Megy a meccs!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elviekben igen, a gyakorlatban sajnos mindig a védekező, időt húzó, szimuláló csapatot támogatják a bírók.volt írta:A támadó csapatot kellene úgymond segíteni
Baromi bosszantó, ép ésszel fel nem fogható, hogy miért nincs még ezekre megoldás, de ez van.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- realmadridfan
Lucas le, Jesé be, gyerünk
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Bírózhattok reggelig is, de CR ha csak kétszer nem vágta volna földhöz magát már simán vezetünk...annyi bűne van a bírónak, hogy nem látta a kezezést. Benzema gólját a partjelző intette be...és hát az a bal láb szerintem be lógott
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az ellenfél legjobbja a játékvezető. Ha nem cserélik le, piszok nehéz lesz. Persze nem fogják.
CR 2015ös formában. Kb. akárki állna be a padról Navas kivételével, jobbak lennénk.
Tipikusan az a meccs, ahol a 70. perc körül lehet az elsőt begyömöszölni, utána meg 3-0.
CR 2015ös formában. Kb. akárki állna be a padról Navas kivételével, jobbak lennénk.
Tipikusan az a meccs, ahol a 70. perc körül lehet az elsőt begyömöszölni, utána meg 3-0.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A támadó csapatot kellene úgymond segíteni, én így tudom. Szóval inkább vállalják be ,h megadnak egy nem szabályos gólt ami pár centin múlik ,mint ,h elvesznek egy teljesen szabályos gólt.nagyi írta:Én ezt nem értem nagyobb hiba elengedni egy gyanús esetet amiből gól születik,vagy inkább felvállalják,hogy elvesznek szabályos gólt gólokat?
Gondolok itt a mai és tegnapi esetekre például...
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Csak szimplán játékvezető, köcsög buzeráns az összes.Géci írta:Ekkora fasszopó bírót keveset látni... Ott volt 3 kezezés 0 sárga. Nálunk 1, de az egyből sárga. Tizenhatos környékén meg alapból nem fùj be semmit. Tuti valami katalán köcsög.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Én ezt nem értem nagyobb hiba elengedni egy gyanús esetet amiből gól születik,vagy inkább felvállalják,hogy elvesznek szabályos gólt gólokat?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Még vagy csomó szabadot nem fújt le, idióta döntések. Kár ,h az összes ellenünk.Csabi írta:egy félidő alatt egy piros lap maradt el az elchétől, egy elvett gól tőlünk meg egy kezezést nem fújt le a 16-os előtt. szép, kíváncsi vagyok mit tartogat a második félidőre.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ekkora fasszopó bírót keveset látni... Ott volt 3 kezezés 0 sárga. Nálunk 1, de az egyből sárga. Tizenhatos környékén meg alapból nem fùj be semmit. Tuti valami katalán köcsög.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egy félidő alatt egy piros lap maradt el az elchétől, egy elvett gól tőlünk meg egy kezezést nem fújt le a 16-os előtt. szép, kíváncsi vagyok mit tartogat a második félidőre.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
nem érdekel ha 1 góllal is de nyerjünk. Nagyon kell ma az a három pont mondjuk már meg lehetne a vezetés, de a bíró a helyzet magaslatán van most is...
Szerintem amúgy még így is lesz vagy 3-4. Ezek már most is rengeteget hibáznak. Elfáradnak, dekoncentráltak lesznek, aztán beakad majd pár Pepe löket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
én most szigorúan a lesekre céloztam.ferni írta:a tiétek Collina volt ehhez a hozzá nem értő senkihez képest...csababarca írta:Figo múltkor nyilatkozta,hogy megreformálná a lesszabályt. Lehet a spanyolok már e szerint vezetnek? Mert tegnap is volt 2-3 merész húzás...meg ez is most.
Amikor tegnap 3an lógtak be, másfél, egy illetve fél méterre,így sorban egy esetnél,és emelkedett a zászló...azért azt nehéz űberelni:D még emellett volt kettő, mikor minimum egy vonal volt.
Idióták ezek teljesen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- realmadridfan
A sporitól csak CR szánalmasabb ma a sok műeséssel meg üres kapura mellével
-
A régi mundialomat kiműthetnék CR alfeléből, a faszt rinyál folyamatosan? Már akkor sem hiszi el neki a dolgot a bíró, ha tényleg történt vele vmi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, egyéb hülyeség?tubatibi írta:Amúgy zéró ez az Elche, ha nem verjük meg őket, akkor megse érdemeljük a bajnoki címet...mondjuk egy ilyen faccopó bíróval elég nehéz meccs lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lehet bírózni, jogos amúgy, de főleg Cé már simán eldönthette volna. Így egyre nehezebb lesz.
Nem illik.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
phasz bíró ide vagy oda, azért igen kéne egy gól
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"