FIFA
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: FIFA
Mit írtak ebben az e-mailben? Én vettem egyszer 1 milliót, de nem igazán jelentkeztek.
Nem is hiszem, hogy ez miatt lenne a leírt dolog. Nekem is ma 3 meccsemen 3 olyan gólt kaptam, aminek az ellenfélnek semmi köze nem volt. Ettől még valahogy meg tudtam nyerni, sőt az egyiket 0-2-ről hoztam fel 4-2-re, de kellett vagy 25 kapura lövés ehhez, azokból is csak az ötösig kijátszott ment be, de abból se mind.
Nem is hiszem, hogy ez miatt lenne a leírt dolog. Nekem is ma 3 meccsemen 3 olyan gólt kaptam, aminek az ellenfélnek semmi köze nem volt. Ettől még valahogy meg tudtam nyerni, sőt az egyiket 0-2-ről hoztam fel 4-2-re, de kellett vagy 25 kapura lövés ehhez, azokból is csak az ötösig kijátszott ment be, de abból se mind.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
A chemmel nincs baj, általában ezzel a csapattal játszom: http://www.futhead.com/15/squads/25597346/ (mindenkinek 10-es, Maticnak 8-as), Doumbia-Tosic duó helyett olykor a Remy-Sterling páros játszik (most spórolok Kun-ra). A pihentetést folyamatosan team fitness kártyával oldom meg, 99-es fitnessel is folyamatos a sérülés, minden meccs után.
Vígan lötyögtem Div 1-be (16 pont volt a legjobb) néha ingáztam Div2-be, de úgy két hete megváltozott valami (nem tagadom, kezdésnek vettem annó 200k coint, 2 hete jött egy email, hogy ha még egyszer előfordul, akkor BAN). Azóta sz.pok, mint a torkosborz. Tegnap Div4-be úgy kaptam 7-et, hogy egymás után nem tudtam 3-at emberhez passzolni (hol elé, hol mögé, hol ellenfélhez a legalapabb passzok), volt 2 durva öngól (az egyik: Walkerrel kapufa tövéből felszabadítanék, ha Koscielny nem vetődne elé, így szépen bevágta a francia a ficakba, a másiknál Jordi Albával szöglet után 30-ról rálőtte, amibe Tosic magától belefejelt, de persze csak annyira, hogy a jobb alsóba tartó labda a bal felsőben kössön ki). A kaput szinte el sem találom (11-ről üres kapuba legalább 8 méterrel fölé ), a tempó meg mint a csiga.
Na nem sírni akarok, mert vagy változtatok a játékstílusomon, vagy egyszerűen abbahagyom, csak idegesítő kicsit
Vígan lötyögtem Div 1-be (16 pont volt a legjobb) néha ingáztam Div2-be, de úgy két hete megváltozott valami (nem tagadom, kezdésnek vettem annó 200k coint, 2 hete jött egy email, hogy ha még egyszer előfordul, akkor BAN). Azóta sz.pok, mint a torkosborz. Tegnap Div4-be úgy kaptam 7-et, hogy egymás után nem tudtam 3-at emberhez passzolni (hol elé, hol mögé, hol ellenfélhez a legalapabb passzok), volt 2 durva öngól (az egyik: Walkerrel kapufa tövéből felszabadítanék, ha Koscielny nem vetődne elé, így szépen bevágta a francia a ficakba, a másiknál Jordi Albával szöglet után 30-ról rálőtte, amibe Tosic magától belefejelt, de persze csak annyira, hogy a jobb alsóba tartó labda a bal felsőben kössön ki). A kaput szinte el sem találom (11-ről üres kapuba legalább 8 méterrel fölé ), a tempó meg mint a csiga.
Na nem sírni akarok, mert vagy változtatok a játékstílusomon, vagy egyszerűen abbahagyom, csak idegesítő kicsit
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hányas Chemistry-d van? Mert ahogy a neveket leírtad nem hiszem, hogy 100-as meglenne, de még egyénenként is igen gyengének tűnik így látatlanban, bocs ha nem így van.kiserik írta:Napiszar: Drmic és Choupo-Moting kettőssel futotta le úgy a védelmemet (Bernat-Boateng-Koscielny-Walker), hogy köpni-nyelni nem tudtam, hátrányból, labdával. Persze Doumbia Dante mellett, mint egy nyugdíjas járókeretes öregasszony. Egyre jobban felbosszant és elkeserít ez a játéknak nevezett bohózat csak tudnám miért engem szívat rendszeresen ilyen belassításokkal. Ja és minden meccs után 1-2 játékos lesérül.
Akkor pedig nem tudják kihasználni a tulajdonságaikat maxon... Boateng-Koscielny között középen alapból van egy kis gebasz, meg gondolom előrébb is, ha Doumbia odakerült..
t
Meg mondjuk pihentetni sem ártana a sérülések elkerülése miatt, mert ha folyamatosan sérülések vannak, akkor az azért van.
- kiserik_2
Napiszar: Drmic és Choupo-Moting kettőssel futotta le úgy a védelmemet (Bernat-Boateng-Koscielny-Walker), hogy köpni-nyelni nem tudtam, hátrányból, labdával. Persze Doumbia Dante mellett, mint egy nyugdíjas járókeretes öregasszony. Egyre jobban felbosszant és elkeserít ez a játéknak nevezett bohózat csak tudnám miért engem szívat rendszeresen ilyen belassításokkal. Ja és minden meccs után 1-2 játékos lesérül.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Sunsky írta:Előbbi kettőt megvettem, mondjuk nem értem miért ilyen Mangala volt hátul, azthiszem először a védelmet raktam össze mikor még nem volt pénzem sok, aztán úgy felejtettemChancee9 írta:nekem mondjuk clichy és koscielny vagy chiriches jobban játszhatóbb volt, de kinek mi
Már csak meg kell várni míg működni fognak a szerverek aztán lehet játszani
hát azt már nagyon várom, hogy játszható legyen ez a szar. Ma próbáltam tolni egy meccset és még search alatt kidobott az egész gameből, hogy ea serverek nincsenek, húzzak a picsába játszani mással
[FIFA WORLD]
- Sunsky
Előbbi kettőt megvettem, mondjuk nem értem miért ilyen Mangala volt hátul, azthiszem először a védelmet raktam össze mikor még nem volt pénzem sok, aztán úgy felejtettemChancee9 írta:nekem mondjuk clichy és koscielny vagy chiriches jobban játszhatóbb volt, de kinek mi
Már csak meg kell várni míg működni fognak a szerverek aztán lehet játszani
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ljajic-ot próbálta valaki UT-ben? Tegnap játszottam valakivel meccseket offline. Gondoltam leszek a Roma-val, ő PSG.
Középkezdésből egy embert kikerülve vagy 35 méterről gól. 1. perc.
Ezután labdaszerzés, majd poénból rárúgtam megint jó 40 méterről, jobb felső kapufa gól. 2. perc.
Aztán nem lövöldöztem tovább, mert éreztem megölöm vele a hangulatot.
Viszont az a helyzet, hogy engem is meglepett, mert nem igen lövöldözök innen gólokat. Megnéztem a statisztikáit Ljajic-nak, de semmi extra.
Esetleg gondoltam még arra is, hogy a Roma utolsó meccsei miatt van, ami a statisztikában 5-ből 4 vereség, 1 döntetlen, így segített volna a gép?
Középkezdésből egy embert kikerülve vagy 35 méterről gól. 1. perc.
Ezután labdaszerzés, majd poénból rárúgtam megint jó 40 méterről, jobb felső kapufa gól. 2. perc.
Aztán nem lövöldöztem tovább, mert éreztem megölöm vele a hangulatot.
Viszont az a helyzet, hogy engem is meglepett, mert nem igen lövöldözök innen gólokat. Megnéztem a statisztikáit Ljajic-nak, de semmi extra.
Esetleg gondoltam még arra is, hogy a Roma utolsó meccsei miatt van, ami a statisztikában 5-ből 4 vereség, 1 döntetlen, így segített volna a gép?
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
szerintem jó, kis használható csapat. nekem mondjuk clichy és koscielny vagy chiriches jobban játszhatóbb volt, de kinek miSunsky írta: Hát ez a spanyol csapat szerintem egyáltalán nem a legjobb.. Középpályád rohadt lassú, meg a csatárjaid sem valami nagy számok, Benzema is átvételeknél képes leadni méteres előnyöket, meg ahogy mondod, üres kapura is sokszor kihagyja...
