Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Igazából megkaptam amit akartam, "szoros" maradt a párharc a visszavágóra. Így hiába szinte biztos a helyük a 8 között, kénytelenek lesznek a visszavágón is odatenni magukat, ami ugye a classico hete.
Ez a penaldozás, meg annyira sorsszerű lesz amikor messi egy fontos meccsen fog büntetőt hibázni, akkor fog majd minenki bekussolni.
A Juventusban én érzem a meglepetést,hogy egy jobb sorsolással odaérjenek a négyközé, oké olasz liga meg minden de nem olyan rosszak ők.Őket kerülném a 8 között(+Chelsea,Atleti), már csak a nevük miatt, sokszor kifingattak már minket.Persze ha továbbjutnak.
Ez a penaldozás, meg annyira sorsszerű lesz amikor messi egy fontos meccsen fog büntetőt hibázni, akkor fog majd minenki bekussolni.
A Juventusban én érzem a meglepetést,hogy egy jobb sorsolással odaérjenek a négyközé, oké olasz liga meg minden de nem olyan rosszak ők.Őket kerülném a 8 között(+Chelsea,Atleti), már csak a nevük miatt, sokszor kifingattak már minket.Persze ha továbbjutnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Régebben nem egyszer láttam, hogy a kijelölt rúgó átadta a már 2 gólos csatárnak a tizit, hogy meg legyen a tripla. Mióta van ez a rivalizálás CR és Messi között, ők nem szokták odaadni, de személy szerint én ezt önzőségnek érzem. Nevezzük ezt íratlan udvariasságnak. De ennél a két játékosnál az ostoba statisztika hajszolás folyik, minden gólt, lehetőséget kisajátítanak, az aranylabda odaítélésével meg csak ráerősítenek erre.miro írta:Mert Ronaldo odaadta volna Balenek vagy Benzemanak..ziro4vr írta: Mondjuk ezt nem értem...miért adná oda?
Kihagyta,van ilyen,CR is hagyott már ki,továbbjutottak így is.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
mert az elmúlt években nem voltatok annyival jobbak, mint a Pep-team a csúcson.
Erről a Pep-team-ről mindig a Lada VFTS-ek jutnak az eszembe anno nagy slágerek voltak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
De...realistahuni írta:Moratanak jól megy ahogy látom, sokan alábecsülték itt, pedig nem egy Chicharito szint azért.
Szoktam nézni Juve meccset.Katasztrófa.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Moratanak jól megy ahogy látom, sokan alábecsülték itt, pedig nem egy Chicharito szint azért.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
messi elég rosszul lövi idén a tizenegyeseket,néha lőhetné más is..ja hogy neymar is kihagyta nálatok legalább cr biztosan belövi. 1-3-al nyugodtabb lettem volna de így sem rossz.nagyon kevés ez a city,kéne egy edző plusz a keretet frissíteni sem ártana.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkább meghagylak másoknak, túl könnyű lenne ezt most lecsapnom veled együtt.mert az elmúlt években nem voltatok annyival jobbak, mint a Pep-team a csúcson. jöhet a bankickdelete
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mert Ronaldo odaadta volna Balenek vagy Benzemanak..ziro4vr írta: Mondjuk ezt nem értem...miért adná oda?
Kihagyta,van ilyen,CR is hagyott már ki,továbbjutottak így is.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ezt nem értem...miért adná oda?Matt009 írta:Nem ám odaadná Suareznek a triplához...Nika91127 írta:Ugye ugye...a büntető be is kell lőni ... 5méterről 2vel melléfejelni üreskapura... A Zisten!!!!
Nem illik.
- Gleany
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Neymar
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
mert az elmúlt években nem voltatok annyival jobbak, mint a Pep-team a csúcson. jöhet a bankickdeleteRealista24 írta:nem akarok itt barcamatekozni, de azért egy meg nem adott gól ez a mondva csinált kiállítás, már csak egy lesgól hiányzik a sormintából és kész a képlet.
Addig voltak kedvezményezettek a bíróknál, amíg a legjobbak voltak, ahogy ez oly sok más sportban is így van. Amióta nincsenek a topon, ez eltűnt szerintem, legalábbis tendenciózusan biztosan nincs meg. Szerintem.
Kár, hogy minket sosem toltak úgy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gleany 2015. február 24., kedd 22:45-kor.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem ám odaadná Suareznek a triplához...Nika91127 írta:Ugye ugye...a büntető be is kell lőni ... 5méterről 2vel melléfejelni üreskapura... A Zisten!!!!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Bmeg ez a 11-es..
Utolsó pillanatban elkésve, hátulról, miközben Messi tálcán kínálja, hogy rúgja fel.
Jó, hogy kivédte.
Nagyon kevés ez a sziti, semmit nem mutattak ma sem. Pár zsák euro millió rohangál csak a pályán.
Utolsó pillanatban elkésve, hátulról, miközben Messi tálcán kínálja, hogy rúgja fel.
Jó, hogy kivédte.
Nagyon kevés ez a sziti, semmit nem mutattak ma sem. Pár zsák euro millió rohangál csak a pályán.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ma kivételesen tetszett Pogba játéka de én úgyis inkább Verattit látnám a csapatban...a franciaban néha benne van a Balotelli faktor madridban meg ha valamit akkor ezt ki tudnak hegyezni rendesen. Nem tudom hogy bírná ki a sajtot egy esetleges cirkusza után! Veratti nekem csendesebb nyugodtabb fazonnak tűnik.
Ami még sokunknak nem jut eszebe hogy ha jon vissza Cherishev es Casemiro akik legalább egy olyan szezont nyomnak mint carvajal a leverkusenben...szoval nagy kár őket padra szorítani par percekre jatszatni. Igaz egy Veratti Pogba kezdő lenne de gondoljunk bele ha sikeresen megszabadulunk Khediratol akkor is a 3 vagy 4 kezdő középpályás helyre lessz Kroos Isco Modric James Casemiro Cherishev Illaramendi Lucas Silva! Ebbol ha illara elmegy akkor is 7 játékos 3 vagy 4 posztra. Nem látom feltétlen okát a pénz szorasanak...de ha jön valaki sztar az nalunk alap kezdő sajnos bar ha jön Veratti Pogba parosbol valamelyik akkor egy 3-4 golos vezetésnél Carlo akar sor cseret is hajthat végre.
Én megis hoznek egy jó csere csatart aki tűri a padot...hogy kit ne kérdezzétek gőzöm nincs!
Ami még sokunknak nem jut eszebe hogy ha jon vissza Cherishev es Casemiro akik legalább egy olyan szezont nyomnak mint carvajal a leverkusenben...szoval nagy kár őket padra szorítani par percekre jatszatni. Igaz egy Veratti Pogba kezdő lenne de gondoljunk bele ha sikeresen megszabadulunk Khediratol akkor is a 3 vagy 4 kezdő középpályás helyre lessz Kroos Isco Modric James Casemiro Cherishev Illaramendi Lucas Silva! Ebbol ha illara elmegy akkor is 7 játékos 3 vagy 4 posztra. Nem látom feltétlen okát a pénz szorasanak...de ha jön valaki sztar az nalunk alap kezdő sajnos bar ha jön Veratti Pogba parosbol valamelyik akkor egy 3-4 golos vezetésnél Carlo akar sor cseret is hajthat végre.
Én megis hoznek egy jó csere csatart aki tűri a padot...hogy kit ne kérdezzétek gőzöm nincs!
- Hasta el final, Vamos Real -
Szerintem csak megkegyelmezett Zabaleta haverjának
Ugye ugye...a büntető be is kell lőni ... 5méterről 2vel melléfejelni üreskapura... A Zisten!!!!
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Messi büntető... azért most is visszapattant elé
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De amúgy tudod, hogy most is játszik? Vagy nézel dortmund meccseket? Nyilván benne van amit írsz, de most megfogalmazni a végrendeletet, amikor alakul...Géci írta: Pont ez az... Egy olyan sérülés amit azzal kezeltek, hogy nem csinált semmit. Ki tudja mikor jön vissza. Eleve sérülékeny volt. Nem nagy jövőt jósolok neki. Teszem hozzá sajnálom, mert szerettem volna habfehérben látni...
közben Messi
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én ezt nem hiszem el. gyépések társasága.
MESSSSIIIIII :DDDDDDDDDDD
MESSSSIIIIII :DDDDDDDDDDD
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Enrique írta:Addig voltak kedvezményezettek a bíróknál, amíg a legjobbak voltak, ahogy ez oly sok más sportban is így van. Amióta nincsenek a topon, ez eltűnt szerintem, legalábbis tendenciózusan biztosan nincs meg. Szerintem.Steve írta:nem akarok itt barcamatekozni, de azért egy meg nem adott gól ez a mondva csinált kiállítás, már csak egy lesgól hiányzik a sormintából és kész a képlet.
Igen ez igaz lehet,de annyival egészíteném ki,hogy maga a barca propaganda miatt is odafújtak a bírók,egész egyszerűen be voltak etetve a népek azzal a barca egy más klub,példa,más dimenzió fals dumával amit a klub propagált.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.