleveland Show
A Family Guy az egyik kedvencem, szoval nev alapjan ez is ismeros volt. Mintha egy kozepes FG remake lenne, legalabbis 6 resz utan nekem ez jott le. Viszont lefekveshez meg igyis tokeletes sorozat, az introt is nagyon szeretem.
Death Note
Na es vegre eljutottam a lenyeghez, amirol valoban szerettem volna irni.
Roviden: OMG OMG OMG Hat mi volt ez?
Sokszor van olyan, hogy mar az elso resznel megtetszik egy sorozat, de barmilyen jo, 2-3 resznel ritkan nezek meg belole tobbet, megha lenne is ra idom. Ezt viszont 3 nap alatt ledaraltam. Az alapsztori egyszeru, de egyaltalan nem kiszamithato, neha olyan csavarok voltak benne, hogy csak neztem. Az elso evad tokeletes, elmeny volt nezni a "sakkjatszmat". A masodik evadban volt par kozepes resz, de az is tetszett.
Ha tudtok meg hasonlokat, johetnek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Two and a Half Men
Na jó, mi volt ez a befejezés? Nekem hiányozni fog ez a sorozat, heti 20 percre teljesen kikapcsolt.
Na jó, mi volt ez a befejezés? Nekem hiányozni fog ez a sorozat, heti 20 percre teljesen kikapcsolt.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
A Flasht tényleg csak élvezni kell. Nincs vele gond, ha az ember nem veszi figyelembe a hibákat. Viszont annyi, hogy a készítőknek se kellett volna túl komolyan venni az elején. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl mikor Barry a ruhája nélkül futott vagy vitt valakit akkor elkezdett égni a ruhája. Most meg már a "szuper" ruhája nélkül sincs semmi baja, ha szalad. Ettől függetlenül kikapcsolódásnak tökéletes.
Jó hát, persze. De én ezeknél a filmeknél nem akadok ki ilyenen. Tényleg arra jók, hogy fáradtan hazaér az ember és nincs más kedve, mint ledőlni aztán megnézni valamit...Sunsky írta:Szerintem meg attól függetlenül lehet negatív kritikát megfogalmazni, de még így is azt állítottam, hogy ezek ellenére tetszik. Én csak érdekességképpen vetettem fel ezt a nyaktörős dolgot, mert nem zavar, viszont a másik az akkor is nagy butasága volt a sorozatnak, ugyanis két egyszerű ember ellen harcolt, sokkal gyorsabb náluk, nem kellett volna ennyit szenvednie.. És ráadásul ott ül a laborban 3 ész és egyiknek se jut eszébe, hogy te Barry, hát ezerszer gyorsabb vagy, csak vedd ki a fegyvert egyszerűen a kezükből... Reggel utánaolvastam, a hazai és külföldi fórumokon is ez váltotta ki a legnagyobb indulatot, az mellett, hogy a rendőrök miért nem tettek semmit, mikor ők is simán leszedhették volna a két jómadárt..Kerlon írta:Persze, hogy sok a bohócság, de szerinted egy hangsebességgel haladó ember nem bohócság? Még mindig egy szuperhős képregény adaptációjáról van szó, szóval nem értem az ilyen felvetéseket. Tipikus olyan, hogy nem kell sokat belegondolni, ha érdekel nézd és kapcsolódj ki, ha meg nem érdekel, akkor meg felesleges, mert csak az idődet cseszed el vele...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a heist mindenki szemszögéből: http://www.welcometobanshee.com/origins-heist.htm
kurvára epik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a heist mindenki szemszögéből: http://www.welcometobanshee.com/origins-heist.htm
kurvára epik
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ugyebár kezdtem a harmadik évad első két részével kíváncsiságból. Most pedig az első évad negyedik részénél járok.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de ugye az első évadból nézted meg azt a pár részt? :ĐGéci írta:Banshee
Én még alig láttam pár részt
-
Banshee
Én még alig láttam pár részt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de az biztos, hogy az én kedvencem a szemüveges csávó aki Proktor embere és most nagyon nem ugrik be a neve. Olyanokat szakadok rajta, hogy annak a csávónak minden szituban ugyan az a semmit mondo feje van, hogy félelmetes. Közben meg egy állat a tag
Én még alig láttam pár részt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de az biztos, hogy az én kedvencem a szemüveges csávó aki Proktor embere és most nagyon nem ugrik be a neve. Olyanokat szakadok rajta, hogy annak a csávónak minden szituban ugyan az a semmit mondo feje van, hogy félelmetes. Közben meg egy állat a tag
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fantasztikus rész volt. a heist kamerázása... lenyűgöző volt, kicsit olyan érzésem volt, mintha egy live-action call of duty néznék
viszont azért volt 2 elég nagy butaság, múlt héten hood hangtompítós pityuval ropta, most viszont, amikor sokkal indokoltabb lett volna, mindenki á lá naturálban nyomta. a másik meg, hogy az ezredes kap hármat közelről egy shotgunnal, még ha mindhárom is full mellénybe megy, olyan szinten összeomlana a tüdeje, hogy lélegezni nem tudna, nem, hogy utána még harcol, túlél egy detonációt, aztán még close-quarter combatot tol 1v3ban... seems legit.
de amúgy hihetetlen, hogy mennyire magas szinten űzik ezt, úsznak a készítők a kreativitásban, és nem félnek bevállalni az ötleteiket. a kövi rész sem ígérkezik unalmasnak, az évadzáró meg szerintem a skizo ezredes ellen lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fantasztikus rész volt. a heist kamerázása... lenyűgöző volt, kicsit olyan érzésem volt, mintha egy live-action call of duty néznék
viszont azért volt 2 elég nagy butaság, múlt héten hood hangtompítós pityuval ropta, most viszont, amikor sokkal indokoltabb lett volna, mindenki á lá naturálban nyomta. a másik meg, hogy az ezredes kap hármat közelről egy shotgunnal, még ha mindhárom is full mellénybe megy, olyan szinten összeomlana a tüdeje, hogy lélegezni nem tudna, nem, hogy utána még harcol, túlél egy detonációt, aztán még close-quarter combatot tol 1v3ban... seems legit.
de amúgy hihetetlen, hogy mennyire magas szinten űzik ezt, úsznak a készítők a kreativitásban, és nem félnek bevállalni az ötleteiket. a kövi rész sem ígérkezik unalmasnak, az évadzáró meg szerintem a skizo ezredes ellen lesz.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Szerintem meg attól függetlenül lehet negatív kritikát megfogalmazni, de még így is azt állítottam, hogy ezek ellenére tetszik. Én csak érdekességképpen vetettem fel ezt a nyaktörős dolgot, mert nem zavar, viszont a másik az akkor is nagy butasága volt a sorozatnak, ugyanis két egyszerű ember ellen harcolt, sokkal gyorsabb náluk, nem kellett volna ennyit szenvednie.. És ráadásul ott ül a laborban 3 ész és egyiknek se jut eszébe, hogy te Barry, hát ezerszer gyorsabb vagy, csak vedd ki a fegyvert egyszerűen a kezükből... Reggel utánaolvastam, a hazai és külföldi fórumokon is ez váltotta ki a legnagyobb indulatot, az mellett, hogy a rendőrök miért nem tettek semmit, mikor ők is simán leszedhették volna a két jómadárt..Kerlon írta:Persze, hogy sok a bohócság, de szerinted egy hangsebességgel haladó ember nem bohócság? Még mindig egy szuperhős képregény adaptációjáról van szó, szóval nem értem az ilyen felvetéseket. Tipikus olyan, hogy nem kell sokat belegondolni, ha érdekel nézd és kapcsolódj ki, ha meg nem érdekel, akkor meg felesleges, mert csak az idődet cseszed el vele...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy én azt is eltudnám képzelni, hogy a Wells igazából Barry, de a következő rész promójából úgy néz ki, hogy legközelebb okosabbak leszünk
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az első rész nekem is nagyon bejött, örülök neki, hogy lesz itt komoly jellemfejlődés meg dráma, és nem viszik el komédiába az egészet. Őszintén szólva én azért féltem kicsit a sorozatot, nem tudom, hogy Saul karaktere mennyire tudja elvinni a hátán a showt, mert abban a mennyiségben, amekkorában a BB-ben kaptuk, úgy nem vált unalmassá, de főszereplőként nem biztos, hogy elég. De az első rész remek volt, és ha sikerül egy jó sztorit a karakter mögé rakni, akkor ez is egy top sorozat lehet.better call saul
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
better call saul
tipikus must have, annak akit elragadott anno a breaking bad is. a hangulat nagyon hajaz rá, nem egy bugyuta szíeszáj szerű 1hét - 1eset a történetvezetés, a breaking badhez hasonlóan komoly karakterfejlődés várható és MIKE
gotham
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kezd beindulni a történet és Cameron Monaghan valami elképesztőt játszott. már majdnem kaszáltam volna a sorozatot, de ez a rész most elég löketet adott a folytatásra. remélem behoznak most már valami komolyabb arcot is, például jokert amúgy pingvin-szál is érdekes, ott is komoly karakterfejlődés megy végbe.
tipikus must have, annak akit elragadott anno a breaking bad is. a hangulat nagyon hajaz rá, nem egy bugyuta szíeszáj szerű 1hét - 1eset a történetvezetés, a breaking badhez hasonlóan komoly karakterfejlődés várható és MIKE
gotham
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kezd beindulni a történet és Cameron Monaghan valami elképesztőt játszott. már majdnem kaszáltam volna a sorozatot, de ez a rész most elég löketet adott a folytatásra. remélem behoznak most már valami komolyabb arcot is, például jokert amúgy pingvin-szál is érdekes, ott is komoly karakterfejlődés megy végbe.
-
Van benne igazság viszont maga a story nem jön be + 1-2 szereplő...tucsoki írta:@Géci
Tekintve, hogy egy 5 évados honnan-hova sztoriról van szó, nem logikátlan.
Better Call Saul 1x02
Egyre jobb, nem tudom elképzelni hogy ne nézzem.
Egyre jobb, nem tudom elképzelni hogy ne nézzem.
@Géci
-
Minimálisan igen, de az is milyen már, hogy erre a 3. évadig kell várni!?Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem legjobban ez a Jessi gyerek csesz fel agyilag. Walter helyében már rég hagytam volna a picsába a tagot... Ennyi erővel a beteg gyerekével is dolgozhatna együtt...
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig tenyleg bekemenyitGéci írta:A lényeg, hogy a szavaitokkal élve kaszálom a Breaking Bad-et, mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látom, hogy ugyan úgy szerencsétlenkedik az a nyomorék Jessi akitől a falnak tudnék menni, és ugyan úgy a drog körül forog az egész. Pedig biztam benne, hogy ez a Walter majd bekeményít, de eléggé töketlen brigád ez.
-
Engem a Suitsal mérgeztél meg. Azóta még nem ugrottam fejest a sorozatok tengerébe. Most próbálok ésszel belekezdeni 1-2 jó sorozatba, mert ugyebár az a heti 1 Suits rész nem valami sok, és meg mondom őszintén bejönnek ezek az új sorozatok. Ez a Breaking Bad ez nem adja, mert rosszul vagyok a kemény drogos sorozatoktól/filmekről. A cigi még nálam oké kategória, de azon felül, már nézni sem bírom. Ezt láttam a Drot ajánlásodban is a trailerében (bár javits ki ha tévedek). A 24-et sok fele dícsérik, és a HoC is jónak tűnik. Ezen felül a Trónok harcával szemezek, mert az is bejövős. Most az tuti, hogy a Bansheet fogom nézni, meg majd még csapok mellé valamit bár szerintem előbb ezt nézem végig rendesen, mert ez nagyon, de nagyon bejövős. A lényeg, hogy a szavaitokkal élve kaszálom a Breaking Bad-et, mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látom, hogy ugyan úgy szerencsétlenkedik az a nyomorék Jessi akitől a falnak tudnék menni, és ugyan úgy a drog körül forog az egész. Pedig biztam benne, hogy ez a Walter majd bekeményít, de eléggé töketlen brigád ez.Realista24 írta:Géci, még a HoC, azt nem tudom nézed-e.
Elvesztettem a spoiler szüzességem!!! :Đ