Itt az enyém, de hát most nem állok neki játszani, mert úgyis csak felidegesítem magam..
http://www.futhead.com/15/squads/25248251/
Walcott helyett Quadrado-t akarom megszerezni és akkor egyelőre ez fullos (de ha van valakinek tippje, hogy kivel lenne még jobb, vagy kik azok, akiket játszatnának valaki helyett, akkor azt megfogadom), majd csinálok egy németet is mellé, ha jó lesz a szerver végre.
Érdekes, mert sokszor teljesen esélytelenek az ellenfelek velem szemben, minden összejön, volt, hogy úgy megnyertem az 1. ligát, hogy minden meccs győzelem, utolsó x, de van amikor lejátszok 5-6 meccset és kb összekaparok 1-2 gólt, helyzetek nélkül...
nem akarok dicsekedni, de én ajánlottam, jó kis csapat sztem is mai napig játszogatok velük, max a védelmen variálgatokkelemen.istvan írta:Végtelenül idegesítő játék. Van egy ilyen:
csapatom
Amivel gyakorlatilag nem találok legyőzőre, pedig nem nagy szám, 11k-ból össze lehet hozni. Amúgy köszi a tippet, valakitől innen loptam a komplett csapatot
és azóta már javult is a csapat, mert Manuel Fernandes megkapta a 4* skillt
- Sunsky
Hát ez a spanyol csapat szerintem egyáltalán nem a legjobb.. Középpályád rohadt lassú, meg a csatárjaid sem valami nagy számok, Benzema is átvételeknél képes leadni méteres előnyöket, meg ahogy mondod, üres kapura is sokszor kihagyja...kelemen.istvan írta:Végtelenül idegesítő játék. Van egy ilyen:
csapatom
Amivel gyakorlatilag nem találok legyőzőre, pedig nem nagy szám, 11k-ból össze lehet hozni. Amúgy köszi a tippet, valakitől innen loptam a komplett csapatot
illetve van egy ilyen szerintem bitang erős keretem, akikkel gyakorlatilag meccset sem igen nyerek. Olyan szinten csal a játék mikor velük vagyok, hogy az elképesztő. A védelmemen úgy rohannak át, mintha ott sem lenne senki, ilyen 5 méteres pontatlan passzok Kroostól, üres kapura Benzema mellé- ilyeneken már nem is tudok ideges lenni
Ja de.
Itt az enyém, de hát most nem állok neki játszani, mert úgyis csak felidegesítem magam..
http://www.futhead.com/15/squads/25248251/
Walcott helyett Quadrado-t akarom megszerezni és akkor egyelőre ez fullos (de ha van valakinek tippje, hogy kivel lenne még jobb, vagy kik azok, akiket játszatnának valaki helyett, akkor azt megfogadom), majd csinálok egy németet is mellé, ha jó lesz a szerver végre.
Érdekes, mert sokszor teljesen esélytelenek az ellenfelek velem szemben, minden összejön, volt, hogy úgy megnyertem az 1. ligát, hogy minden meccs győzelem, utolsó x, de van amikor lejátszok 5-6 meccset és kb összekaparok 1-2 gólt, helyzetek nélkül...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Végtelenül idegesítő játék. Van egy ilyen:
csapatom
illetve van egy ilyen szerintem bitang erős keretem, akikkel gyakorlatilag meccset sem igen nyerek. Olyan szinten csal a játék mikor velük vagyok, hogy az elképesztő. A védelmemen úgy rohannak át, mintha ott sem lenne senki, ilyen 5 méteres pontatlan passzok Kroostól, üres kapura Benzema mellé- ilyeneken már nem is tudok ideges lenni
Ja de.
csapatom
Ja de.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Sunsky
Na én befejeztem most épp ezért... visszaestem div3-ba, ott eddig 5 meccs 5 vereség.. 4 győzelem 1 vereség helyett.., játszhatatlan, már minden meccsen kidob, vagy épp el sem indul, nem bohóckodok tovább, divison 4-be is simán visszaesek, ennek nincs értelme.dannen írta:én már kb 2 hete álldok div 3ban mert 2-3 meccsenként kidob a gép a szokásos szeró hibával. egyre inkább elmegy tőle a kedvem, szánalmas.
"you cant spell steal without EA". ingyenes game de szarok rá
Majd írjatok ide, ha megjavult legyetek szívesek
Azért aki ráadásul még pénzt is fektet bele, annak megint kellemes érzés lehet....
- Sunsky
Jah, valamit, de nem azt amit kéne.. nevetséges az egész.. az még hagyján, hogy egy hatalmas kamu a játék, mert hol nekem, hol az ellenfélnek csal, de ez, hogy állandóan kilép, mert megszakad a kapcsolat az kész röhej. Vagy már be sem tölt a meccsbe, csak mutatja fél órán keresztül az ellenfél felállását..dannen írta:fifaworldben most csinálnak valamit a szerókkal, nem tudom, hogy bugjavítások vagy updragdek, de hátha foglalkoznak ezzel is.
Mi az már, hogy Agüero-val az utolsó percben szemben a kapuval egy üres kaput mellégurítok? Még ha hátrafelé nyomom a gombot, akkor is bekéne lőnie a lövés gombbal egy ilyen szintű emberrel...
Másik meccsen meg 2-0 után kap egy tizenegyest, aztán a középkezdésnél hátraadom, kapusom nem tudja átvenni, odapattan a csatárhoz, aki mellé lövi, de a kapusom beleszállt, így még egy tizenegyes Így buktam is a Division 1-be való visszajutást, mert kellett volna a három pont.
Bár mondjuk itt meg én hoztam vissza a semmiből pár napja
- realmadridfan
LeagueofLesbians írta:fifa world még mindig csinálja nektek is a lost connection to ea servers baromságot? Természetesen mindig csak akkor, amikor vezetek....
Én most elővettem ezt a fost megint, két szezont nyomtam le, közben volt kb 2-2 vereségem a megszakadások miatt, az utolsó meccsen 1 pont kéne a feljutáshoz a másodosztályba, vezetek és mindkétszer lost connection... Szégyen, hogy nem tudják normálisan megcsinálni már vagy 2 éve...
- kiserik_2
Egyetértek. Én elsőből úgy estem vissza negyed osztályba, hogy végigröhögöm a meccseket szinte. Olyanokat csinálnak a játékosaim, hogy nézni is szörnyű.hunmiller írta: Érdekes, hogy eddig úgy ahogy működött, ilyen látványosan szar még nem volt a 15.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Ez a derék meccsmotor ma megint szép dolgokat művel nálam... 4 meccs van hátra 6 pont kell az első osztályhoz. Első bukó, persze nem tisztán, második 1-1 (20 lövéssel, no comment), 0-4 V, majd az utolsó meccsen 3-0-ról úgy átadja az ellenfélnek a meccset, mint annak a rendje, 2 tizi (max. 1 ha befújható volt) és szépen 20 perc alatt 3-4-re kiszopat!
Kösz EA
Érdekes, hogy eddig úgy ahogy működött, ilyen látványosan szar még nem volt a 15.
Kösz EA
Érdekes, hogy eddig úgy ahogy működött, ilyen látványosan szar még nem volt a 15.
- LeagueofLesbians
Nekem még van Eduardo da Silva kártyám is. Sahtar Doneck csapatából
és nem is rossz játékos 4-3-2-1ben RF-nek jobb lábasként
befelécsel és puff gól
és nem is rossz játékos 4-3-2-1ben RF-nek jobb lábasként
befelécsel és puff gól
[FIFA WORLD]
- LeagueofLesbians
fifa world még mindig csinálja nektek is a lost connection to ea servers baromságot? Természetesen mindig csak akkor, amikor vezetek....
(minden meccsemen vezetek és mindent megnyerek jah nem :Đ )
(minden meccsemen vezetek és mindent megnyerek jah nem :Đ )
[FIFA WORLD]
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Sergio Ramos, Benzema
Köszi!kelemen.istvan írta:Az lehet, hogy aktiválva van rajta egy tulajdonságait növelő kártya, de az csak 1 meccsre jó.Kopacz írta:Srácok, mit jelentenek azok a FUT 15 rare gold kártyák, amiken a játékos pozíciója és talán a rate ki van emelve szürkével?
Ennél hülyébben nem tudom megfogalmazni amit láttam.
Köszi.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az lehet, hogy aktiválva van rajta egy tulajdonságait növelő kártya, de az csak 1 meccsre jó.Kopacz írta:Srácok, mit jelentenek azok a FUT 15 rare gold kártyák, amiken a játékos pozíciója és talán a rate ki van emelve szürkével?
Ennél hülyébben nem tudom megfogalmazni amit láttam.
Köszi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”