Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 24., kedd 13:03

Realista24 írta:Más is fél percet kap és megoldja:
https://instagram.com/p/zdcyGameDV/
kirakadsz egy példát ami 200 az 1-hez. :ike:

Mounál is ilyen volt,szal lehet ott arc,nem kicsi
van, biztos.

meg az is, hogy ettől többet érdemelne.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 24., kedd 13:00

Realista24 írta:Más is fél percet kap és megoldja:
De őt már a 85.-ben be akarták cserélni. Azért van különbség...
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 24., kedd 12:12

Realista24 írta:
Hát akkor szarul van kezelve...Én nem látom, hogy lesz ebből előnye a real madridnak.
Ez sehogy, de mindenkinek van önérzete, vagy van olyan játékos akit nem kedvel emberileg, stb. Lehet, hogy Carlonál Jesé pont ilyen.
Mounál is ilyen volt,szal lehet ott arc,nem kicsi :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 24., kedd 8:31

Más is fél percet kap és megoldja:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 22:14

Hát akkor szarul van kezelve...Én nem látom, hogy lesz ebből előnye a real madridnak.
Ez sehogy, de mindenkinek van önérzete, vagy van olyan játékos akit nem kedvel emberileg, stb. Lehet, hogy Carlonál Jesé pont ilyen.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 23., hétfő 22:14

Teljesen mind1 kiről van szó...ilyent akkor sem csinálunk. Persze, hogy csalódott, én is az vagyok minden meccsen amikor a 80. percnél még 1-et se cseréltünk. Nem értem, és haljak meg, nincs is értelme az egésznek. Aztán beáll Illarra, ugyan arra a posztra ahol már ezer+egyszer megmutatta, nem tud játszani. Miért nem Kroos jön le? Ha a BL visszavágón sem lesz Kroos helyén Illarra kezdő, vagy Bale helyett Jesé, Csicsa meg Benzema helyett, akkor én feladom a reményt...Végig toljuk a szezont ugyan azzal a kezdővel, aztán majd reménykedünk

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 23., hétfő 22:09

Úgy értettem, hogy Jesé kapcsán nem az a fő probléma, hogy Carlo mondjuk nem a 68. percben cserél, hanem 10-zel később. Ez most egy kirívó eset volt. Persze nem segít a spanyol helyzetén az olasz meccselése, de bőven van ott más is.
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 23., hétfő 22:03

Szerintem ezt most ne keverjük ide. Carlo cseretaktikája egy létező de másik probléma, ahogy Jesé esetében is ez a késői beállítás csak amolyan indíték? vagy kibúvó?.
Mi az, hogy ne vegyük ide? :) Engem ez idegesít, csak idevehetem már az adott eset kapcsán.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 23., hétfő 22:01

CS0ki írta: Mondjuk én alapból kész vagyok, amikor nem egy gólos előnyben cserélnek a 90. perc környékén. Egyszerűen semmi értelme, a játékos részére is megalázó. Taktikai szempontból értékelhetetlen, és a játékosnak sem használ.
Szerintem ezt most ne keverjük ide. Carlo cseretaktikája egy létező de másik probléma, ahogy Jesé esetében is ez a késői beállítás csak amolyan indíték? vagy kibúvó?.
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 23., hétfő 21:52

Lehet pont a nagy pofája miatt van úgy kezelve, ahogy.

Mondjuk én alapból kész vagyok, amikor nem egy gólos előnyben cserélnek a 90. perc környékén. Egyszerűen semmi értelme, a játékos részére is megalázó. Taktikai szempontból értékelhetetlen, és a játékosnak sem használ.
neymart minek tekintettük/tekintettétek ha nem tehetségnek?:D Aztán ő se volt sokkal fiatalabb.
Szupertehetségnek! :lol:
Nálam egyébként 13 éves kor nagyjából a határ...Persze ez erősen függ attól is, hogy melyik bajnokságról beszélünk.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 23., hétfő 21:51

Én már csak azért sem értem Ancelottit, mivel a támadósorba nincs egy épkézláb cserénk sem, Jesét leszámítva.
Na most akármikor kidőlhet valaki, ha pl. Bélának a támaszkodót verik telibe tegnap, akkor szerintem pár hónap off, ott van C.R térde is...
Tegyük fel, mondjuk pont egy BL kieséses derbi előtt vagyunk, vagy pont egy Classico előtt dőlne ki valaki, akkor ugyan bekerül majd Jesé, de milyen alapon várjuk el tőle, hogy valami értékelhetőt produkáljon, mikor még 10 percre sem képes betenni őt, egy már eldőlt meccsen sem. :|
Bírom Carlót, de a további sérülésekkel is kéne kalkulálnia, hogy amikor megtörténik, akkor legyen egy opció és ne hetekbe teljen, mire az adott játékos felveszi a ritmust.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 23., hétfő 21:51

neymart minek tekintettük/tekintettétek ha nem tehetségnek?:D Aztán ő se volt sokkal fiatalabb.
21 életév még az a kor amikor még van hova fejlődni, ha a sors úgy akarja. jesé esetében ez pont rosszkor jön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbii 2015. február 23., hétfő 21:52-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 21:48

