Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem, ez a másik volt, amin kiakadtam.. A harmadik meg Rebecca magánakciói, kezd rohadtul idegesíteni az a csaj.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!MIért az jobb, ha rád lőnek 3szor sörétessel két méterrel meg rád szakad egy alagút és simán megúszod két karcolással? Jó vett golyó állót, de akkor is... Mondjuk az is, hogy még van foga Hoodnak.
Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Sorozatok, TV műsorok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!MIért az jobb, ha rád lőnek 3szor sörétessel két méterrel meg rád szakad egy alagút és simán megúszod két karcolással? Jó vett golyó állót, de akkor is... Mondjuk az is, hogy még van foga Hoodnak.palesz77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na mondjuk ott a kaszán is elgondolkoznék, inkább legyen fordítva, az a csaj rohadt irritáló "főgonosz" lenne.. Még ha szép is.messideco írta:Banshee S3E7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én viszont azt érzem a vizeletemben, hogy Rebecca hamarosan Proktort el fogja intézni...
Nekem annyi nem tetszett a részben, hogy Chayton elkapja a nőt hátulról, utána összeesik, erre az ellátja a sebeit meg tutujgatja. Hagyjuk már.. Ez azért kicsit gáz volt szerintem, de nembaj, Chayton jól megölt mindenkit azért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na mondjuk ott a kaszán is elgondolkoznék, inkább legyen fordítva, az a csaj rohadt irritáló "főgonosz" lenne.. Még ha szép is.messideco írta:Banshee S3E7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én viszont azt érzem a vizeletemben, hogy Rebecca hamarosan Proktort el fogja intézni...
Nekem annyi nem tetszett a részben, hogy Chayton elkapja a nőt hátulról, utána összeesik, erre az ellátja a sebeit meg tutujgatja. Hagyjuk már.. Ez azért kicsit gáz volt szerintem, de nembaj, Chayton jól megölt mindenkit azért.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Banshee:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért az ezredes is ólomból van... Chaytonnal kéne összeereszteni. Amúgy hozza a fasza szintet továbbra is. Rebecca idegesítő szerintem, Bunker karaktere szerintem is rohadt jó... na meg az indián rendőr csaj is.
Vikingek s3e1:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi extra, megy tovább a kaszabolósdi... Kicsit unalmas, hogy Rangar minden évben egyre többet szerez és egyre előkelőbb helyet foglal el. Remélem, azért ennél csak feljebb lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért az ezredes is ólomból van... Chaytonnal kéne összeereszteni. Amúgy hozza a fasza szintet továbbra is. Rebecca idegesítő szerintem, Bunker karaktere szerintem is rohadt jó... na meg az indián rendőr csaj is.
Vikingek s3e1:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi extra, megy tovább a kaszabolósdi... Kicsit unalmas, hogy Rangar minden évben egyre többet szerez és egyre előkelőbb helyet foglal el. Remélem, azért ennél csak feljebb lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Banshee S3E7
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hood seriffék odarakták, amit kellett.
Ezredes urat jelenleg nem tudom elképzelni, hogy valaki 1 vs 1-ben le tudná nyomni
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hood seriffék odarakták, amit kellett.
Ezredes urat jelenleg nem tudom elképzelni, hogy valaki 1 vs 1-ben le tudná nyomni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az eleje lötyögősen indult aztán bumm a fejbe . Kurva jó volt a first person nézetű jelenetek , de egy kicsit túlzónak találtam a vágás mennyiségét . Hood emberére talált az Ezredes személyében . Elpusztíthatatlan a tag . Rebecca is keveri a szart rendesen . Nem tudom miért de az az érzésem hogy Sugar hamarosan megmurdel . Hood és Chayton agyát is elöntötte a szar rendesen . De az érdekes hogy miért pont Siobhan megölése miatt sokallt be Chayton .
10/8.5
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Több volt benne az akció mint az előző két részben mégis unalmas volt . Újra lefutották az ismert köröket . Új ember , biztos rosszat akar , bizonyítsa be hogy mégis jó arc stb. . Biztos hogy ők is mások mint akinek mondják magukat , mert túl szép amit állítanak . Viszont kezdenek meginogni Rick döntéseit illetően , lehet hogy ebből még lesz egy nagyobb konfliktus . Azt vettem még észre hogy Michonne megerősödött mell ügyileg . Asszem most ennyi .
10/7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az eleje lötyögősen indult aztán bumm a fejbe . Kurva jó volt a first person nézetű jelenetek , de egy kicsit túlzónak találtam a vágás mennyiségét . Hood emberére talált az Ezredes személyében . Elpusztíthatatlan a tag . Rebecca is keveri a szart rendesen . Nem tudom miért de az az érzésem hogy Sugar hamarosan megmurdel . Hood és Chayton agyát is elöntötte a szar rendesen . De az érdekes hogy miért pont Siobhan megölése miatt sokallt be Chayton .
10/8.5
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Több volt benne az akció mint az előző két részben mégis unalmas volt . Újra lefutották az ismert köröket . Új ember , biztos rosszat akar , bizonyítsa be hogy mégis jó arc stb. . Biztos hogy ők is mások mint akinek mondják magukat , mert túl szép amit állítanak . Viszont kezdenek meginogni Rick döntéseit illetően , lehet hogy ebből még lesz egy nagyobb konfliktus . Azt vettem még észre hogy Michonne megerősödött mell ügyileg . Asszem most ennyi .
10/7
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Banshee
évad legjobb része eddig.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem chaytont levadásszák most már a következő részbe. sajnáltam a kiscsajt a végén de azt is kinyírta a geciláda a náci tag meg szerepelhetne többet mert elég jó karakternek tűnik ő is mint amúgy kb mindenki ebbe a sorozatba.
évad legjobb része eddig.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem chaytont levadásszák most már a következő részbe. sajnáltam a kiscsajt a végén de azt is kinyírta a geciláda a náci tag meg szerepelhetne többet mert elég jó karakternek tűnik ő is mint amúgy kb mindenki ebbe a sorozatba.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, egyértelmű, hogy a gorilla voltpalesz77 írta:The 100
Most meg várom a következő részeket epekedve..
-
The 100
Na bedaráltam a második évadot is, legalábbis ami eddig kijött. Röviden tömören: Még jó, hogy írtatok most róla a napokban, örülök, hogy folytattam. Igen tetszik a második évad, spoilereket olvasgatva jópofa volt olvasni, hogy mindenki mást kedvel kb, nekem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marcus az egyik kedvenc karakterem - a jellemfejlődése neki a legnagyobb az első részekhez képest -, Lexat is komálom - csodaszép az a nő -, Bellamyt szintén, Lincolnt is, Clarkeot viszont nem éppen. Bár az a Finnes jelenet nagyon ütött, először azt hittem csak fél, és azért kezd el sírni és mondja amiket Clarke, aztán bumm.. Visszanézve totál logikus volt, hogy ez történik, de nekem nem esett le közbe. Az íróknak meg külön gratula, hogy ezt meg merték húzni, szerintem jó döntés volt amúgy, a rész után el se hittem, hogy mit látok..
Abba meg nem vagyok biztos, úgyhogy titeket kérdezlek. A szőke "Clarke testőrnek" King Kong szedte le a kezét ugye?
Na bedaráltam a második évadot is, legalábbis ami eddig kijött. Röviden tömören: Még jó, hogy írtatok most róla a napokban, örülök, hogy folytattam. Igen tetszik a második évad, spoilereket olvasgatva jópofa volt olvasni, hogy mindenki mást kedvel kb, nekem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marcus az egyik kedvenc karakterem - a jellemfejlődése neki a legnagyobb az első részekhez képest -, Lexat is komálom - csodaszép az a nő -, Bellamyt szintén, Lincolnt is, Clarkeot viszont nem éppen. Bár az a Finnes jelenet nagyon ütött, először azt hittem csak fél, és azért kezd el sírni és mondja amiket Clarke, aztán bumm.. Visszanézve totál logikus volt, hogy ez történik, de nekem nem esett le közbe. Az íróknak meg külön gratula, hogy ezt meg merték húzni, szerintem jó döntés volt amúgy, a rész után el se hittem, hogy mit látok..
Abba meg nem vagyok biztos, úgyhogy titeket kérdezlek. A szőke "Clarke testőrnek" King Kong szedte le a kezét ugye?
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
meccs utánra:
Puma1 @Puma134 · 50 min 50 perccel ezelőtt
Banshee - 3x07 - nyersfordítás kész, viszont még mindig nincs rendes angol felirat, ezért ennek az időzítésével szarakodok, ma meglesz.
Puma1 @Puma134 · 50 min 50 perccel ezelőtt
Banshee - 3x07 - nyersfordítás kész, viszont még mindig nincs rendes angol felirat, ezért ennek az időzítésével szarakodok, ma meglesz.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
a better call saulnal azert meg kell emliteni, hogy a tortenet mozgatoi itt is a karakterek lesznek, tehat mike es jimmy illetve az o kapcsolatuk. nem is varok komoly akciozasokat a szezon vegeig. a breaking bad is azert nem tetszik sokaknak, mert tul laposnak tunik 2-3 resz utan, pedig ott aztan minden kis monolognak jelentosege van, ahogy jesse osszerakja a kepet magaban es walter pedig raebred a vegere, hogy egy fia van igazabol akit szeret es az nem bottal jar. ez a vegkifejlet szempontjabol nagyon fontos dolog volt, megis evadok kellettek hozza.
- rafael23
nézd csakhamesz írta: adok még neki egy esélyt
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Na az Outlander után elkezdtem True Detectivet anno sok jó kritikát olvastam róla és most meg is néztem az első részét, de szerintem semmi extra. Mondjuk lehet csak engem nem fogott meg. Mindenesetre adok még neki egy esélyt.
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Errol eszembe jut, amikor a vikingek eloszor partra szalltak es milyen konnyeden oltek meg az ellenseget. Erzodott, hogy mig nekik a harc az eletuk, addig az angolok kezdok benne.Boky írta:Vikings 3x1
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem ezzel 2, vagyis inkább 3 dolgot akarta érzékeltetni:
1) ragnar taktikai tudását, ahogy kielemzi az ellenfelet
2) az ellenfél naivitását/butaságát, hogy ilyen szarul álltak fel, és azt hitték, h majd a vikingek a #fairplay szellemében egyszerre mennek a kettő seregnek neki.
3) a tényt, hogy a vikingek ebbe magasról beleszartak.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem ezzel 2, vagyis inkább 3 dolgot akarta érzékeltetni:h3x0r írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig en is azt gondoltam, hogy elol vannak paran, hatul meg a nagy sereg. Sot, vartam is, hogy mar partraszallas utan az erdobol elojojjon egy nagyobb sereg. De pont ez a csavar, hogy nem igy tortent. Amugy meg nem kell minden sorozat tronok harca stilusu legye/n, ahol barki barmikor meghalhat. Ennek is megvan a maga szepsege, ahogy szepen lassan reszenkent felepitik a tortenetet, a vegen(?) pedig jon a csattano.reeed_ati írta:Vikings 03/01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha én csinálom a sorozatot, akkor itt picit trónok harcásra vettem volna a figurát. Nálam egy szép kis kelepcébe sétáltak volna, a folyóparton csalinak bemutatni a kisebb sereget, természetesen ott lett volna a sokkal nagyobb csapat, várva a megfelelő alkalomra, majd aztán lehetett volna aprítani a vikingeket szépen.
Amugy meg ismerve a sorozatot, lesznek itt meg boven bonyodalmak. :Đ
1) ragnar taktikai tudását, ahogy kielemzi az ellenfelet
2) az ellenfél naivitását/butaságát, hogy ilyen szarul álltak fel, és azt hitték, h majd a vikingek a #fairplay szellemében egyszerre mennek a kettő seregnek neki.
3) a tényt, hogy a vikingek ebbe magasról beleszartak.
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig en is azt gondoltam, hogy elol vannak paran, hatul meg a nagy sereg. Sot, vartam is, hogy mar partraszallas utan az erdobol elojojjon egy nagyobb sereg. De pont ez a csavar, hogy nem igy tortent. Amugy meg nem kell minden sorozat tronok harca stilusu legye/n, ahol barki barmikor meghalhat. Ennek is megvan a maga szepsege, ahogy szepen lassan reszenkent felepitik a tortenetet, a vegen(?) pedig jon a csattano.reeed_ati írta:Vikings 03/01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha én csinálom a sorozatot, akkor itt picit trónok harcásra vettem volna a figurát. Nálam egy szép kis kelepcébe sétáltak volna, a folyóparton csalinak bemutatni a kisebb sereget, természetesen ott lett volna a sokkal nagyobb csapat, várva a megfelelő alkalomra, majd aztán lehetett volna aprítani a vikingeket szépen.
Amugy meg ismerve a sorozatot, lesznek itt meg boven bonyodalmak. :Đ
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jó ebben lehet igazad van, de:Boky írta:még szerencse, hogy a készítők nem akarják a got-t koppintani mindenkinek jobb így
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez az egyik sereg ezen a parton, a másik a másik parton és akkor elképedve nézik, hogy milyen okosak ezek a barbárok, mivel a gyengébbeket támadják meg és nem váltak ketté dolog ez baromira nevetséges, így belegondolva jobban a hatása alatt vagyok, mintha valami epic mészárlás lett volna.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
még szerencse, hogy a készítők nem akarják a got-t koppintani mindenkinek jobb ígyreeed_ati írta:Vikings 03/01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet túl sok jó sorozatot nézek mostanában, Suits, Banshee is bekeményített, de nekem így élményben ez lapos volt most na. Hatalmas lehetett volna a vége, vártam is a csattanót, de sikeresen elcseszték és számomra inkább lett nevetséges ez a csata.
Ha én csinálom a sorozatot, akkor itt picit trónok harcásra vettem volna a figurát. Nálam egy szép kis kelepcébe sétáltak volna, a folyóparton csalinak bemutatni a kisebb sereget, természetesen ott lett volna a sokkal nagyobb csapat, várva a megfelelő alkalomra, majd aztán lehetett volna aprítani a vikingeket szépen. + Nálam még a földműves vikingek is kelepcébe sétáltak volna és még őket is legyalultam volna a végére. :Đ Na egy ilyen epic zárás(évadkezdés) után cseszettül várós lett volna a folytatás, így meg most nem igazán hoz lázba.