Figyelj....mindig tudni kell,mikor legyünk a megfelelő helyenVB döntőn nem volt ott...ezzel nyerte meg a kupát a csapatának. :lol:
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
VB döntőn nem volt ott...ezzel nyerte meg a kupát a csapatának.tubatibi írta: Nagyon durva számomra, hogy a csóka mindent megnyert kb, amit lehetett(EB kivételével) és mindegyik döntőn pályán volt. Felfoghatatlan számomra, kb a történelem top 10 szégyenébe van benne.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Figyeld,amekkora mákoscsík,a schalkehatvanvalahány év után bajnok lesz veletubatibi írta:Végre megtalálta a nekivaló csapatot. Ott lehet, hogy lefog tudni egy elfogadható játékot hozni, amivel nem lóg ki(lefelé).A Bild értesülései szerint Sami Khedira jövője a Bundesligában van. A német lap szerint azonban a Real Madrid középpályása az előzetes találgatásoknak ellentmondva nem a Bayern Münchenben folytatja pályafutását, hanem a Schalke csapatában. A Bild információi szerint a játékos és a német alakulat között már előrehaladott állapotban folynak a tárgyalások, és mivel Khedira szerződése a nyáron lejár, ingyen távozik majd a spanyol fővárosból. Forrás: Madridom.hu
Nagyon durva számomra, hogy a csóka mindent megnyert kb, amit lehetett(EB kivételével) és mindegyik döntőn pályán volt. Felfoghatatlan számomra, kb a történelem top 10 szégyenébe van benne.
Sajnálom a bányászokat,velük szimpatizáltam németországban....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Végre megtalálta a nekivaló csapatot. Ott lehet, hogy lefog tudni egy elfogadható játékot hozni, amivel nem lóg ki(lefelé).A Bild értesülései szerint Sami Khedira jövője a Bundesligában van. A német lap szerint azonban a Real Madrid középpályása az előzetes találgatásoknak ellentmondva nem a Bayern Münchenben folytatja pályafutását, hanem a Schalke csapatában. A Bild információi szerint a játékos és a német alakulat között már előrehaladott állapotban folynak a tárgyalások, és mivel Khedira szerződése a nyáron lejár, ingyen távozik majd a spanyol fővárosból. Forrás: Madridom.hu
Nagyon durva számomra, hogy a csóka mindent megnyert kb, amit lehetett(EB kivételével) és mindegyik döntőn pályán volt. Felfoghatatlan számomra, kb a történelem top 10 szégyenébe van benne.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Remelem a Lucasos hir igaz, es hozzuk Bale helyett...,meglatjatok jobb lesz ilyen atleticos csapatok ellen.
Gea+Pogba+Lucas harmas es a legjobb atigazolasi nyarunk lesz hosszu ideje.
Gea+Pogba+Lucas harmas es a legjobb atigazolasi nyarunk lesz hosszu ideje.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A legfrissebb hírek szerint az AC Milan nagy érdeklődést mutat Illarramendi iránt. Az olasz klub már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal a játékos ügyében. A két klub vezetői baráti viszonyt ápolnak, ezért egybehangzó vélemények szerint a spanyol középpályás minden bizonnyal Milánóban kezdi meg a 2015/16-os szezont. Forrás: Madridom.hu
Akkor ez meg is van... egy ev kolcson ami alatt a fizeteset mi alljuk, es opcios jog 1.5 millio euroval amibol 860ezer euro a jetkos teljesitmenyenek fuggvenye, a maradekot pedig 13 ev alatt havi reszletekben fizeti ki a Milan. Ja, es a a jatekos jelenlegi szerzodesebol hatralevo fizetest a Realnak ki kell pengetnie egyosszegben hogy Illarra hajlando legyen alairni a ?Milannal napi 2 doboz kakaostejert es 2 szelet lekvaroskenyerert.
