kapnád az oldalfaszokatR.M.C.F írta:Most képzeld el hogy ott ülök az az autista zombori mellett és megpróbálok részt venni a kommunikációjában.....hát félelmetes elektroszmog szállna fel az agyamból. Nem bírom én ezt egyébként kezelni,nagyon hamar bedühödök ha valaki ostoba ahhoz amire azt hiszi ért hozzá.Kerlon írta:Legközelebb behívják már RMCF-et szak érteni.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hunmadridista írta:Verratti nem fog ide jönni...az ügynöke már lenyilatkozta párszor, hogy az ő álma a Juve...Pogbára nagyobb esélyt látok...ő esz szerintem nálunk a következő galaktikus...és valszeg az ő pótlására viszik majd Verrattit a Juventushoz...
Én ezt nem igy tudom,hanem hogy majd valamikor FOG olaszországban játszani.
Most képzeld el hogy ott ülök az az autista zombori mellett és megpróbálok részt venni a kommunikációjában.....hát félelmetes elektroszmog szállna fel az agyamból. Nem bírom én ezt egyébként kezelni,nagyon hamar bedühödök ha valaki ostoba ahhoz amire azt hiszi ért hozzá.Kerlon írta:Legközelebb behívják már RMCF-et szak érteni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Legközelebb behívják már RMCF-et szak érteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mesélj!!!dannen írta:sport1en megint madridom. hu
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
„5–0 – el tudják hinni? A Barcelona 5–0-ra nyert ellenünk, hihetetlen volt – írja könyvében Dudek. – A meccs után teljes káosz volt az öltözőben. Voltak, akik sírtak, voltak, akik veszekedtek, mások csak a padlót bámulták. Aztán José Mourinho belépett az öltözőbe. Tudta, hogy mennyire szörnyű volt az egész.”
Dudek többnyire Casillas cseréje volt a Realban
„Ránk nézett és azt mondta: »Tudom, hogy mennyire fáj most. Kimondhatatlanul. Lehet, hogy valakinek ez élete legnagyobb veresége. De ez még csak a kezdet. Most olyan boldogok, mintha már megnyerték volna a bajnokságot, de ez csak egy meccs volt a sok közül, hosszú az út még a szezon végéig. Holnap szabadnapot kaptok, de ne maradjatok otthon, menjetek el a családdal, barátokkal, gyerekekkel, sétáljatok a városban. Hadd lássák az emberek, hogy fel tudjátok dolgozni. Lehet, hogy valaki rosszindulatúan szól hozzátok, de ne bújjatok el! Aztán pedig újra küzdünk a bajnoki címért. «Ekkor azt gondoltam, teljesen igaza van.”
„A srácokkal egymásra néztünk, és úgy láttam, hogy hatásos volt, amit mondott. Sokkal hamarabb felálltunk a padlóról, mint azt az emberek várták volna. Azért volt érdekes ez a történet, mert újra megértettem, mennyit jelent a pszichológia a sportban, mennyit tudsz nyerni és veszíteni, és milyen szakértő – valamint pszichológus is egyben – José Mourinho.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Selles elégggé rátapontott a lényegre.Madriból el mehetsz a Cityhez, Liverpoolhoz, Barcelonához vagy a Bayernhez…de ezen klubokból a Real Madridhoz szerződni némileg bonyolultabb. Forrás: Madridom.hu
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Csak ezt ne. Jó helyen van ő Madridtól távol Mondjuk a Daily Mail nem a megbízhatóságáról híresAz angol Daily Mail szerint a Real Madrid nyáron megpróbálja szerződtetni a jelenleg a Manchester Unitedben kölcsönben futballozó Monaco-támadót, Radamel Falcaót. Forrás: Madridom.hu
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Még a valenciae semÚristen. :lol: :lol: :lol: Raúl Albiol, a klub legendás ikonja. :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Úristen. Raúl Albiol, a klub legendás ikonja.dannen írta:nem bírom
Aztán: File > Save Game and exitBabinho írta:Ha már Rambót nem tudjuk megtartani, akkor Pogbával kell pótolni...ha nincs ló...
Aztán még Bale-Reus "csere", Chicharito helyett valaki (Raúl de Tomas?) és mehet a party.
Zidane idén feljutattja a Castillát, jövőre elmegy franciaországba edzősködni (még akár a psg helyébe is rámennék)
Ott 1-2 évet lehúz váltja Carlot, Cr jövőre megdönti raúl rekordját, majd dobbant, perez felbassza magát megveszi neymart, casillas ezt likeolja az usaból, benzema megrúgja 200.ik gólját és elkészíti 3 milliomodik szelfijét. Isco új reményt ad a spanyol válogatottnak és a real madrid 12. bl serlegét zizuval a padon és isco-ramos-pogba-neymar vezérletével megnyerjük.
Még ekkor is követelik néhányan Balet a kezdőbe, holott már azóta az MUt megjárva visszatér a tottenhamhez.
Ready.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Verratti nem fog ide jönni...az ügynöke már lenyilatkozta párszor, hogy az ő álma a Juve...Pogbára nagyobb esélyt látok...ő esz szerintem nálunk a következő galaktikus...és valszeg az ő pótlására viszik majd Verrattit a Juventushoz...
Ha már Rambót nem tudjuk megtartani, akkor Pogbával kell pótolni...ha nincs ló...
Aztán még Bale-Reus "csere", Chicharito helyett valaki (Raúl de Tomas?) és mehet a party.
Zidane idén feljutattja a Castillát, jövőre elmegy franciaországba edzősködni (még akár a psg helyébe is rámennék)
Ott 1-2 évet lehúz váltja Carlot, Cr jövőre megdönti raúl rekordját, majd dobbant, perez felbassza magát megveszi neymart, casillas ezt likeolja az usaból, benzema megrúgja 200.ik gólját és elkészíti 3 milliomodik szelfijét. Isco új reményt ad a spanyol válogatottnak és a real madrid 12. bl serlegét zizuval a padon és isco-ramos-pogba-neymar vezérletével megnyerjük.
Még ekkor is követelik néhányan Balet a kezdőbe, holott már azóta az MUt megjárva visszatér a tottenhamhez.
Ready.
Ready.
- morientes
Mindegy melyik jönne,a többségnek úgy is a "másik" kellett volna... Enfermedad Fan
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A legtöbb hír szerint párban Cavanival, mindkettő a Juvéhoz "megy".Kerdes hogy Verratitol hajlando lenne-e megvalni a PSG
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En is Verrattit preferalnam Pogba helyett, ha a ket lehetoseg kozul kellene valasztani. Szerintem nagyobb szuksegunk van most egy olyan jatekosra a kp-n aki stabilitast ad es elsosorban a vedekezessel foglalkozik, mint meg egy tamado felfogasura. Kerdes hogy Verratitol hajlando lenne-e megvalni a PSG. Mert Pogbarol tudja mar mindenki hogy hamarosan valtani fog. Es valoszinuleg az Olasz se lenne sokkal olcsobb mint Pogba.sander írta:Én személy szerint még mindig jobb igazolásnak tartanám Verrattit. Nagyon jól megteremti azt a vonalat ami nekünk szerintem most kellene. Remekül hozza ki a labdát a védővonalból a középpályára. Így szerintem Kroos és Modris is sokkal hatékonyabb lenne. Ráadásul védekezésben sem ügyetlen...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
A 3/4-ével egyet értek,mondjuk azért várnék vele,hogy mennyire erősödhet mentálisan.Mondjuk èn is inkább pesszimista vagyok,de hát ha nem őt,akkor kit?Nincs nagyon más...Csabi írta:pogba fejben fényévekre van modrictól, és nekem nem úgy tűnik mint az a játékos aki tudna fejlődni ebben.
NeymarCsabi írta:iscónak bennzemával meg cével kéne lől tolnia, majd 2-3 év múlva, mikor cé kivénhed akkor jöhet más (ödegárd?)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
azért bale-t nem nevezném cr utódjának...Realista24 írta:Már itt vannia, majd 2-3 év múlva, mikor cé kivénhed akkor jöhet más
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már itt vannia, majd 2-3 év múlva, mikor cé kivénhed akkor jöhet más
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
iscónak bennzemával meg cével kéne lől tolnia, majd 2-3 év múlva, mikor cé kivénhed akkor jöhet más (ödegárd?)