Rizikó nélkül bárki vállalna bármilyen igazolást :ĐBBeno írta: rizikó nélkül vállalnám ezeket az igazolásokat.
Szerintem nem érnek 100 Milliót. Ronaldo óta olyan sem volt, aki 70-et ért volna..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 25., szerda 10:09
Rizikó nélkül bárki vállalna bármilyen igazolást :ĐBBeno írta: rizikó nélkül vállalnám ezeket az igazolásokat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 25., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 9:56
Adtunk már ki 180 milliót két agyonértékeltre, szóval készülj felrashidm írta:100 milliót kiadni érte meg öngyilkosság.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 25., szerda 9:54
miro írta:Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Menjen a PSG-be,ott otthon lenne,azt csinálhatna amit akar.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 25., szerda 9:51
Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 25., szerda 9:25
Ez mind szép és jó, csak ugye a tehetség önmagában már nem elég. Nem igazán látom benne, hogy fejben tovább tudna fejlődni. Ha jól emlékszem RMFC fogalmazott meg egy nagyon jó mondatot: "ő magának szeret játszani". Nekem ilyen ember nem kellene. De majd ezt is elintézi majd Perez...nmate írta:Verrattinál illene beleszámolni, hogy van mellette egy Matuidi aki cipeli a zongorát. Mert neki cipelni kell, magában nem él meg a testalkata miatt.
Pogba meg kurva jó. Igazi erődemostráció a középpályára, nem kell, hogy kimondottan vízhordó legyen, persze melózik azért ő, plusz rohadt technikás. Visszaér, szerel, felmegy, gólt lő... ilyen középpályásoké a jövő. Juvéban kiskirály, ez egyértelmű, ha felfogja, hogy itt nem lesz az amíg nem melózik keményen (nem csak a pályán), akkor hoznám tüstént, mert a tehetsége kb. páratlan a posztján.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 9:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 9:14
Most erre mit lehet írni? Nézz rá a Juvéra, ha megnézted tavaly vagy idén jó pár meccsen, akkor baszki Vidal meg Pogba agya el szokott kattani/elkattant, hogy nincs egy ember, aki csinálna elől valamit... nem véletlen rúgott ennyi gólt.dannen írta:mondjuk az igaz, hogy eléggé támadó szellemű játékos lett pogbából, nekünk meg nem feltétlen az kéne most
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 25., szerda 8:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 8:06
Juvés ismerős írta, hogy amióta egyre erősebbek a pletykák és az ügynök is keveri a dolgokat, kb ilyen Pogba. Tudja, hogy el fogják adni.A a juve-dortmund meccsen egyik lehetséges igazolás sem győzött meg. Pogba szokásosan flegma volt, továbbra sem láttam egy fontos meccsen sem jól játszani.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 25., szerda 7:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 25., szerda 0:10
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 24., kedd 23:30
Régebben nem egyszer láttam, hogy a kijelölt rúgó átadta a már 2 gólos csatárnak a tizit, hogy meg legyen a tripla. Mióta van ez a rivalizálás CR és Messi között, ők nem szokták odaadni, de személy szerint én ezt önzőségnek érzem. Nevezzük ezt íratlan udvariasságnak. De ennél a két játékosnál az ostoba statisztika hajszolás folyik, minden gólt, lehetőséget kisajátítanak, az aranylabda odaítélésével meg csak ráerősítenek erre.miro írta:Mert Ronaldo odaadta volna Balenek vagy Benzemanak..ziro4vr írta: Mondjuk ezt nem értem...miért adná oda?![]()
Kihagyta,van ilyen,CR is hagyott már ki,továbbjutottak így is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 24., kedd 23:19
mert az elmúlt években nem voltatok annyival jobbak, mint a Pep-team a csúcson.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 24., kedd 23:15
De...realistahuni írta:Moratanak jól megy ahogy látom, sokan alábecsülték itt, pedig nem egy Chicharito szint azért.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 24., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. február 24., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 24., kedd 22:47
Inkább meghagylak másoknak, túl könnyű lenne ezt most lecsapnom veled együtt.mert az elmúlt években nem voltatok annyival jobbak, mint a Pep-team a csúcson. jöhet a bankickdelete
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem