Mounál is ilyen volt,szal lehet ott arc,nem kicsi
Mondjk Mou nem is ismerte, ott, akkor a Toril elleni faszméregetés áldozata volt egy Castillás kissrác...
Többet, de a fájó, hogy ezt ő is így gondolja, csak tettek szintjén nem jelenik meg annyira. Persze nem látom az edzéseket. Csak kicsit az a szitu nekem, hogy ő Jesé, a hatalmas tehetségünk, lőtt gólt pl a barcának is és ezért kéne játszatni.
Hát ott van Illarra, na ő pont nem gondolja úgy szerintem, hogy többet érdemelne, legalábbis az önbizalma alapján. Vele mivel vagyunk beljebb?
A tettek szintje, sérült volt egy évig, most térne vissza. Öt percekkel - vagy másodpercekkel...-sosem fog visszarázódni.
Amúgy nem tudom, ki mennyire tudja átérezni a helyzetét, de velem a szaros megyekettőben eljátszották anno ezt, többet nem is láttak edzésen annál a csapatnál, nagyon megalázó érzés. Én tiszta szívemből együttérzek vele.
És igen, leginkább a média "felcopkodása", meg hogy Madridban nagyon ki vannak éhezve már egy sajátnevelésű klasszisra.
Hát, aki végigaláz bármilyen csapatot aki szembejött vele, azt jó hogy felszopkodják. A másodosztályban vezette a góllövőlistát, Cristiano szinten ontotta a gólokat amíg Mourinho bele nem ugatott a posztjába (anélkül hogy egyszer is felvitte volna a nagyokhoz meccs, ő tudta...) utána is szépen termelt, aztán felkerült és ott is ugyanúgy lőtt gólt Barcáknak, Valenciáknak, mint korábban Atletico B-knek meg mittudomén, Alicantéknek. Az ilyeneket általában felszopkodják, nem hiszem hogy jogtalanul vagy érdemtelenül, tett érte és bizonyított.