Ez lesz a nyar uzlete majd meglatjatok.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Illaramendi számára nem lenne rossz ez a lépés, viszont nekünk egyáltalán nem érné meg...tekintve azt, hogy valószínűleg még mi fizetnénk a Milánnak ha elviszikBBeno írta:
ezeket a híreket el kell felejteni. milan és a pénz nagyon távol áll egymástól. nekünk pedig pénz kell érte.szánalmas alja csapat.
Anglia viszont megfelelő lenne számára és számunkra is...15-20 milliót simán kipengetnének érte...
ezeket a híreket el kell felejteni. milan és a pénz nagyon távol áll egymástól. nekünk pedig pénz kell érte.szánalmas alja csapat.A legfrissebb hírek szerint az AC Milan nagy érdeklődést mutat Illarramendi iránt. Az olasz klub már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal a játékos ügyében. A két klub vezetői baráti viszonyt ápolnak, ezért egybehangzó vélemények szerint a spanyol középpályás minden bizonnyal Milánóban kezdi meg a 2015/16-os szezont. Forrás: Madridom.hu
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Teljesen értelmezhetetlen mi alapján választotta. Szerintem badstuberes matricát adtak akkoriban a képes sporthoz.R.M.C.F írta: ...és NR1 and original Badstuber fan....the only one.
Mintha nálunk valaki pavon, ruben, raul bravo, M torres fan lenne.........whyyyyyyyyyyyyyyyy?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
Teljesen értelmezhetetlen mi alapján választotta. Szerintem badstuberes matricát adtak akkoriban a képes sporthoz.R.M.C.F írta: ...és NR1 and original Badstuber fan....the only one.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Szerintem már az altintop fanclub elnöke, nem tudom ráérne e esetleg közben fórumozni is, de valaki szólhatna azért neki.R.M.C.F írta: Az csak Damonics,felbecsülhetetlen probléma,hogy nincsen már itt.
...és NR1 and original Badstuber fan....the only one.
- ziro4vr
Szerintem már az altintop fanclub elnöke, nem tudom ráérne e esetleg közben fórumozni is, de valaki szólhatna azért neki.R.M.C.F írta: Az csak Damonics,felbecsülhetetlen probléma,hogy nincsen már itt.
Nem illik.
-
sonic írta:Celebek lettunk.dannen írta:sport1en megint madridom. hu
Az csak Damonics,felbecsülhetetlen probléma,hogy nincsen már itt.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha van esze, akkor olyan korba megy a Juveba, mint Pirlo.. Jobb ő annál, hogy olaszban lötyögjön csak.R.M.C.F írta:Én ezt nem igy tudom,hanem hogy majd valamikor FOG olaszországban játszani.
A Barcába pont passzolna..
Kerlon írta:kapnád az oldalfaszokat
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Celebek lettunk.dannen írta:sport1en megint madridom. hu
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
kapnád az oldalfaszokatR.M.C.F írta:Most képzeld el hogy ott ülök az az autista zombori mellett és megpróbálok részt venni a kommunikációjában.....hát félelmetes elektroszmog szállna fel az agyamból. Nem bírom én ezt egyébként kezelni,nagyon hamar bedühödök ha valaki ostoba ahhoz amire azt hiszi ért hozzá.Kerlon írta:Legközelebb behívják már RMCF-et szak érteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
hunmadridista írta:Verratti nem fog ide jönni...az ügynöke már lenyilatkozta párszor, hogy az ő álma a Juve...Pogbára nagyobb esélyt látok...ő esz szerintem nálunk a következő galaktikus...és valszeg az ő pótlására viszik majd Verrattit a Juventushoz...
Én ezt nem igy tudom,hanem hogy majd valamikor FOG olaszországban játszani.
Most képzeld el hogy ott ülök az az autista zombori mellett és megpróbálok részt venni a kommunikációjában.....hát félelmetes elektroszmog szállna fel az agyamból. Nem bírom én ezt egyébként kezelni,nagyon hamar bedühödök ha valaki ostoba ahhoz amire azt hiszi ért hozzá.Kerlon írta:Legközelebb behívják már RMCF-et szak érteni.
Legközelebb behívják már RMCF-et szak érteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mesélj!!!dannen írta:sport1en megint madridom. hu
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema