'shutterisland írta:én inkább a játék képére vagyok elsősorban kíváncsi.
nehéz elképzelni, hogy visszaáll a bayern, és kontrákra alapoz, szerintem megpróbálják majd uralni a meccset és persze a labdát is birtokolni.
A Bayernek idén nem volt szüksége arra, hogy visszaálljon, kivédték mindenki szemét anélkül is
Legstabilabban és legjobban védekező csapat körülbelül Európában (azon kívül nem nagyon tudok nyilatkozni), és nem az van, hogy csak a védőkre hagyatkoznak, a bajoroknál tíz ember megy vissza, ha az kell, Kroosnak sem derogált adott esetben visszamenni, vagy akármelyik másiknak, na ez az, ami nem mindegy. Ráadásul elképesztő gyorsan reagálnak
Nálatok meg nem nagyon van a védelem a helyzet magaslatán mostanában. (Vihetitek Arbeloát, elférne
), Piqué is olyan lassú mostanában, hogy Gomez, Ribéry meg Müller megerőltetés nélkül veri, Alba meg ahogy nekem lejött, inkább a támadást segíti, amúgy nem vagyok tőle hanyatt esve. Persze nyilván nem két ember a Barca, de azért rendesen össze kell szedni magukat, ha ellenfelek akarnak lenni a Münchennek. Félelmetes jó csapat.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.