kirakadsz egy példát ami 200 az 1-hez.Realista24 írta:Más is fél percet kap és megoldja:
https://instagram.com/p/zdcyGameDV/
van, biztos.Mounál is ilyen volt,szal lehet ott arc,nem kicsi
meg az is, hogy ettől többet érdemelne.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 24., kedd 13:03
kirakadsz egy példát ami 200 az 1-hez.Realista24 írta:Más is fél percet kap és megoldja:
van, biztos.Mounál is ilyen volt,szal lehet ott arc,nem kicsi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 24., kedd 13:00
De őt már a 85.-ben be akarták cserélni. Azért van különbség...Realista24 írta:Más is fél percet kap és megoldja:
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 24., kedd 12:12
Mounál is ilyen volt,szal lehet ott arc,nem kicsiRealista24 írta:Ez sehogy, de mindenkinek van önérzete, vagy van olyan játékos akit nem kedvel emberileg, stb. Lehet, hogy Carlonál Jesé pont ilyen.Hát akkor szarul van kezelve...Én nem látom, hogy lesz ebből előnye a real madridnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 24., kedd 8:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 22:14
Ez sehogy, de mindenkinek van önérzete, vagy van olyan játékos akit nem kedvel emberileg, stb. Lehet, hogy Carlonál Jesé pont ilyen.Hát akkor szarul van kezelve...Én nem látom, hogy lesz ebből előnye a real madridnak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 23., hétfő 22:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 23., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 23., hétfő 22:03
Mi az, hogy ne vegyük ide? Engem ez idegesít, csak idevehetem már az adott eset kapcsán.Szerintem ezt most ne keverjük ide. Carlo cseretaktikája egy létező de másik probléma, ahogy Jesé esetében is ez a késői beállítás csak amolyan indíték? vagy kibúvó?.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 23., hétfő 22:01
Szerintem ezt most ne keverjük ide. Carlo cseretaktikája egy létező de másik probléma, ahogy Jesé esetében is ez a késői beállítás csak amolyan indíték? vagy kibúvó?.CS0ki írta: Mondjuk én alapból kész vagyok, amikor nem egy gólos előnyben cserélnek a 90. perc környékén. Egyszerűen semmi értelme, a játékos részére is megalázó. Taktikai szempontból értékelhetetlen, és a játékosnak sem használ.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 23., hétfő 21:52
Hát akkor szarul van kezelve...Én nem látom, hogy lesz ebből előnye a real madridnak.Lehet pont a nagy pofája miatt van úgy kezelve, ahogy.
Szupertehetségnek!neymart minek tekintettük/tekintettétek ha nem tehetségnek?:D Aztán ő se volt sokkal fiatalabb.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 23., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 23., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 23., hétfő 21:43
Annyi a kulonbseg, hogy Khedira es Chicharito a legjobb korban levo jatekosok (27 ill 26 evesek), addig Jese egy 22 eves tehetseg. Szamomra ennyi kulonbseg pont eleg.Realista24 írta:Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?Ertem en, hogy megtiszteltetes a Real mezeben palyara lepni vagy egyaltalan oruljon, hogy a keret tagja, de azert ez barki szamara megalaztatas, hogy szinte egesz felidoben melegit es berakjak 25 masodpercre egy teljesen eldolt meccsen. Még ha az lenne, hogy vezetunk, tamad az ellenfel es idohuzas celjabol cserelunk, akkor megertenem, de igy..
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 23., hétfő 21:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 21:31
Dehogynem, lásd CsokiNorbii írta:persze hogy nem. De itt nem is szimpátiáról van szó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 21:29
ha van eszünk, el is engedjükNorbii írta:Csak hogy arisztokrata énemet villantsam: who the hell cares khedira und csicsa? Illetve a példák is rosszak. khedira kapott elég játékidőt itteni karrierje során, csicsa meg egy gyenge befejező csatár. Mind a ketten 26 felett vannak. Jesé pedig a legjobbja volt a castillának, 21 éves, legalább csicska 20 perceket megérdemelne, de helyette beállítják az utolsó 20 secre. Le is írtam akkor hogy ez csak arra jó hogy megszégyenítse, meg se lepődtem a cikken. Egy olyan játékosnak aki ennyire fiatal, és tegyük fel azt hogy jó kis karriert is befuthat, nem a padon kéne rohadnia. A másik dolog meg akár félpályáról lövöldözhet edzésen 444444444444 gólt, akkor se lenne kezdő. Hiszen béla lefoglalta, még isconak is új posztot kellett betanulnia ahhoz hogy kezdőbe kerüljön. Ez a szerencsétlen meg mit csináljon? Itt egyértelműen nincs jövője. Ha van esze lelép.Realista24 írta: Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 23., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 21:24
Szóval nem.Norbii írta:Csak hogy arisztokrata énemet villantsam: who the hell cares khedira und csicsa? Illetve a példák is rosszak. khedira kapott elég játékidőt itteni karrierje során, csicsa meg egy gyenge befejező csatár. Mind a ketten 26 felett vannak. Jesé pedig a legjobbja volt a castillának, 21 éves, legalább csicska 20 perceket megérdemelne, de helyette beállítják az utolsó 20 secre. Le is írtam akkor hogy ez csak arra jó hogy megszégyenítse, meg se lepődtem a cikken. Egy olyan játékosnak aki ennyire fiatal, és tegyük fel azt hogy jó kis karriert is befuthat, nem a padon kéne rohadnia. A másik dolog meg akár félpályáról lövöldözhet edzésen 444444444444 gólt, akkor se lenne kezdő. Hiszen béla lefoglalta, még isconak is új posztot kellett betanulnia ahhoz hogy kezdőbe kerüljön. Ez a szerencsétlen meg mit csináljon? Itt egyértelműen nincs jövője. Ha van esze lelép.Realista24 írta: Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem