Ez nem igaz. Nagyon nem.Becksy23 írta:Verratti-nak ez nagyon magas, Pogba-nak nem, nagyon nem.
Bajnokok Ligája
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Bajnokok Ligája
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
A legegyszerűbb összehasonlítás egyébként: középső középpályások legfontosabb tulajdonsága a játékintelligencia. Verratti-nak ez nagyon magas, Pogba-nak nem, nagyon nem. Verratti ha beérik olyan lehet mint Xavi, Scholes, Modric, Kroos, Fabregas - ésszel játszó, irányító játékosok, Pogba pedig egy fel-le futó, sokat robotoló (már ha hajlandó erre), játékot sokkal kevésbé alakító játékos lehet, mint pl Di Maria, Vidal, Ramires, Matuidi vagy egy kicsit lebutított Gerrard. Utóbbi is nagyon hasznos lehet persze (főleg ha előbbi típus alá dolgozik) - de én jobban értékelem a konstans, magas szinten futballozó játékosokat, mint a hangulatembereket.
Még így halkan megjegyezném, hogy pár év múlva (2-3) nagyon megnéznék egy ilyen csapatot, rendkívül stabil, tele okos, technikás játékosokkal, nem lennék az ellenfelük...:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Isco, James/Hazard - Benzema
Még így halkan megjegyezném, hogy pár év múlva (2-3) nagyon megnéznék egy ilyen csapatot, rendkívül stabil, tele okos, technikás játékosokkal, nem lennék az ellenfelük...:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Isco, James/Hazard - Benzema
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ket fele szerkezetben tudnam elkepzelni Pogbat(ha jol emlekszem RMFC vazolta fel es szerintem is lenne benne racio):
1. 4-3-1-2 Modric-Kroos-Pogba Isco Benzema es CR mogott. Itt a ket szelso vedonek bekellene jatszania az egesz szel.
2. 4-4-2 Isco-Modric-Kroos-Pogba hasonlo szerkezetben ahogy a Juveban most jatszik.
Szerintem mindketto mukodhetne, lenne helye.
Verattit felejtsetek el, nagyon jo kis labdarugo, sokat gurizik es tudja szinezni....nem bannam ha nalunk lenne most. De hasonlo tipusu mint o mar van nalunk(Kroos, Lucas Silva, Modric), viszont mint Pogba nincs. O akar meccseket nyerhet nekunk.
Egyebkent Veratti gyerekori kedvenc csapata a Juve, szerintem ha nem megy oda a PSG utan akkor elszasztja ezt a lehetoseget...ez olyan erzelmi dontes lesz nala. Szerintem...
1. 4-3-1-2 Modric-Kroos-Pogba Isco Benzema es CR mogott. Itt a ket szelso vedonek bekellene jatszania az egesz szel.
2. 4-4-2 Isco-Modric-Kroos-Pogba hasonlo szerkezetben ahogy a Juveban most jatszik.
Szerintem mindketto mukodhetne, lenne helye.
Verattit felejtsetek el, nagyon jo kis labdarugo, sokat gurizik es tudja szinezni....nem bannam ha nalunk lenne most. De hasonlo tipusu mint o mar van nalunk(Kroos, Lucas Silva, Modric), viszont mint Pogba nincs. O akar meccseket nyerhet nekunk.
Egyebkent Veratti gyerekori kedvenc csapata a Juve, szerintem ha nem megy oda a PSG utan akkor elszasztja ezt a lehetoseget...ez olyan erzelmi dontes lesz nala. Szerintem...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ne legyen igazad kivételesenÉn igen. Nem húzódása vagy szakadása votl, törés után nincs nagy visszaesés, abból simán fel lehet jönni hamar.
Egyébként nem azért gondolom, hogy nem lesz kezdő, mert hosszú a felépülési idő, hanem mert viszonylag későn fog tudni újra edzésbe állni és felvenni a ritmust. Kérdés, hogy állunk majd a bajnokságban.
Eibar, Malaga, Celta, Almeria, Sevilla, Valencia, Espanyol, Getafe. Ez a sorrend április elejétől.
Február elején műtötték, két hónapot írtak, így április közepe előtt nem tudom elképzelni, hogy akár keretbe is kerüljön, de majd meglátjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha buszkec fekete lenne, akkor már nem írnál ilyet...Nem pitbull kell, hanem olyan játékos, aki fegyelmezetten visszazár folyamatosan, nem könnyen elnyomható, odalép, ha kell.Idén nincs ilyenünk és azért elég jól ellavírozgatunk, a barca 2011ben xavi busquets iniesta kp-val volt ha jól emlékszem, ott se volt semmilyen pitbull, a
Ancelotti mondta jól, a védekezés (középpályán ) elsősorban hozzáállás, nem tudás kérdése.
De ki helyett teszed be? Nálam továbbra sem az a kérdés, hogy most Pogba vagy Veratti vagy Reus jöjjön, hanem hogy jöjjön-e bárki. Hova, kinek a helyére? Sajnos így is van esély arra, hogy Hamesz (és Bale) miatt az Isco, Modric, Kroos hármasból valaki nem lesz a pályán, akkor hozzunk még valakit oda? (akit a 100 millás ára miatt szintén nem nagyon lehet majd padra rakni...)mert az a poszt(értem ez alatt a középpálya közepét)
Én igen. Nem húzódása vagy szakadása votl, törés után nincs nagy visszaesés, abból simán fel lehet jönni hamar.Ha jó a matek, akkor James valamikor áprilisban tér vissza, nem? Vele az idei szezonban én már nem számolok, mint kezdő.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ez így van,belassult szegény.h3x0r írta: vele az gond, hogy az utobbi 1-2 evben, foleg a nagyobb csapatok ellen mar messze nem tudta hozni azt a mennyisegu es minosegu munkat, mint regen.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- h3x0r
vele az gond, hogy az utobbi 1-2 evben, foleg a nagyobb csapatok ellen mar messze nem tudta hozni azt a mennyisegu es minosegu munkat, mint regen.miro írta:Szerintem sokkal,de lehet hogy ezzel én vagyok egyedül így.kelemen.istvan írta:Szeritnted sokkal melósabb játékos volt tavaly Xabi, mint idén Kroos?
Szerelés,ütközés,a védők kisegítése,több párharcba ment bele mélyebben játszott mint Toni.
- miro
Szerintem sokkal,de lehet hogy ezzel én vagyok egyedül így.kelemen.istvan írta:Szeritnted sokkal melósabb játékos volt tavaly Xabi, mint idén Kroos?
Szerelés,ütközés,a védők kisegítése,több párharcba ment bele mélyebben játszott mint Toni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Most komolyan..akkor a Modric-Kroos mi? Szeritnted sokkal melósabb játékos volt tavaly Xabi, mint idén Kroos?miro írta:Jobban jársz ha kiszállsz.
Szerinted Modric-Alonso mi volt?
Milyen célt szolgált a középpályán ez a két játékos?
Egyébként Modric "tökénforgatós" ha kell, ha már így kérdezted.
Mondjuk, ezt adom.miro írta:Nekem elég volt,nem szeretnék vitatkozni többet,mert van akivel teljesen fölösleges.
Erről beszélek én is.dzsi91 írta:Szerintem kicsit túl misztifikáljátok ezt az ütköző védekező kp dolgot
Régen szükség volt a vkp-kra, Vieria-Makelele-Keane stb, ma már csapatvédekezéssel pótolják ezeket.
Remélem rosszul hiszed.miro írta:Hozzá teszem 4-3-3-ból indulok ki,szerintem az marad még egy jó ideig.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- miro
A középpályáról van szó,vagy Pogba hova jönne? Most arról van szó,nyilván előre mehetnek.Realista24 írta:Az előbb még azt írtad, hogy a csapatba neked is szükséged van ilynre, most már csak a középpályára kell ilyen?Hol volt a Di Maria-Alonso-Modric kp-ból a balettos,tökén is megtartja a labdát játékos?
A támadó harmadban az dönt hogy ki a kreatívabb.
Hozzá teszem 4-3-3-ból indulok ki,szerintem az marad még egy jó ideig.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem kicsit túl misztifikáljátok ezt az ütköző védekező kp dolgot... Idén nincs ilyenünk és azért elég jól ellavírozgatunk, a barca 2011ben xavi busquets iniesta kp-val volt ha jól emlékszem, ott se volt semmilyen pitbull, a csúcsbayernben még talán rá lehet aggatni Schweinsteigerre de én őt se tartom annak a klasszik vkpnak...
Régen szükség volt a vkp-kra, Vieria-Makelele-Keane stb, ma már csapatvédekezéssel pótolják ezeket.Persze vízhordók kellenek, de ez már nem 1-2 emberre redukálódik mint régen, hanem csapat szinten kicsit mindenki jobban kiveszi a részét a védekezésből mint régen.Azért régen láttam olyat,hogy Zizuék fent lötyögtek amíg a védők vkp-k visszaszerezték a labdát, ma már csak CR és Messi azok akik ilyet megengedhetnek maguknak, de a nagy meccseken ők is kiveszik a részüket a védekezésből is.
Nyáron is ugyanez volt a műsor,hogy DM helyett Hámesz majd nemfog melózni, szépen beállt a sorba Isco-val együtt és elég komoly védekező munkát végeztek.
Szóval Pogba? egy kiszabott nagy fáckin yes .Ilyenek kellenek madridba, benne van az X, fejben kicsit bajos, de nemhiszem,hogy Carlo netudná rendberakni...Persze lesz vele gond, piros lapok stb, de kivel nincs valami gebasz? a gólkirályunk hisztizik, senkit nem izgat amíg így teljesít.Pogbával se lesz gond,ha egyszer kétszer tol egy marhaságot amíg hozza a tőle vártat. Mondjuk szerintem ha jönni fog(biztos vagyok benne,hogy jönni fog) ő is kilesz kiáltva az egyik legrosszabb igazolásnak fél év után, mert az a poszt(értem ez alatt a középpálya közepét) nem olyan,hogy jössz és már istenkirály vagy , a Real-nal azért durván alkalmazkodni kell ahhoz ,hogy itt tényleg a meccs 80%ában támadó szellemű foci van nyomatva.Ezt láthattuk modric első évében, és Alonso se muzsikált valami jól az elején... Bele kell jönni,hogy mennyit kell melózni és mennyit lehet felszaladgálni, ez az amire khedira képtelen volt világéletében.
Régen szükség volt a vkp-kra, Vieria-Makelele-Keane stb, ma már csapatvédekezéssel pótolják ezeket.Persze vízhordók kellenek, de ez már nem 1-2 emberre redukálódik mint régen, hanem csapat szinten kicsit mindenki jobban kiveszi a részét a védekezésből mint régen.Azért régen láttam olyat,hogy Zizuék fent lötyögtek amíg a védők vkp-k visszaszerezték a labdát, ma már csak CR és Messi azok akik ilyet megengedhetnek maguknak, de a nagy meccseken ők is kiveszik a részüket a védekezésből is.
Nyáron is ugyanez volt a műsor,hogy DM helyett Hámesz majd nemfog melózni, szépen beállt a sorba Isco-val együtt és elég komoly védekező munkát végeztek.
Szóval Pogba? egy kiszabott nagy fáckin yes .Ilyenek kellenek madridba, benne van az X, fejben kicsit bajos, de nemhiszem,hogy Carlo netudná rendberakni...Persze lesz vele gond, piros lapok stb, de kivel nincs valami gebasz? a gólkirályunk hisztizik, senkit nem izgat amíg így teljesít.Pogbával se lesz gond,ha egyszer kétszer tol egy marhaságot amíg hozza a tőle vártat. Mondjuk szerintem ha jönni fog(biztos vagyok benne,hogy jönni fog) ő is kilesz kiáltva az egyik legrosszabb igazolásnak fél év után, mert az a poszt(értem ez alatt a középpálya közepét) nem olyan,hogy jössz és már istenkirály vagy , a Real-nal azért durván alkalmazkodni kell ahhoz ,hogy itt tényleg a meccs 80%ában támadó szellemű foci van nyomatva.Ezt láthattuk modric első évében, és Alonso se muzsikált valami jól az elején... Bele kell jönni,hogy mennyit kell melózni és mennyit lehet felszaladgálni, ez az amire khedira képtelen volt világéletében.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az előbb még azt írtad, hogy a csapatba neked is szükséged van ilynre, most már csak a középpályára kell ilyen?Hol volt a Di Maria-Alonso-Modric kp-ból a balettos,tökén is megtartja a labdát játékos?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Verrattiból 1 dolog nagyon hiányzik: nem veszélyes a kapura. Modric abban is jó.
- miro
Jobban jársz ha kiszállsz.kelemen.istvan írta: Ő ki volt a tavalyi bl győztes csapatból. Most ha Di Maria neve jön, akkor én kiszálltam.
Szerinted Modric-Alonso mi volt?
Milyen célt szolgált a középpályán ez a két játékos?
De megfordítom.
Hol volt a Di Maria-Alonso-Modric kp-ból a balettos,tökén is megtartja a labdát játékos?
Ja,sehol,BL-t nyertünk?Kupát nyertünk?A bajnokság is azért lett elbukva,mert a végére elfogytunk.
Én is szeretem a szép focit,sőt Isconak nagyon örülök,de Kroos-Isco-Modric középpálya tökéletes lesz,még legalább két évig.
Addig nem kell elbaszni Pogbával,csak azért hogy itt játsszon ne másnál.( Erre írtam azt hogy ha viszont igazolunk már Modric helyére,akkor olyan játékos kell aki hasonlít rá---> Verratti.)
Nekem elég volt,nem szeretnék vitatkozni többet,mert van akivel teljesen fölösleges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. február 25., szerda 13:25-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Na és az a középpálya hogy állna fel, mármint szerkezetileg?morientes írta:Nálam Mascherano lenne az ideális aki 442-ben stabilizálni tudná a kp-t,úgy hogy akkor Modric és Kroos tényleg csak azzal foglalkozhatna,amit a legjobban tud,Iscorol már nem is beszélve,de hát...mozdíthatatlan.
Persze, mert menet közben eltűnt Zizu posztja a modern labdarúgásból.morientes írta:Zidane soha nem is ott kezdte,(poszt),ahol Pogba,vagyis soha nem is kellett neki "annyit" ütközni.
Pogbabol támadàsban sose lesz olyan,még megközelitően sem,mint a nagy Zizou,védekezni meg lassan nem akar.
Ő ki volt a tavalyi bl győztes csapatból. Most ha Di Maria neve jön, akkor én kiszálltam.miro írta:Igényt tartok a zsenikre,a balettosokra,de Ők is csak akkor fognak tudni brillírozni,ha van mellettük olyan aki igen is ad 200 passzt,melózik,ha kell oda basz.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jó a matek, akkor James valamikor áprilisban tér vissza, nem? Vele az idei szezonban én már nem számolok, mint kezdő. Egyébként meg esélyes, hogy Karim és Isco lesznek rotálva.CS0ki írta:Nekem azért nem olyan fontos Pogba, mert itt van Isco. Igazából ezekből a támadó és védekező középpályásokból jól el vagyunk látva, eleve arra is kiváncsi leszek, hogy mi lesz majd áprilisban, ha esetleg nem lesz sérültünk, ki fog kimaradni.
De Gea-t eröltetném én személy szerint, meg egy balhátvédet Coentrao helyett aztán ennyi. Ha nem áldozunk be komoly nevet, akkor én nem is hoznék senkit. Esetleg még Casemiro visszajöhet Illara helyett
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Persze,én is értetttem egyébként.Realista24 írta:Ha érted, hogy mit akart írni, akkor nem.miro írta:Az összehasonlítást értem,de a példa rá hatalmas hülyeség volt..
De az összehasonlítás,akkor is legalább sántít egy kicsit.
Zidane soha nem is ott kezdte,(poszt),ahol Pogba,vagyis soha nem is kellett neki "annyit" ütközni.
Pogbabol támadàsban sose lesz olyan,még megközelitően sem,mint a nagy Zizou,védekezni meg lassan nem akar.
Lehet hogy szórakoztatóbb focit játszik mint Verratti,de mondjuk ebből én nem is nagyon láttam semmit.Vagy túl magas a mérce,az is lehet
Hozzáteszem,nem sok juve vagy PSG meccset nézek.De ami a franciával kapcsolatban kétségeket támaszt,az az,hogy a VB-n pl voltak egy meccsen belül kiemelkedő periódusai,aztán meg eltűnt 20 percekre.Én nem azt mondom,hogy 90 perc csak róla szóljon,mert ez persze lehetetlen,de a szürkébb periódusaiban legalább vétesse észre magát,ne tűnjön úgy mintha pályán sem lenne.
Az olasz a VB-n olyan volt mint az olaszok Róla nagyon nem lehet megemlékezni.De a PSG meccseken jól mozog,csak ne lenne olyan aprólék
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nekem azért nem olyan fontos Pogba, mert itt van Isco. Igazából ezekből a támadó és védekező középpályásokból jól el vagyunk látva, eleve arra is kiváncsi leszek, hogy mi lesz majd áprilisban, ha esetleg nem lesz sérültünk, ki fog kimaradni.
De Gea-t eröltetném én személy szerint, meg egy balhátvédet Coentrao helyett aztán ennyi. Ha nem áldozunk be komoly nevet, akkor én nem is hoznék senkit. Esetleg még Casemiro visszajöhet Illara helyett
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha érted, hogy mit akart írni, akkor nem.miro írta:Az összehasonlítást értem,de a példa rá hatalmas hülyeség volt..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
Az övé..morientes írta:Ha az övé akkor oke,ha az enyém ki kérem magamnakmiro írta:Az összehasonlítást értem,de a példa rá hatalmas hülyeség volt..
Nálam Mascherani lenne az ideális aki 442-ben stabilizálni tudná a kp-t,úgy hogy akkor Modric és Kroos tényleg csak azzal foglalkozhatna,amit a legjobban tud,Iscorol már nem is beszélve,de hát...mozdíthatatlan.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale