Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 10:42

Anthony írta:Fél év után láttatok egy Juve meccset, egyből Pogba a téma.
Fél éve Pogba a téma. Nyáron is Pogba volt a téma. Nem véletlen.
Anthony írta:Azért ne felejtsük el az olasz bajnokság milyen szinten mozog mostanában (vagy akár a Dortmund, ha már), meg azt sem felejtsük el milyen amikor egy játékost kivesznek abból a rendszerből, amiben ő jól működik, az egész csapatnak teljesen más a filozófiája, mint a Realé (ismét súgok, Cannavaro).
De ennyiből kár igazolni Angliából is mondjuk, ott is más a rendszer. A játékosokat kell nézni, mennyire adaptívak, milyen képességeik vannak. Ebbe mi pontosan nem látunk bele sajnos, csak találgatni tudunk.
Anthony írta:100 milliót 2 játékos ér, CR és Messi, a többi mind túlértékelt hozzájuk képest.
Ezzel egyetértek, de nem így megy a biznisz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 10:40

Fél év után láttatok egy Juve meccset, egyből Pogba a téma.
Aha :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 25., szerda 10:39

Már megint februárban igazolni akartok :lol:

Fél év után láttatok egy Juve meccset, egyből Pogba a téma. Azért ne felejtsük el az olasz bajnokság milyen szinten mozog mostanában (vagy akár a Dortmund, ha már), meg azt sem felejtsük el milyen amikor egy játékost kivesznek abból a rendszerből, amiben ő jól működik, az egész csapatnak teljesen más a filozófiája, mint a Realé (ismét súgok, Cannavaro).

100 milliót 2 játékos ér, CR és Messi, a többi mind túlértékelt hozzájuk képest.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 10:34

miro írta:
Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.
Menjen a PSG-be,ott otthon lenne,azt csinálhatna amit akar.
Akkor legalább hasonlít Bale-re, máris a kedvenced lett, igaz? :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 10:25

h3x0r írta:
Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Lehet, hogy ez is kozrejatszik, de szerintem inkabb az araval van a baj. Mig az olaszt a legtobben 50 millio korulire taksaljak, addig Pogba ennek szinte a duplaja.
Értem, taksálhatják 5 millióra is, ha nem lehet megvenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 25., szerda 10:16

Lehet, hogy ez is kozrejatszik, de szerintem inkabb az araval van a baj. Mig az olaszt a legtobben 50 millio korulire taksaljak, addig Pogba ennek szinte a duplaja.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 25., szerda 10:09

BBeno írta: rizikó nélkül vállalnám ezeket az igazolásokat.
Rizikó nélkül bárki vállalna bármilyen igazolást :Đ
Szerintem nem érnek 100 Milliót. Ronaldo óta olyan sem volt, aki 70-et ért volna..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 25., szerda 9:59

nálam jelenleg 2 ember van akiért bármikor kiadnék 100 millió körüli összeget.

POGBA

HAZARD.

bárhol bármikor megállják a helyüket, rizikó nélkül vállalnám ezeket az igazolásokat.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 9:56

rashidm írta:100 milliót kiadni érte meg öngyilkosság.
Adtunk már ki 180 milliót két agyonértékeltre, szóval készülj fel :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 25., szerda 9:54

miro írta:
Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.

Valószínűleg ezért nem marasztalták a MU-nál sem. :roll: 100 milliót kiadni érte meg öngyilkosság.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 25., szerda 9:51

Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 25., szerda 9:25

nmate írta:Verrattinál illene beleszámolni, hogy van mellette egy Matuidi aki cipeli a zongorát. Mert neki cipelni kell, magában nem él meg a testalkata miatt.

Pogba meg kurva jó. Igazi erődemostráció a középpályára, nem kell, hogy kimondottan vízhordó legyen, persze melózik azért ő, plusz rohadt technikás. Visszaér, szerel, felmegy, gólt lő... ilyen középpályásoké a jövő. Juvéban kiskirály, ez egyértelmű, ha felfogja, hogy itt nem lesz az amíg nem melózik keményen (nem csak a pályán), akkor hoznám tüstént, mert a tehetsége kb. páratlan a posztján.
Ez mind szép és jó, csak ugye a tehetség önmagában már nem elég. Nem igazán látom benne, hogy fejben tovább tudna fejlődni. Ha jól emlékszem RMFC fogalmazott meg egy nagyon jó mondatot: "ő magának szeret játszani". Nekem ilyen ember nem kellene. De majd ezt is elintézi majd Perez... :roll:

DE! Ha be tud állni a sorba, fejben ott lenni, akkor a hsz-m tárgytalan. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 9:23

Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál. Valamilyen szinten meg is értem őket, de aki látja, nem csak nézi a meccseit, az hamar rájön, hogy van helye a Realban.

Csabi tegnap elképzelt egy Modric-Kroos-Isco-Reus-Cé-Karim hatost, ami parádés, de ha ezt kiegészítjük - előre gondolkodva a jövőre - egy Pogbával, akkor tényleg behajolhat Európa.
Az előregondolkodást Modric, Karim és Cé esetére értem.
Csak a képletbe továbbra is belerondít a két ballábas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 9:18

Verrattinál illene beleszámolni, hogy van mellette egy Matuidi aki cipeli a zongorát. Mert neki cipelni kell, magában nem él meg a testalkata miatt.

Pogba meg kurva jó. Igazi erődemostráció a középpályára, nem kell, hogy kimondottan vízhordó legyen, persze melózik azért ő, plusz rohadt technikás. Visszaér, szerel, felmegy, gólt lő... ilyen középpályásoké a jövő. Juvéban kiskirály, ez egyértelmű, ha felfogja, hogy itt nem lesz az amíg nem melózik keményen (nem csak a pályán), akkor hoznám tüstént, mert a tehetsége kb. páratlan a posztján.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 9:14

dannen írta:mondjuk az igaz, hogy eléggé támadó szellemű játékos lett pogbából, nekünk meg nem feltétlen az kéne most
Most erre mit lehet írni? Nézz rá a Juvéra, ha megnézted tavaly vagy idén jó pár meccsen, akkor baszki Vidal meg Pogba agya el szokott kattani/elkattant, hogy nincs egy ember, aki csinálna elől valamit... nem véletlen rúgott ennyi gólt.

Verratti meg esélytelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 25., szerda 8:54

Nagyon erősen túl van értékelve Pogba, egy átlagos francia emberevő kp +1 technik skillel, meg egy jó lövőkével, aminek köszönhetően már védekezni sem szeret. Fizikailag, technikailag okés, sokat ezekben már nem fog fejlődni, a fejbeli hiányosságokhoz meg egyszerűen nincs meg az alap hogy fejlődjön. Olyan mint Balotelli csatárposzton ~4 éve, talán 1 fokkal intelligensebb, de a középpályán jóval több ész is kell. Hozzuk Verratti-t.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 8:06

A a juve-dortmund meccsen egyik lehetséges igazolás sem győzött meg. Pogba szokásosan flegma volt, továbbra sem láttam egy fontos meccsen sem jól játszani.
Juvés ismerős írta, hogy amióta egyre erősebbek a pletykák és az ügynök is keveri a dolgokat, kb ilyen Pogba. Tudja, hogy el fogják adni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 25., szerda 7:51

A a juve-dortmund meccsen egyik lehetséges igazolás sem győzött meg. Pogba szokásosan flegma volt, továbbra sem láttam egy fontos meccsen sem jól játszani. Ugyan már nincs terítéken, de Vidal a leggyengébb volt talán a juve csapatából.
-Hozzáteszem, meccsek óta gyenge a komplett juve középpálya-
Gündogan pedig szinte teljesen láthatatlan volt.
Egy önmagához képest gyengén játszó juve is simán verte a dortmundot, csak egy nagyon mákos gólt találtak, kidolgozott helyzetre nem is nagyon emlékszem tőlük. Morata pedig kb. most játszott jól először mióta látom futballozni :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 25., szerda 0:10

Igazából megkaptam amit akartam, "szoros" maradt a párharc a visszavágóra. Így hiába szinte biztos a helyük a 8 között, kénytelenek lesznek a visszavágón is odatenni magukat, ami ugye a classico hete.

Ez a penaldozás, meg annyira sorsszerű lesz amikor messi egy fontos meccsen fog büntetőt hibázni, akkor fog majd minenki bekussolni.

A Juventusban én érzem a meglepetést,hogy egy jobb sorsolással odaérjenek a négyközé, oké olasz liga meg minden de nem olyan rosszak ők.Őket kerülném a 8 között(+Chelsea,Atleti), már csak a nevük miatt, sokszor kifingattak már minket.Persze ha továbbjutnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 24., kedd 23:30

miro írta:
ziro4vr írta: Mondjuk ezt nem értem...miért adná oda?
Mert Ronaldo odaadta volna Balenek vagy Benzemanak.. :roll:
Kihagyta,van ilyen,CR is hagyott már ki,továbbjutottak így is.
Régebben nem egyszer láttam, hogy a kijelölt rúgó átadta a már 2 gólos csatárnak a tizit, hogy meg legyen a tripla. Mióta van ez a rivalizálás CR és Messi között, ők nem szokták odaadni, de személy szerint én ezt önzőségnek érzem. Nevezzük ezt íratlan udvariasságnak. De ennél a két játékosnál az ostoba statisztika hajszolás folyik, minden gólt, lehetőséget kisajátítanak, az aranylabda odaítélésével meg csak ráerősítenek erre.

Vissza: