Vicceset írtam?Hát add.
Ezért nem lehet vitatkozni veled semmilyen témában.Ha ez igaz akkor 300 milliót is megér.
Vicceset írtam?Hát add.
Ezért nem lehet vitatkozni veled semmilyen témában.Ha ez igaz akkor 300 milliót is megér.
PSG meccset január óta nézek,de a Juve meccseket nézem már Szeptember óta.Gondolom figyelemmel kíséred a Juventus összes meccsét vagy legalábbis a nagy részét, hogy ezt így kijelented. Sőt, Verratti meccseit is mindig megnézed, hogy ennyire őt preferálod.
Ha ez igaz akkor 300 milliót is megér.még azokon a meccsein is csinált valami élményszámba menőt vagy baszott egy hatalmas gólt,
Hát add.Most komolyan a szádba kell adni mindent? Feladom.
A teljes story megvan?Az egyetlen gondom vele az, hogy Fergusonnak nem kellett, és az öreg -cáfoljatok meg- de ritkán hibázott.
Kellett volna neki, csak nem számolt azzal, hogy valaki "el meri hagyni" a MU-t."Pogba signed for Juventus a long time ago as far as we're aware. "(It) is disappointing. I don't think he showed us any respect at all, to be honest."
He added: "I'm quite happy that if they carry on that way, they're probably better doing it away from us."
Nem, csatár szeretne lenni, és látja, hogy Karim helyett van esélye.Védekezni tud,de nem akar.
Most komolyan a szádba kell adni mindent? Feladom.Szerintem nekünk ilyen játékos kell mint az Olasz,ez meg hogy nem lehet leigazolni,hol olvastad,elvileg a Juventus Őt és Cavanit vinné,most akkor ez hogy van?
Gondolom figyelemmel kíséred a Juventus összes meccsét vagy legalábbis a nagy részét, hogy ezt így kijelented. Sőt, Verratti meccseit is mindig megnézed, hogy ennyire őt preferálod.Védekezni tud,de nem akar.
Védekezni tud,de nem akar.Realista24 írta:
Az a baj, hogy ezt hangoztatod, de érveket nem látok ellene, csak általános hülyeséget, amit a legtöbb focistára rá lehet aggatni.
Fizikálisan rendben van.
Technikailag kitűnik.
Védekezni tud.
Támadni tud.
Szervezni tud.
Fiatal.
Egyedül fejben lehet gond vele, de ha megnézzük azt, hogy honnan indult és most hol tart, akkor szerintem pont az jön le, hogy tudatosan építi a karrierjét.
Az a baj, hogy ezt hangoztatod, de érveket nem látok ellene, csak általános hülyeséget, amit a legtöbb focistára rá lehet aggatni.miro írta:100-ért meg nem kell megvenni.Realista24 írta:
Értem, taksálhatják 5 millióra is, ha nem lehet megvenni.
Már elkezdtem felkészíteni magam.nmate írta:Adtunk már ki 180 milliót két agyonértékeltre, szóval készülj felrashidm írta:100 milliót kiadni érte meg öngyilkosság.
Fél éve Pogba a téma. Nyáron is Pogba volt a téma. Nem véletlen.Anthony írta:Fél év után láttatok egy Juve meccset, egyből Pogba a téma.
De ennyiből kár igazolni Angliából is mondjuk, ott is más a rendszer. A játékosokat kell nézni, mennyire adaptívak, milyen képességeik vannak. Ebbe mi pontosan nem látunk bele sajnos, csak találgatni tudunk.Anthony írta:Azért ne felejtsük el az olasz bajnokság milyen szinten mozog mostanában (vagy akár a Dortmund, ha már), meg azt sem felejtsük el milyen amikor egy játékost kivesznek abból a rendszerből, amiben ő jól működik, az egész csapatnak teljesen más a filozófiája, mint a Realé (ismét súgok, Cannavaro).
Ezzel egyetértek, de nem így megy a biznisz.Anthony írta:100 milliót 2 játékos ér, CR és Messi, a többi mind túlértékelt hozzájuk képest.
AhaFél év után láttatok egy Juve meccset, egyből Pogba a téma.
Akkor legalább hasonlít Bale-re, máris a kedvenced lett, igaz?miro írta:Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Menjen a PSG-be,ott otthon lenne,azt csinálhatna amit akar.
Értem, taksálhatják 5 millióra is, ha nem lehet megvenni.h3x0r írta:Lehet, hogy ez is kozrejatszik, de szerintem inkabb az araval van a baj. Mig az olaszt a legtobben 50 millio korulire taksaljak, addig Pogba ennek szinte a duplaja.Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Lehet, hogy ez is kozrejatszik, de szerintem inkabb az araval van a baj. Mig az olaszt a legtobben 50 millio korulire taksaljak, addig Pogba ennek szinte a duplaja.Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Rizikó nélkül bárki vállalna bármilyen igazolást :ĐBBeno írta: rizikó nélkül vállalnám ezeket az igazolásokat.
Adtunk már ki 180 milliót két agyonértékeltre, szóval készülj felrashidm írta:100 milliót kiadni érte meg öngyilkosság.
miro írta:Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Menjen a PSG-be,ott otthon lenne,azt csinálhatna amit akar.
Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég