Jesé Rodriguez - 20

Archívum
numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 24., kedd 17:55

ziro4vr írta:
Csabi írta: meg az is, hogy ettől többet érdemelne.
Többet, de a fájó, hogy ezt ő is így gondolja, csak tettek szintjén nem jelenik meg annyira. Persze nem látom az edzéseket. Csak kicsit az a szitu nekem, hogy ő Jesé, a hatalmas tehetségünk, lőtt gólt pl a barcának is és ezért kéne játszatni.
Milyen tettekre gondolsz? :hmmm:
Vagy csak, van olyan jatekos a keretben aki alig mutat vmit es a joistenert sem padozik.
Szerintem nincs nagyobb arca mint a nagy atlagnak.....lehet inkabb turelmetlenebbnek hivni. Sajnalom, h Ancelotti nem akarja formaba hozni. Egyetertek csokival, ebbol bizony nem profital a csapat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 24., kedd 15:18

Pipita írta:A másodosztályban végigalázott mindenkit, ezt szerettem volna írni, de elég furán sikerült megfogalmaznom. :lol: De szerintem a nagyok között is többet tett hozzá, mint Callejón, aki egyébként szintén tökéletes csere ember volt.
Szerintem meg nem. Játékban ő sem volt tartósan jó és inkább "csak" eredményes volt. Annyi, hogy az ő játéka színesebb, de ő sem volt hatékony, sokszor szürke volt, de jött kb. 4-5 fontos gól és még tovább ajnározták. Ezek ketten Morataval szerintem elhitték, hogy a másodosztályú kiskirályságuk után majd a nagyoknál is szépen beépülnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 24., kedd 15:13

A másodosztályban végigalázott mindenkit, ezt szerettem volna írni, de elég furán sikerült megfogalmaznom. :lol: De szerintem a nagyok között is többet tett hozzá, mint Callejón, aki egyébként szintén tökéletes csere ember volt.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 24., kedd 15:11

miro írta:
h3x0r írta: Ütöttek, gúnyoltak, kinevettek, beléd kötöttek, pedig te már hónapokkal ezelőtt megmondtad, hogy semmi extra a srác. Csak a média agymosása és üres felcopkodása az egész.
Ül a padon,a helyén.

Kerlon írta: tele van már kínai rmcf változatokkal a fórum
Bezzeg te,üde foltja vagy a fórumnak.. :lol:
ha te mondod, akkor biztos úgy van!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 24., kedd 14:47

Pipita írta:Hát, aki végigaláz bármilyen csapatot aki szembejött vele, azt jó hogy felszopkodják
azér ezt ne...

Kb azt hozta mint Callejon, semmi több.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 24., kedd 14:26

h3x0r írta: Csak lehet elorebb lenne a csapat, ha serules eseten legalabb egy jo formaban levo tamado ulne a padon.
Ebben igazad van. :)
Ha éles meccsen gyenge lesz,vagy ziccert hibáz,simán visszafordítható arra hogy nincs elég játékpercbe,nincs meccsbe.
Ez jogos,és adom is teljesen.
De attól még,ha okos akkor nyáron már máshol kezdi meg a felkészülést.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 24., kedd 14:23

Félre értés ne essék,mikor azt írtam "ilyen" volt már Mounál is,az edzőnél elfoglalt helyzetére gondoltam,arra hogy már ő sem szimpatizált vele,nem arra hogy megitéljem,valójában milyen.
Az meg csak magán feltételezés,hogy nagy lehet az arca,de ez nálam nem feltétlen hátrány,de Ancelottinál igen,Mounál meg tudjuk hogy mennyire igen :D
Szal oke hogy kevés percet/perceket kap,de már villantania kellett volna így is,(a gólja,meg hogy a bal oldalt jobban mozgott már a tököm tudja melyik megnyert meccsen),nem elég.
Én bevallom,jóval többet láttam bele,mint amit most mutat,(tudom kevés játékperc de akkor is),hogy ez most attól van e hogy nem találja a ritmust visszatérése óta,vagy azok a meccsek voltak kiugró teljesítmények amiken pazatul focizott,azt meg nem tom mondani....majd Remy leírja :D
(Tényleg,hol van? :hmmm: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 24., kedd 14:19

miro írta:
h3x0r írta: Ütöttek, gúnyoltak, kinevettek, beléd kötöttek, pedig te már hónapokkal ezelőtt megmondtad, hogy semmi extra a srác. Csak a média agymosása és üres felcopkodása az egész.
Ül a padon,a helyén.
Csak lehet elorebb lenne a csapat, ha serules eseten legalabb egy jo formaban levo tamado ulne a padon.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 24., kedd 14:16

Ül a padon,a helyén.

