Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Mert Csabi szereti igazából!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem mondta senki, hogy csak az utált személyeket kell venni, de valaki már csak trendből is belemar olyanba, akit amúgy leszar. Viszont ritka az, amikor pl. Csabi bemegy a Benzema topikba és csettint, hogy hümm most tényleg jó volt.morientes írta:Ez oda vissza játszik ám.Elfogultság pro vagy kontra.Ha mégsem,a két ellenkező oldal csak a savazásra hörren,ha írnak xy-ról pozitívumot is,azt reflexből észre sem veszik.De ugya ez igaz a másik oldalra,akik viszont a pozitivumokat nem hajlandók észre venni xy-nál.Magyarán az esetek 90%-ban a racionalitás zero.Bocs hogy off voltam.Ehhez még annyit fűznék, hogy vannak témák, játékosok, csapatok, akikről már nem lehet lassan normális kereteken belül vitatkozni a sok előítélet és berögződés miatt.
Soha nem volt olyan, nem tudom mit vársz/vártok. Az ára ezen semmit sem változtat, de ha az az egy öziles passz 0-0-nál van és belövi a társ, akkor már megérte, hogy amúgy nem döglött meg egész meccsen, de nagy mértékben hozzájárult egy jobb eredményhez. Nem jött be, szar volt, ez van.morientes írta:A monaco ellen abból a suta arsenalból is lefele lógott ki,legfőképpen a motivációja.Holott pont egy negyvenegynéhány millios igazolástól kellene elvárni hogy a hátára veszi a csapatot.Egyetlen szép amolyan "öziles" passzára emlékszem,persze sokaknak így már nyilván rendben van a produkcio...Kerlon írta:Szokásos általánosítás ment, Özil szar, szar volt, szar lesz. Én elhiszem, hogy szar volt, de ki volt jó az Arsenalból? Nem és ez nem mentesíti őt se, de a szemellenző sokakon fennmaradt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legközelebb ne csak az idézett részt olvassátok hanem a teljes hozzászólást, de biztos egy középcsapatot akarok elkerülni a 8 között... Mind1 bocs a duplaert telorol vagyok,de befejezem mert ugyis mindjart jön a válasz,h tökmind1 mit beszélek az Atlético egy topcsapat. Köszönöm a felvilágosítás mostmár én is tudom ...dzsi91 írta:2 csapatot akarok mindenképpen elkerülni a 8 között az a Chelsea és az Atleti,
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Lenyegtelen hogy Barcas vagy sem, hulyeseget irtal, ha o nem reagal, majd megtette volna mas.h3x0r írta:dzsi91 írta:Omg... Nyilván azért irtam h szurkáljam kicsit matracosékat , nem gondoltam komolyan -.- ... Csak a barcás már megis jelent Nehogy az legyen hogy egy középcsapatot vertek el...
Szar beismerni, de JELENLEG az Atma egy top csapat.
És mintha a falnak beszélnék mondják tovább Hahó tudom,h az Atlético egy top csapat és csak vicceltem. Nem szar beismerni, TUDOM h az atma egy topcsapat, de azért írkáljatok Továbbra is úgy mintha nem ezt mondanám
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez oda vissza játszik ám.Elfogultság pro vagy kontra.Ha mégsem,a két ellenkező oldal csak a savazásra hörren,ha írnak xy-ról pozitívumot is,azt reflexből észre sem veszik.De ugya ez igaz a másik oldalra,akik viszont a pozitivumokat nem hajlandók észre venni xy-nál.Magyarán az esetek 90%-ban a racionalitás zero.Bocs hogy off voltam.Ehhez még annyit fűznék, hogy vannak témák, játékosok, csapatok, akikről már nem lehet lassan normális kereteken belül vitatkozni a sok előítélet és berögződés miatt.
A monaco ellen abból a suta arsenalból is lefele lógott ki,legfőképpen a motivációja.Holott pont egy negyvenegynéhány millios igazolástól kellene elvárni hogy a hátára veszi a csapatot.Egyetlen szép amolyan "öziles" passzára emlékszem,persze sokaknak így már nyilván rendben van a produkcio...Kerlon írta:Szokásos általánosítás ment, Özil szar, szar volt, szar lesz. Én elhiszem, hogy szar volt, de ki volt jó az Arsenalból? Nem és ez nem mentesíti őt se, de a szemellenző sokakon fennmaradt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
Lenyegtelen hogy Barcas vagy sem, hulyeseget irtal, ha o nem reagal, majd megtette volna mas.h3x0r írta:dzsi91 írta:Omg... Nyilván azért irtam h szurkáljam kicsit matracosékat , nem gondoltam komolyan -.- ... Csak a barcás már megis jelent Nehogy az legyen hogy egy középcsapatot vertek el...
Szar beismerni, de JELENLEG az Atma egy top csapat. quote]
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
h3x0r...néha, mostanában, alkalmanként, sok vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Lenyegtelen hogy Barcas vagy sem, hulyeseget irtal, ha o nem reagal, majd megtette volna mas.dzsi91 írta:Omg... Nyilván azért irtam h szurkáljam kicsit matracosékat , nem gondoltam komolyan -.- ... Csak a barcás már megis jelent Nehogy az legyen hogy egy középcsapatot vertek el...
Szar beismerni, de JELENLEG az Atma egy top csapat. Lehet hogy sokszor undorito focit jatszanak es par jatekostol eltekintve a legtobben teljesen atlagosak, viszont csapatkent brutalisan ossze vannak gyurva. A kis ez kozep csapatokat altalban elverik, de a stilusuk miatt barmelyik nagy csapatot is boven eselyesek. Az hogy par ev mulva hol lesznek.. A jelenrol van szo.
Szokásos általánosítás ment, Özil szar, szar volt, szar lesz. Én elhiszem, hogy szar volt, de ki volt jó az Arsenalból? Nem és ez nem mentesíti őt se, de a szemellenző sokakon fennmaradt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De én arról a meccsről beszélek. Amit te nem láttál és ezek szerint nem érdeklődtél utána. Az, hogy előtte milyen statokat hozott miben befolyásolja a monaco elleni játékát?
Nem illik.
Nem beszéltem velük a BL meccs után és nem láttam a meccset. Amúgy statisztikái mióta visszakerült a kezdőbe 7 meccs, 3 gól, 2 gólpassz. Játszani mondjuk nem láttam.ziro4vr írta:Nem haragszom ha nekik hiszel, de tegnap szörnyen akaratgyenge és láthatatlanul semmilyen volt.Kerlon írta: Mondjuk Arsenalos haverjaim dicsérték Özilt mióta visszatért. "Harcosabb, többet lő, veszélyesebb" kb..
Bár nem láttam a Monaco meccset, mert inkább aludtam, de ők rendszeresen nézik a meccseket.
Lehet nem te írtad, de betámadtad shuttert, mert leírta a nyilvánvalót, amit sokat nem tudnak elfogadni.wxyz írta:Kérdést tettem fel csak, nem fogalmaztam véleményt az Atletico szintjérőlKerlon írta: Teljesen igaza van. Hatalmas nagy baromság azt állítani, hogy az Atletico középcsapat. 3-4 éve elkezdtek valamit és tavaly már ez a szerencsétlen középcsapat 1,5 percre volt egy BL győzelemtől, amikor nem kis csapatok ejtett ki útközben. Lehet őket utálni, de el kell őket ismerni. Aztán lehet, hogy 3-4 év múlva visszasüllyednek a közép csapat kategóriába, de most rohadtul nem azok.
Sajnálom, hogy szerinted és a többség szerint minden Arsenal szurkoló alexoxlade szintet képvisel.wxyz írta:Özil jól játszik az utóbbi időben? Szerintem elég naív dolog egy Arsenal szurkoló véleményét elhinni
Ehhez még annyit fűznék, hogy vannak témák, játékosok, csapatok, akikről már nem lehet lassan normális kereteken belül vitatkozni a sok előítélet és berögződés miatt.
K
K
- dzsi91
???? Ő kiragadott egy mondatod h kötekedhessen,de ugyanabban a hozzászólásban ott van,hogy az atletico-t nem akarom, nyilván azért mert egy középcsapat ... Istenem ...kelemen.istvan írta:Vagy csak szimplán nem volt valós amit írtál és közbeszólt, nehogy valaki betegye aláírásba Amúgy tényleg, teljesen jogosan lehet utálni az atleticot de azért tartanál tőlük te is a negyeddöntő sorsolásán.dzsi91 írta:Omg... Nyilván azért irtam h szurkáljam kicsit matracosékat , nem gondoltam komolyan -.- ... Csak a barcás már megis jelent Nehogy az legyen hogy egy középcsapatot vertek el...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Vagy csak szimplán nem volt valós amit írtál és közbeszólt, nehogy valaki betegye aláírásba Amúgy tényleg, teljesen jogosan lehet utálni az atleticot de azért tartanál tőlük te is a negyeddöntő sorsolásán.dzsi91 írta:Omg... Nyilván azért irtam h szurkáljam kicsit matracosékat , nem gondoltam komolyan -.- ... Csak a barcás már megis jelent Nehogy az legyen hogy egy középcsapatot vertek el...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
Omg... Nyilván azért irtam h szurkáljam kicsit matracosékat , nem gondoltam komolyan -.- ... Csak a barcás már megis jelent Nehogy az legyen hogy egy középcsapatot vertek el...OutSider írta:Így van.Kerlon írta: Teljesen igaza van. Hatalmas nagy baromság azt állítani, hogy az Atletico középcsapat. 3-4 éve elkezdtek valamit és tavaly már ez a szerencsétlen középcsapat 1,5 percre volt egy BL győzelemtől, amikor nem kis csapatok ejtett ki útközben. Lehet őket utálni, de el kell őket ismerni. Aztán lehet, hogy 3-4 év múlva visszasüllyednek a közép csapat kategóriába, de most rohadtul nem azok.
Azért mert butaság amit írt dzsi.
Jelen pillanatban az AM nem csak spanyol országban hanem európai színtéren is tényező, a németországi meccstől függetlenül.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, hogy ez mennyire valós jelenség, de én túl sokszor nem védtem őket, csak 1-2x valaki túlzásba esett azért velük szemben.Miért van az, hogy amikor valaki leszólja az Atleticot egy védelmező Barca szurkoló egyből megjelenik?
mert az, hogy egy tipikus spanyol középcsapat, akik mindenkitől kikapnak, bezzeg a real ellen...azért nem enyhén volt a ló tulsó oldala.
a máktól és a játékstílusuktól függetlenül is évek óta jól szerepelnek, az utóbbi években konkrétan az első vonalhoz tartoznak az európai csapatok rangsorában, bl döntőztek, bajnokságot nyertek, a barcától 7 meccsen nem kaptak ki zsinórban, és hát idén is nagyjából tartják a lépést, lehet kb. 8 vereségük az egész szezonban az összes sorozatot nézve.
szerintem is vissza fognak egyébként lassan esni, ahogy R.M.C.F. is vizionálja, ellenben nagyon sokáig nem lesznek spanyol középcsapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jelenleg,egy ideig....sokáig biztos nem. Ez a csapat most sikeres,a siker fő oka a fanatizmus és az erre fogékony emberek alkotta keret. Majd jön egy rossz széria,és ez a túlfűtött és túlzó lelkesedés alábbhagy majd.Így van.
Jelen pillanatban az AM nem csak spanyol országban hanem európai színtéren is tényező, a németországi meccstől függetlenül.
Amit elkezdtek és munkának titulálunk,számomra megfoghatatlan és megmagyarázhatatlan jelenség,valós és mély tudás véleményem szerint nincsen mögötte,mivel pl tavaly is,a meccseik nagy részét(láttam kb 8-10 meccset), nem tudták jobb focival lehozni,hanem bedarálták az ellenfelet,és sokszor szimpla mázli is jelen volt,egy egy szögletnél stb........
Én hosszútávon nem számolok velük,lehet kifut még egy szezon,vagy kettő...de jelentős AM uralom itt szerintem elképzelhetetlen.
Vagyis úgy játszott mint legtöbbször.ziro4vr írta:Nem haragszom ha nekik hiszel, de tegnap szörnyen akaratgyenge és láthatatlanul semmilyen volt.Kerlon írta: Mondjuk Arsenalos haverjaim dicsérték Özilt mióta visszatért. "Harcosabb, többet lő, veszélyesebb" kb..
Bár nem láttam a Monaco meccset, mert inkább aludtam, de ők rendszeresen nézik a meccseket.
Szerintem évek óta nem lehet bennük csalódni,mert egész egyszerűen nem tudnak többet.hatalmas csalódás ismét a londoni gárda.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Kérdést tettem fel csak, nem fogalmaztam véleményt az Atletico szintjérőlKerlon írta: Teljesen igaza van. Hatalmas nagy baromság azt állítani, hogy az Atletico középcsapat. 3-4 éve elkezdtek valamit és tavaly már ez a szerencsétlen középcsapat 1,5 percre volt egy BL győzelemtől, amikor nem kis csapatok ejtett ki útközben. Lehet őket utálni, de el kell őket ismerni. Aztán lehet, hogy 3-4 év múlva visszasüllyednek a közép csapat kategóriába, de most rohadtul nem azok.
Özil jól játszik az utóbbi időben? Szerintem elég naív dolog egy Arsenal szurkoló véleményét elhinni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem haragszom ha nekik hiszel, de tegnap szörnyen akaratgyenge és láthatatlanul semmilyen volt.Kerlon írta: Mondjuk Arsenalos haverjaim dicsérték Özilt mióta visszatért. "Harcosabb, többet lő, veszélyesebb" kb..
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt, hogy lehet így kijelenteni? Én meg azt mondom, hogy kiesnek, de csak szerintem, nem állítom. :Đhunmadridista írta:Az Atleti meg otthon bedarálja a gyógyszergyáriakat...simán továbbmennek hazain...
Egy ideje szerintem nem az igaziak. Nekem nem annyira meg győzőek, mint tavaly, többször is botlanak. Most a derbiket hagyjuk, mert ott tényleg olyanok, mint a pit bullok, nem ismernek lehetetlent. Így, hogy idegenben nem tudtak betalálni, szerintem bajban lesznek és esélyesebb a Bayer.
Az Arsenal-t meg sajnálom, mert szimpatizálok velük, de Giroud meg oldotta nekik, hogy kiessenek. 3 olyan helyzetet hagyott ki, amit CR ebben a gyengébb formájában is, becsukott szemmel, összekötött lábakkal belőtt volna.
Özil meg kritikán aluli... Örültem, mert tényleg úgy tért vissza, hogy ennyi idő alatt többet járt vissza, mint a madridi utolsó évében összesen. Meg is lepődtem, hogy vissza jár labdákért és korrektül osztogatott, végig játékban volt. Na hát erre tegnap lehozott egy 0 meccset.
Viszont lehet jobb ez így nekünk, mert azért ennyire nem gyengék, szerintem keményebb ellenfelek lennének, mint a Monaco.
A PSG még nem írnám le. Nem annyira stabil az a Chelsea védelem, kis szerencsével lehetett volna 3-1 az odavágó az 1-1 helyett, sajnáltam is kicsit a PSG-t, mert megérdemelték volna. Remélem valahogy összejön nekik a továbbjutás.
A Dortmund is tovább mehetne igazán, mert egész masszívnak tűnik ez a Juve. Hiába nem ők próbáltak támadni, de irányították a meccset, nem sok mindent tudott velük csinálni a Dortmund. Jóval könnyebb lenne a németek ellen. Ez a Gündi-Sahin k.pálya semmi védekezésben, megennénk őket reggelire, előre meg Reus-on kívül nincs normális emberük. Immobile-nek 10 helyzet kell egy gólhoz, ez az Aubameyang meg nagyon hullámzó.
ASahktar meg valahogy találjon egy gólt Münchenben, aztán bekkeljen, kontrázzon végig úgy, hogy megússzák 1 góllal.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Így van.Kerlon írta: Teljesen igaza van. Hatalmas nagy baromság azt állítani, hogy az Atletico középcsapat. 3-4 éve elkezdtek valamit és tavaly már ez a szerencsétlen középcsapat 1,5 percre volt egy BL győzelemtől, amikor nem kis csapatok ejtett ki útközben. Lehet őket utálni, de el kell őket ismerni. Aztán lehet, hogy 3-4 év múlva visszasüllyednek a közép csapat kategóriába, de most rohadtul nem azok.