kelemen.istvan írta:Nyilván nem gondoltam, hogy lesz akkor a játékos mint Zidane. Viszont Zidane miatt leültek meccset nézni a pártatlan emberek. Ronaldo verhet a real színeiben 281 meccsen 290 gólt akkor sem ő az, aki miatt egy átlag futballszerető leül meccset nézni. Nyilván szubjektív a dolog, de én így látom. Verratti meg egy láncszem, aki elfutosgál x kilométert meg csinál 200 passzt egy meccsen, de tapsot soha nem fog kapni egy lecserélése alkalmával, mint legutóbb Isco. És én igen is a "fehér balett" miatt lettem real szurkoló és ez számít nálam. Hogy meccsenkét eltudjak ereszteni egy-egy megmozdulásra egy "az igen"-t. És Pogbában benne van ez a faktor, míg az olaszban nincs.
Én kb összesen két meccsen láttam játszani a kis olaszt, a PSG-Barca illetve a múltheti Chelsea elleni rangadó alkalmával,de nem egyszer csettintettem egy-egy mozdulatát követően. Nekem totál Modric 2.0 Verratti, csak az olasz jobb védekezésben. Pogba miatt direkt néztem a franciákat a vébén, de ott sem illetve a BL-ben a nagyobb meccseken sem csinált semmit. Elvan, teszi-veszi. Látszik hogy van benne potenciál,de az benne is fog maradni. Lomha, körülményes. 10-et nem adnék érte, nem 100-at. Plusz ha Ramosékra mondjuk hogy fgy-k akkor ez a gyerek vidallal karöltve dupla olyan hülyék. Még szerencse hogy vidal nem jött, az is egy nulla.. Valamikor nagy divat volt a chieli is itt a fórumon.