Kerlon írta: tele van már kínai rmcf változatokkal a fórum
Bezzeg te,üde foltja vagy a fórumnak.. :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 24., kedd 14:08

mocsok írta:
miro írta:Leírtam már decemberbe hogy elmegy,mert nincs benne semmi extra,akkor ütöttek páran,de hát az idő szépen igazol.
rmcf, te vagy az?
tele van már kínai rmcf változatokkal a fórum
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 24., kedd 14:07

Mounál is ilyen volt,szal lehet ott arc,nem kicsi :D
Mondjk Mou nem is ismerte, ott, akkor a Toril elleni faszméregetés áldozata volt egy Castillás kissrác...
Többet, de a fájó, hogy ezt ő is így gondolja, csak tettek szintjén nem jelenik meg annyira. Persze nem látom az edzéseket. Csak kicsit az a szitu nekem, hogy ő Jesé, a hatalmas tehetségünk, lőtt gólt pl a barcának is és ezért kéne játszatni.
Hát ott van Illarra, na ő pont nem gondolja úgy szerintem, hogy többet érdemelne, legalábbis az önbizalma alapján. Vele mivel vagyunk beljebb? :mrgreen:
A tettek szintje, sérült volt egy évig, most térne vissza. Öt percekkel - vagy másodpercekkel...-sosem fog visszarázódni.

Amúgy nem tudom, ki mennyire tudja átérezni a helyzetét, de velem a szaros megyekettőben eljátszották anno ezt, többet nem is láttak edzésen annál a csapatnál, nagyon megalázó érzés. Én tiszta szívemből együttérzek vele. :mrgreen:
És igen, leginkább a média "felcopkodása", meg hogy Madridban nagyon ki vannak éhezve már egy sajátnevelésű klasszisra.
Hát, aki végigaláz bármilyen csapatot aki szembejött vele, azt jó hogy felszopkodják. A másodosztályban vezette a góllövőlistát, Cristiano szinten ontotta a gólokat amíg Mourinho bele nem ugatott a posztjába (anélkül hogy egyszer is felvitte volna a nagyokhoz meccs, ő tudta...) utána is szépen termelt, aztán felkerült és ott is ugyanúgy lőtt gólt Barcáknak, Valenciáknak, mint korábban Atletico B-knek meg mittudomén, Alicantéknek. Az ilyeneket általában felszopkodják, nem hiszem hogy jogtalanul vagy érdemtelenül, tett érte és bizonyított.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 24., kedd 14:06

Becksy23 írta:pedig ~22-ben kéne legalább
Na ilyen nincsen már manapság. Nekem az ideális szerkezetű keret kb olyan, hogy 16-17 ember, akire bármikor lehet számítani, (nem egyenértékűek azért persze) 2-3 fiatal, akikben megvan a potenciál, a versenyszellem, és 1-2 rutinos arc, aki tűri a padot, de ha kell be tud szállni és részfeladatokat magas szinten elvégezni.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 24., kedd 14:02

Mike írta:hát amugy jópáran voltunk vele így, h semmi extra.
És igen, leginkább a média "felcopkodása", meg hogy Madridban nagyon ki vannak éhezve már egy sajátnevelésű klasszisra.
Csak ki voltak. Isco elnyomta a hypeot szerintem, hiába nem saját nevelés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 24., kedd 14:01

Én nem látom a problémát, inkább akkor lenne ha ez tetszene neki. Játszani akar, bizonyítani, fejlődni, ez viszi előre a klubot. Ancelotti kevés hibájából kétségtelen ez az egyik legnagyobb, lehet nem tud róla hogy 80. perc előtt is nyugodtan lehet cserélni, ezzel a kezdők pihenhetnek, a cseréket pedig meccsben lehet tartani, fenttartani a motivációt. Nem nagyon használja jól a keretet az olasz, ~14 játékosban gondolkozik, pedig ~22-ben kéne legalább, jobban eloszthatná a perceket, főleg ilyen sör-virsli meccseken.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 24., kedd 14:01

hát amugy jópáran voltunk vele így, h semmi extra.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 24., kedd 13:57

miro írta:Leírtam már decemberbe hogy elmegy,mert nincs benne semmi extra,akkor ütöttek páran,de hát az idő szépen igazol.
Ütöttek, gúnyoltak, kinevettek, beléd kötöttek, pedig te már hónapokkal ezelőtt megmondtad, hogy semmi extra a srác. Csak a média agymosása és üres felcopkodása az egész.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 24., kedd 13:32

rmcf, te vagy az?

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 24., kedd 13:17

Csabi írta:
meg az is, hogy ettől többet érdemelne.
Igen,kaphatna 30 perceket,annyit érdemelne,csak semmivel nem lenne beljebb,és úgy is az a legjobb választása ha nyáron elmegy innen.
Ha Bale-t kiszorítja akkor is igazolnak a helyére..Leírtam már decemberbe hogy elmegy,mert nincs benne semmi extra,akkor ütöttek páran,de hát az idő szépen igazol.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 24., kedd 13:09

Csabi írta: meg az is, hogy ettől többet érdemelne.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 24., kedd 13:05

Szomorú, hogy nem érted a tréfát. :-(
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: