Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 28., szombat 21:13

rashidm írta:[quote="Már ott bukott minden,hogy a realt vételnél 2x es,eladásnál fele piaci áron számfejtik....ez pedig nem az ügynökök hibája angyalkáim.
Ezt általában Pérez baszarintja el, hogy az aktuális kikiáltott világsztárt mindenképpen meg akarja venni, hogy elmondhassuk, "hogy igen, ő a miénk". Csak ebbe már egyszer beletört a bicskája. Nem lennék meglepve, ha leigazolnánk Pogba-t és hogy helyet szorítsunk neki, elküldi mondjuk Isco-t.
Iscoban látják a következő Aranylabdást a Fehér Házban, már nem aggódok. Volt egy időszak, amíg igen, de most nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 28., szombat 21:10

[quote="Már ott bukott minden,hogy a realt vételnél 2x es,eladásnál fele piaci áron számfejtik....ez pedig nem az ügynökök hibája angyalkáim.[/quote]

Ezt általában Pérez baszarintja el, hogy az aktuális kikiáltott világsztárt mindenképpen meg akarja venni, hogy elmondhassuk, "hogy igen, ő a miénk". Csak ebbe már egyszer beletört a bicskája. Nem lennék meglepve, ha leigazolnánk Pogba-t és hogy helyet szorítsunk neki, elküldi mondjuk Isco-t.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 28., szombat 20:53

Jim írta:Én továbbra is fenntartom, hogy nem tesz jót a csapatnak (a morálnak, illetve a játékosok teljesítményének sem), ha egy edző állandóan azt nyilatkozza, hogy 3 játékos helye atombiztos a kezdőcsapatan :hmmm:

Nem akarok egy 3x bl győztes edzőnek okoskodni,mert én 3x max wc-re mentem ki ma,de ezek a nyilatkozatok károsabbak mint a savas esők.....
Azért ezt nagyon nem kellene,főleg egy isconak,aki a karrierje elején van és roppant kényes időszakban,hiszen most hirtelen robbant be 100%osan elismerten egy topcsapatban és nem mint egy szimpla tehetség hanem mint egy alapember.

Nem is értem ezeket,hogy mi is történik itt,ezeket miért csinálja. :hmmm: :hmmm: Talán sok kritikát kap a döntései miatt és így reagálja le? :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Pogba leigazolásának egyik (média szerinti) problémája Mino Raiola
Értem,Mino Raiola egy pénzéhes pöts,oké....olyan mint egy kis frusztrált hadúr akitől nem áll távol egy kis hazugság sem a nagyobb jutalék elérése miatt,de kérem....ő egy ügynök,még is mit gondol a real madrid mit kellene képviselni egy ügynöknek? Korrektséget? :lol: :lol: akkor nem ügynök lenne,hanem sofőr egy szőnyeg tisztító cégnél.....
Mino geci gyerek,ezt tudjuk Zlatantól,az ő ügynöke is......de ez miért befolyásol? Ja,hogy veri fel az árat? És?
Ha elmegyek venni egy autót,és ott egy rikkancs aki kiabál, hogy a Toyota nem jó,és vegyél Mitsut bla-bla akkor más a szitú? mitől?
Kicsit fura ez nekem.....amikor egy real 80at ad jamesért.91et bale-rt,32 illaráért...az miért duzzog? Ja hogy jorge mendesnek lehet bármit? másnak nem? Pedig a portugál sem a korrektség mintapéldánya.

Már ott bukott minden,hogy a realt vételnél 2x es,eladásnál fele piaci áron számfejtik....ez pedig nem az ügynökök hibája angyalkáim.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 28., szombat 16:09

Én továbbra is fenntartom, hogy nem tesz jót a csapatnak (a morálnak, illetve a játékosok teljesítményének sem), ha egy edző állandóan azt nyilatkozza, hogy 3 játékos helye atombiztos a kezdőcsapatan :hmmm:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 28., szombat 15:06

Lattam fantaziat Fabinhoban, mar amikor a Castillaban jatszott. A fizikai adottsagai meg Carvajalnal is jobbak, viszont a spanyol annak koszonhetoen, h a Leverkusenben eltoltoott ido a javara valt elorebb tartott a brazilnal. Jot tett neki a monacoi kiruccanas..... eltudom kepzelni, h esetleg valt a premier ligaba mivel Mendes embere, a portugal meg talalt egy nagy husos fazekot ott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 28., szombat 15:03

marcelino elvileg spórolni fog pár játékost ellenünk, hogy a barca elleni kupameccsre pihenjenek. valamitn denis se játszhat majd, mivel a szerződésében benne van.
Az nem is lenne rossz. A barca a kupa és a bl fordulót sem veheti még félvállról, még akkor sem ha mindkettőben már toronymagas esélyesek. Remélem ők is fáradnak majd valamennyit és buknak a közeljövőbe még a bajnokságban. Például egy Granada elleni iksz nem is lenne rossz felvezetésnek. :Đ

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 28., szombat 14:20

marcelino elvileg spórolni fog pár játékost ellenünk, hogy a barca elleni kupameccsre pihenjenek. valamitn denis se játszhat majd, mivel a szerződésében benne van.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 28., szombat 11:38

Kölcsönbe volt itt. A Monaconál is csak kölcsönben van, de ők kötöttek rá vásárlási opciót, amit biztos, hogy kihasználnak szerintem, mert alapemberük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 28., szombat 11:13

sandorzolika írta:Untam utána nézni így megkerdem néztem a hét csapatát. Erre a Fabinho gyerekre a Monacobol van vissza vásárlási opciók? Őszintén szolva elsőre nem is ugrott be hogy nálunk is megfordult!
A Castillában nyomta pár meccsen, ha jól emlékszem, és már akkor sem értették páran, hogy miért adják el, mikor legtöbbször jókat lehetett róla hallani. Carvajal mellé/mögé nem lett volna rossz, mert Arbeloa már a cserének sem alkalmas sajnos.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 28., szombat 11:12

sandorzolika írta:Untam utána nézni így megkerdem néztem a hét csapatát. Erre a Fabinho gyerekre a Monacobol van vissza vásárlási opciók? Őszintén szolva elsőre nem is ugrott be hogy nálunk is megfordult!
En ugy emlekszem, hogy nalunk is csak kolcsonbe volt.

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. február 28., szombat 11:08

Untam utána nézni így megkerdem néztem a hét csapatát. Erre a Fabinho gyerekre a Monacobol van vissza vásárlási opciók? Őszintén szolva elsőre nem is ugrott be hogy nálunk is megfordult!
- Hasta el final, Vamos Real -

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 27., péntek 23:18

Nem ismerem ezt a Gaya srácot, de olyan szép, hogy Pérez megbeszéli az elnökökkel hogy nem vesszük meg. Miért szól bele állandóan? A vége ismét az lesz, mint legutóbb: egy újabb galaktikus éra, aztán 10 év mély gödör.

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. február 27., péntek 10:51

Fourth substitution could increase the advantage of game-changers Mourinho & Ancelotti
hogy sikerült épp őket megtalálni, hát mindkettőnél itt fogtam legjobb a fejem, hogy nem képesek egy rohadt cserére a 60. perc elött, Ancelotti szeretne esetleg még a 94.-be is cserélni egyet? :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 26., csütörtök 20:58

Roberto Carlos: "Luxemburgo jól végezte a dolgát, de amikor van két-három játékosod, akik nem értik meg az elvárásaidat, és ráadásul ők az öltöző vezetői... Végül ők hárman mindenkit meggyőztek arról, hogy az edzőnek távoznia kell. Vanderleinek nem volt könnyű beilleszkednie."
Azt azért mi is észrevettük,ezért is volt szükség bizonyos tipusú vezetőre/edzőre,hogy ezt megszüntesse,igaz végül az állásába került,de a csapat/közönség maga fel sem fogta mit nyert vele.....sokkal többet mint sokan elképzelik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 26., csütörtök 16:26

Az utolso darab "A KHOD"-bol is tavozik..... :'(

:iszunk: :iszunk:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 26., csütörtök 15:41

hunmadridista írta:
morientes írta: Mondjuk szinte látom magam előtt a bild címlapját:"Raul után ismét világklasszist igazolt a schalke a Real Madridtól" :lol:
Mondjuk a Schalkénal tuti "kiskirályként" tekintenének rá...szerintem a tökéletes hely lenne számára...a lényeg, hogy innen idén nyáron mindenképpen távoznia kell...
Mondjuk a német közönség is csak addig tekintene rá "kiskirályként",ameddig megfelelő teljesítményt hoz,az meg mondjuk 5 perc...nem ő lesz ott a közönség kedvenc sztm...
Mondjuk közel van a bánya,lehet foglalkoztatni ha nem válik be :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 26., csütörtök 13:40

morientes írta: Mondjuk szinte látom magam előtt a bild címlapját:"Raul után ismét világklasszist igazolt a schalke a Real Madridtól" :lol:
Mondjuk a Schalkénal tuti "kiskirályként" tekintenének rá...szerintem a tökéletes hely lenne számára...a lényeg, hogy innen idén nyáron mindenképpen távoznia kell...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 26., csütörtök 13:00

A Schalke tényleg neki való lenne, bár én jobban örülnék ha a BM-et boldogítaná újra, összeállhatnának Xabi apóval ismét.
Mondjuk szinte látom magam előtt a bild címlapját:"Raul után ismét világklasszist igazolt a schalke a Real Madridtól" :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 26., csütörtök 12:57

hát ja, a schalke kb az lenne, ami pár éve volt a stuttgart, ahonnan jött. az az ő szintje.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 26., csütörtök 12:51

A helyettese mondjuk padlót fogott egy laza agyrázkódással...az átok ugye... :lol: :lol:

A Schalke tényleg neki való lenne, bár én jobban örülnék ha a BM-et boldogítaná újra, összeállhatnának Xabi apóval ismét.
Nem illik.

Vissza: