Szerintem kicsit túl misztifikáljátok ezt az ütköző védekező kp dolgot... Idén nincs ilyenünk és azért elég jól ellavírozgatunk, a barca 2011ben xavi busquets iniesta kp-val volt ha jól emlékszem, ott se volt semmilyen pitbull, a csúcsbayernben még talán rá lehet aggatni Schweinsteigerre de én őt se tartom annak a klasszik vkpnak...
Régen szükség volt a vkp-kra, Vieria-Makelele-Keane stb, ma már csapatvédekezéssel pótolják ezeket.Persze vízhordók kellenek, de ez már nem 1-2 emberre redukálódik mint régen, hanem csapat szinten kicsit mindenki jobban kiveszi a részét a védekezésből mint régen.Azért régen láttam olyat,hogy Zizuék fent lötyögtek amíg a védők vkp-k visszaszerezték a labdát, ma már csak CR és Messi azok akik ilyet megengedhetnek maguknak, de a nagy meccseken ők is kiveszik a részüket a védekezésből is.
Nyáron is ugyanez volt a műsor,hogy DM helyett Hámesz majd nemfog melózni, szépen beállt a sorba Isco-val együtt és elég komoly védekező munkát végeztek.
Szóval Pogba? egy kiszabott nagy fáckin yes
.Ilyenek kellenek madridba, benne van az X, fejben kicsit bajos, de nemhiszem,hogy Carlo netudná rendberakni...Persze lesz vele gond, piros lapok stb, de kivel nincs valami gebasz? a gólkirályunk hisztizik, senkit nem izgat amíg így teljesít.Pogbával se lesz gond,ha egyszer kétszer tol egy marhaságot amíg hozza a tőle vártat. Mondjuk szerintem ha jönni fog(biztos vagyok benne,hogy jönni fog) ő is kilesz kiáltva az egyik legrosszabb igazolásnak fél év után, mert az a poszt(értem ez alatt a középpálya közepét) nem olyan,hogy jössz és már istenkirály vagy , a Real-nal azért durván alkalmazkodni kell ahhoz ,hogy itt tényleg a meccs 80%ában támadó szellemű foci van nyomatva.Ezt láthattuk modric első évében, és Alonso se muzsikált valami jól az elején... Bele kell jönni,hogy mennyit kell melózni és mennyit lehet felszaladgálni, ez az amire khedira képtelen volt világéletében.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams