ziro4vr írta: Nem értem az összefüggést.
![Bannold! :banplz:](./images/smilies/banplz.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 27., péntek 21:53
ziro4vr írta: Nem értem az összefüggést.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 27., péntek 21:51
Nem értem az összefüggést.soadroli írta:Viasat 3-on Gladiátor. Nézzétek hát minden idők legjobb filmjét
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 27., péntek 21:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 27., péntek 20:13
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 27., péntek 19:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 27., péntek 17:33
+1. Annak ellenére, hogy én nem voltam elájulva Keaton alakításától, a Birdman tetszett, lekötött. Külön dicséret, hogy könnyed stílusban ad elő kemény drámát, és mindvégig megmarad a szórakoztató faktora. Keaton szempontjából a depisebb, a drámát nem csak a felszín alatt átnyújtó, hanem felületesen is a "szádba rágva" adó film jobb lett volna (tuti Oscar, és talán én sem találtam volna kicsit giccsesnek az alakítását), de a film nézhetőségének a szempontjából ez a stílus jobb volt. Ez lenne a vonal, amin el kellene indulni, hogy jobb, minőségibb filmek készüljenek.ziro4vr írta:Addig jó, amíg jönnek. Tőlem csinálhatnak 50 képregényfilmet, rebootot, folytatást meg egyebet, csak hagyjanak teret a szerzői filmeseknek, eredeti ötleteknek is.Faust írta:Ne haragudj, nem vettem észre.
Nekem kifejezetten tetszik a vonal, hogy végre az amerikai fősodorban is jönnek az egyéniebb hangvételű, igényes filmek, még ha megosztóak is (még sem a Whiplash-t sem a Birdmant nem láttam). Valahogy így érzem egészségesnek.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 27., péntek 17:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 26., csütörtök 12:38
Addig jó, amíg jönnek. Tőlem csinálhatnak 50 képregényfilmet, rebootot, folytatást meg egyebet, csak hagyjanak teret a szerzői filmeseknek, eredeti ötleteknek is.Faust írta:Ne haragudj, nem vettem észre.
Nekem kifejezetten tetszik a vonal, hogy végre az amerikai fősodorban is jönnek az egyéniebb hangvételű, igényes filmek, még ha megosztóak is (még sem a Whiplash-t sem a Birdmant nem láttam). Valahogy így érzem egészségesnek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 26., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 26., csütörtök 11:59
Pont azért írtam, hogy hasonló és nem olyan. Van benne pár jó jelenet, meg jó alakítás, de valahogy én nem ettől esek hanyatt.nmate írta:Én értem, de ha csak a sztorit nézed akkor pont azt a felét hanyagolod el a filmnek, ami a lényege. Nem minden filmnél az a lényeg, sőt.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 26., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 26., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 26., csütörtök 10:55
kicsit lentebb válaszoltam.Faust írta:Például?Nem tudom mi ez a sok elcseszet vagy elvont film mostanság.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 26., csütörtök 10:50
Például?Nem tudom mi ez a sok elcseszet vagy elvont film mostanság.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 26., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 26., csütörtök 9:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 26., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 26., csütörtök 9:23
Pedig az alap történet nagyon hasonló. Kb. 30 perc is tudod mi lesz a film vége.nmate írta:Nekem sem tetszett annyira húdenagyon a Whiplash, de komoly túlzás és hiba egy mondatban említeni a Step Up-pal.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 26., csütörtök 8:46
Persze, hogy nincs... Csak mostanság annyira erősek a kontrasztok, mert valakinek vagy nagyon nem tetszik vagy 10/10. A whiplash is ilyen. Bár érdekes, hogy a kritika pont zenei téren érte, és mégis sokakat az fogott meg.h3x0r írta:Nincs olyan film, ami mindenkinek tetszik, en tobbnyire jot olvastam rola, a forumon is a tobbseg dicserte.
Gyenge effektek, borzasztó műbaba. Ilyen bakikról tudok. Ezek a dolgok nem azt mutatják, hogy ez egy jó minőségi film lenne. Ettől persze még lehet az...h3x0r írta:En tobbnyire jot hallottam rola.
Birdman például iszonyat megosztó. Mi is öten néztük, és ebből egyedül párom húga volt az akinek bejött. Tegyük hozzá, hogy dráma szakos tanuló, így lehet annak is meg van az oka, hogy neki tetszett... Ha csak a színészi alakítást néztem akkor jó film, de nekem nem ezek az igényeim. Lehet szimplán annyi a bajom, hogy kevés volt az olyan film amitől tátva maradt a szám.h3x0r írta:Nev szerint mikre gondolsz?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem