ziro4vr írta: Nem értem az összefüggést.
Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem értem az összefüggést.soadroli írta:Viasat 3-on Gladiátor. Nézzétek hát minden idők legjobb filmjét
Nem illik.
- soadroli
Viasat 3-on Gladiátor. Nézzétek hát minden idők legjobb filmjét
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Régi Star Treket egyet sem tudtam végignézni, de azért persze sajnálom.
John Wick pipa, jó cucc, könnyed és elegáns szórakozás. 7/10
John Wick pipa, jó cucc, könnyed és elegáns szórakozás. 7/10
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
+1. Annak ellenére, hogy én nem voltam elájulva Keaton alakításától, a Birdman tetszett, lekötött. Külön dicséret, hogy könnyed stílusban ad elő kemény drámát, és mindvégig megmarad a szórakoztató faktora. Keaton szempontjából a depisebb, a drámát nem csak a felszín alatt átnyújtó, hanem felületesen is a "szádba rágva" adó film jobb lett volna (tuti Oscar, és talán én sem találtam volna kicsit giccsesnek az alakítását), de a film nézhetőségének a szempontjából ez a stílus jobb volt. Ez lenne a vonal, amin el kellene indulni, hogy jobb, minőségibb filmek készüljenek.ziro4vr írta:Addig jó, amíg jönnek. Tőlem csinálhatnak 50 képregényfilmet, rebootot, folytatást meg egyebet, csak hagyjanak teret a szerzői filmeseknek, eredeti ötleteknek is.Faust írta:Ne haragudj, nem vettem észre.
Nekem kifejezetten tetszik a vonal, hogy végre az amerikai fősodorban is jönnek az egyéniebb hangvételű, igényes filmek, még ha megosztóak is (még sem a Whiplash-t sem a Birdmant nem láttam). Valahogy így érzem egészségesnek.
Én örülnék a legjobban a rebootok meg a képregényfilmek korszakának a leáldozásának, és ez lenne az út. Nem azt mondom, hogy nem jó 1-2 képregényfilmet néha napján megnézni, de szerintem jelenleg túlzásba viszik a mennyiségüket, közben pedig az igazán jó filmekből alig kapunk néhányat, és nem véletlen, hogy azok is szinte mind az Oscar gálán végzik jelöltként. Csak hát addig, amíg egy Transformers 4 az év kasszasikere tud lenni történet, és bármiféle hozzáértés, művészet nélkül, addig változás nem lesz.
- soadroli
ez a Redmayne gyerek úgy látszik jövőre is oscart akar nyerni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Addig jó, amíg jönnek. Tőlem csinálhatnak 50 képregényfilmet, rebootot, folytatást meg egyebet, csak hagyjanak teret a szerzői filmeseknek, eredeti ötleteknek is.Faust írta:Ne haragudj, nem vettem észre.
Nekem kifejezetten tetszik a vonal, hogy végre az amerikai fősodorban is jönnek az egyéniebb hangvételű, igényes filmek, még ha megosztóak is (még sem a Whiplash-t sem a Birdmant nem láttam). Valahogy így érzem egészségesnek.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A Birdman szerintem neked nagyon be fog jönni. A Whiplasht még én sem láttam, de kritika ide vagy oda megnézem majd.
Mostanság amùgy nekem jobban bejönnek a sorozatok. Azokban találom meg jelenleg azt ami nekem tetszik.
Mostanság amùgy nekem jobban bejönnek a sorozatok. Azokban találom meg jelenleg azt ami nekem tetszik.
Pont azért írtam, hogy hasonló és nem olyan. Van benne pár jó jelenet, meg jó alakítás, de valahogy én nem ettől esek hanyatt.nmate írta:Én értem, de ha csak a sztorit nézed akkor pont azt a felét hanyagolod el a filmnek, ami a lényege. Nem minden filmnél az a lényeg, sőt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ne haragudj, nem vettem észre.
- nmate
Írtál egyet, ha beleszámolom a Whiplasht akkor kettő. De utóbbi közel sem megosztó film. Megosztó az pl az Only God Forgives.
-
kicsit lentebb válaszoltam.Faust írta:Például?Nem tudom mi ez a sok elcseszet vagy elvont film mostanság.
Például?Nem tudom mi ez a sok elcseszet vagy elvont film mostanság.
- nmate
Én értem, de ha csak a sztorit nézed akkor pont azt a felét hanyagolod el a filmnek, ami a lényege. Nem minden filmnél az a lényeg, sőt.
Nem is a minőségről beszéltem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Csak a Whiplash 5 percében tobb minőség van mint az egész sztepápban.
Pedig az alap történet nagyon hasonló. Kb. 30 perc is tudod mi lesz a film vége.nmate írta:Nekem sem tetszett annyira húdenagyon a Whiplash, de komoly túlzás és hiba egy mondatban említeni a Step Up-pal.
K
K
-
Persze, hogy nincs... Csak mostanság annyira erősek a kontrasztok, mert valakinek vagy nagyon nem tetszik vagy 10/10. A whiplash is ilyen. Bár érdekes, hogy a kritika pont zenei téren érte, és mégis sokakat az fogott meg.h3x0r írta:Nincs olyan film, ami mindenkinek tetszik, en tobbnyire jot olvastam rola, a forumon is a tobbseg dicserte.
Gyenge effektek, borzasztó műbaba. Ilyen bakikról tudok. Ezek a dolgok nem azt mutatják, hogy ez egy jó minőségi film lenne. Ettől persze még lehet az...h3x0r írta:En tobbnyire jot hallottam rola.
Birdman például iszonyat megosztó. Mi is öten néztük, és ebből egyedül párom húga volt az akinek bejött. Tegyük hozzá, hogy dráma szakos tanuló, így lehet annak is meg van az oka, hogy neki tetszett... Ha csak a színészi alakítást néztem akkor jó film, de nekem nem ezek az igényeim. Lehet szimplán annyi a bajom, hogy kevés volt az olyan film amitől tátva maradt a szám.h3x0r írta:Nev szerint mikre gondolsz?