22 évesek külföldön már nem tehetségek... Itthon van ilyen berögződés, hogy 24 évesen is tehetség még valaki...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 21:44

Lehet pont a nagy pofája miatt van úgy kezelve, ahogy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 23., hétfő 21:43

Realista24 írta:
Ertem en, hogy megtiszteltetes a Real mezeben palyara lepni vagy egyaltalan oruljon, hogy a keret tagja, de azert ez barki szamara megalaztatas, hogy szinte egesz felidoben melegit es berakjak 25 masodpercre egy teljesen eldolt meccsen. Még ha az lenne, hogy vezetunk, tamad az ellenfel es idohuzas celjabol cserelunk, akkor megertenem, de igy..
Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?
Annyi a kulonbseg, hogy Khedira es Chicharito a legjobb korban levo jatekosok (27 ill 26 evesek), addig Jese egy 22 eves tehetseg. Szamomra ennyi kulonbseg pont eleg.

November vegen volt egy meccs, amikor Carlo a 89. vagy 90. percben cserelte be Chicharitot. Forumon is megemlitette valaki, hogy mennyire latszott az arcan a csalodottsag es hogy fejben teljesen feladta.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 23., hétfő 21:40

én nem azért tartom ezt bosszantónak mert Jesé fan vagyok (amúgy az vagyok ;d) hanem mert tehetséges fiatal, és bárhonnan is nézzük nem jó dolog hogy perceket se kap, illetve miért nem pont Arbeloaát rakta be felesleges cserének a végén? Ő már idős, tudja hogy neki itt sok babér nem fog már teremni..nem mérgelődne..de egy Jesé kaliberű srácnak azért kijárna picit több. Amikor Varane padozott huzamosabb ideig akkor is ment a beszélgetés, hogy többet érdemelne, így nem lehet fejlődni, pepe legyen csere, meg a többi. na hát ugyan ez a helyzet jesével. fiatal, játszani kell, fejlődni kell.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 21:31

Norbii írta:persze hogy nem. De itt nem is szimpátiáról van szó.
Dehogynem, lásd Csoki
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 21:29

Norbii írta:
Realista24 írta: Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?
Csak hogy arisztokrata énemet villantsam: who the hell cares khedira und csicsa? Illetve a példák is rosszak. khedira kapott elég játékidőt itteni karrierje során, csicsa meg egy gyenge befejező csatár. Mind a ketten 26 felett vannak. Jesé pedig a legjobbja volt a castillának, 21 éves, legalább csicska 20 perceket megérdemelne, de helyette beállítják az utolsó 20 secre. Le is írtam akkor hogy ez csak arra jó hogy megszégyenítse, meg se lepődtem a cikken. Egy olyan játékosnak aki ennyire fiatal, és tegyük fel azt hogy jó kis karriert is befuthat, nem a padon kéne rohadnia. A másik dolog meg akár félpályáról lövöldözhet edzésen 444444444444 gólt, akkor se lenne kezdő. Hiszen béla lefoglalta, még isconak is új posztot kellett betanulnia ahhoz hogy kezdőbe kerüljön. Ez a szerencsétlen meg mit csináljon? Itt egyértelműen nincs jövője. Ha van esze lelép.
ha van eszünk, el is engedjük
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 23., hétfő 21:27

persze hogy nem. De itt nem is szimpátiáról van szó.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 21:24

Norbii írta:
Realista24 írta: Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?
Csak hogy arisztokrata énemet villantsam: who the hell cares khedira und csicsa? Illetve a példák is rosszak. khedira kapott elég játékidőt itteni karrierje során, csicsa meg egy gyenge befejező csatár. Mind a ketten 26 felett vannak. Jesé pedig a legjobbja volt a castillának, 21 éves, legalább csicska 20 perceket megérdemelne, de helyette beállítják az utolsó 20 secre. Le is írtam akkor hogy ez csak arra jó hogy megszégyenítse, meg se lepődtem a cikken. Egy olyan játékosnak aki ennyire fiatal, és tegyük fel azt hogy jó kis karriert is befuthat, nem a padon kéne rohadnia. A másik dolog meg akár félpályáról lövöldözhet edzésen 444444444444 gólt, akkor se lenne kezdő. Hiszen béla lefoglalta, még isconak is új posztot kellett betanulnia ahhoz hogy kezdőbe kerüljön. Ez a szerencsétlen meg mit csináljon? Itt egyértelműen nincs jövője. Ha van esze lelép.
Szóval nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: