Sorozatok, TV műsorok
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
Melyik volt a karacsonyi kulonkiadas? Amugy minedgyik jo tenyleg. Nalam elso evad elso ket resze es a masodik evad masodik resze volt kicsit erosebb a tobbinel.nmate írta:Első évadból a második, meg a karácsonyi különkiadás...azok ütöttek a legjobban szerintem. Nagyon jó mindegyik.sonic írta:Nah ez a Black mirror eleg fasza volt. Lehet tudni mikor jonnek uj reszek belole?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Első évadból a második, meg a karácsonyi különkiadás...azok ütöttek a legjobban szerintem. Nagyon jó mindegyik.sonic írta:Nah ez a Black mirror eleg fasza volt. Lehet tudni mikor jonnek uj reszek belole?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
most látom, hogy vége az első star wars rebels évadnak
körülbelül tükrözi is a rajongásomat a sorozat iránt. buta gyerekmese, ami a "total crap" szintről csak pár eredeti sw idézet miatt tud feljönni a "bad" jelzőig
körülbelül tükrözi is a rajongásomat a sorozat iránt. buta gyerekmese, ami a "total crap" szintről csak pár eredeti sw idézet miatt tud feljönni a "bad" jelzőig
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nah ez a Black mirror eleg fasza volt. Lehet tudni mikor jonnek uj reszek belole?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
how to get away with murder végeh3x0r írta:a magyar felirat egy dolog, de meg angol sincs hozza
Jut eszembe, How to get away with murder. Dupla reszes evadzaro. Valaki maradt meg a finalera rajtak kivul?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ezt rendesen odarakták a végére az utolsó 3-4 rész elég patent lett.
arra meg nem gondoltam, hogy frank lesz a gyilkos, bár így utólag van értelme.
jól felvezették a kövi évadot, várós lesz
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a magyar felirat egy dolog, de meg angol sincs hozza
Jut eszembe, How to get away with murder. Dupla reszes evadzaro. Valaki maradt meg a finalera rajtak kivul?
Ennyien tudják nézni magyar felirat nélkül? Hijj de várom már...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
kikesszen már fent van az első 6 legalább...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Erre én is kíváncsi vagyok Félóránként frissítgetem a "kölcsönzőt", hogy fent van-e márrevolver írta:Tudja valaki, hogy mikor kerül ki az online boltok polcaira a HoC első részei? olyat olvastam, hogy ottani idő szerint hajnal 3-kor rakja fel a Netflix. Tavalyi évad premiernél mennyi idő volt, nem emlékszik valaki?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Lost
Vége Összeszedem majd a gondolataimat, és írok hosszabban majd róla. Most még ülök és bambulok egy keveset.
Ennek függvényében változik a top 5-ös listám
1. How I met your mother
2. Nip/Tuck
3. Lost
4. Family Guy
5. Game of thrones
Vége Összeszedem majd a gondolataimat, és írok hosszabban majd róla. Most még ülök és bambulok egy keveset.
Ennek függvényében változik a top 5-ös listám
1. How I met your mother
2. Nip/Tuck
3. Lost
4. Family Guy
5. Game of thrones
"And my heart will leave you never."
- P. Krisz
Olivér Királynő
Meglepődtem mert nem is volt rossz , a szokásos szarságaiból is kevesebb volt .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elején még fikáztam de egyre jobban csípem Ra's megformálóját . Az ATOM ruha nagyon gagyin néz ki , mint valami low budget Iron Man suit . Felíciának meg mindegy csak fasz legyen , lassan Twilligt-i magasságokban van a szerelmi szálak mozagtása .
Meglepődtem mert nem is volt rossz , a szokásos szarságaiból is kevesebb volt .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elején még fikáztam de egyre jobban csípem Ra's megformálóját . Az ATOM ruha nagyon gagyin néz ki , mint valami low budget Iron Man suit . Felíciának meg mindegy csak fasz legyen , lassan Twilligt-i magasságokban van a szerelmi szálak mozagtása .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Tudja valaki, hogy mikor kerül ki az online boltok polcaira a HoC első részei? olyat olvastam, hogy ottani idő szerint hajnal 3-kor rakja fel a Netflix. Tavalyi évad premiernél mennyi idő volt, nem emlékszik valaki?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Lost S6E14-igmessideco írta:Lost S6E6-ig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez sajnos nagyon gyenge eddig....Rakjunk bele egy új idősíkot, és egy 23. más csoportot...
Majd a végén írok részletesen.
Alakul
Az első pár rész unalmas volt, monoton, de most már fejlődött az utolsó évad. Ma végzek vele, ha minden jól alakul
"And my heart will leave you never."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ez a Vikings rohadt jó. Mindjárt végzek az első évaddal. Megy most a dara rendesen.
- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Csak 11 részes és ezért:tubatibi írta:Bocs, még egyet hexornak: Zankyou no Terror(12 vagy 13 rész), ez még hasonlít a DN-re kicsit és megválasztották az egyik legjobb animének, ha jól tudom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyik külföldi fórumon találtam
Amúgy meg nézzétek a Magi című animet (2 évad + 3 OVA) vagy a Phi Braint ami még gondolkodós, rejtvényfejtős.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Őt még Oliver is lerendezi. Szerintem az lesz, amit írtam hogy elfogadja Oliver az ajánlatot Ras tanítja, de majd összekapnak valamin és a fináléban megküzdenek. A tanítvány legyőzi a mestert és csókolom. Ha abból indulok ki, hogy hajaz a batmanre akkor itt is Ras majd a várost akarja elpusztítani valamiért Oliver meg nem hagyja. Atomnak viszont fogalmam sincs mi lesz a szerepe. De én őt nem bírom megint jöhetnek majd a hős vagyok nem vagyok hős kérdés nála is. Oliver meg szerintem kinyírja Malcolmot és ezzel bizonyítja, hogy "beléphet" a ligába. Az a baj most így kicsit sablonos a következő rész, mert tuti arról fog szólni, hogy Oliver gondolkodik 40 percet, hogy beálljon-e és a végén join.Folytatás fikció:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nyssanak nem fog tetszeni a döntés és Oliver és az apja ellen megy.
The 100: Nem veszít a lendületéből egyáltalán. Komoly rész volt ez is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ráadásul meg is leptek vele, mert tényleg azt hittem hogy Clarkék a vesztükbe rohannak, de aztán Bellamy robbant.
Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem fasza csavar volt ez. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Ugye Oliver nem gyilkos, viszont a Liga a pusztításra termett. Innentől lesz érdekes, hogy ebből még mit hoznak ki. ATOM-nak is mi lesz a szerep... Azt hittem, hogy ő akkor csatlakozik majd, amikor Oliver "halott" lesz, de nem így lett.
Folytatás fikció:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nyssanak nem fog tetszeni a döntés és Oliver és az apja ellen megy.
kár, hogy szünet lesz meg, hogy Felicity és Laurel él.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem fasza csavar volt ez. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Ugye Oliver nem gyilkos, viszont a Liga a pusztításra termett. Innentől lesz érdekes, hogy ebből még mit hoznak ki. ATOM-nak is mi lesz a szerep... Azt hittem, hogy ő akkor csatlakozik majd, amikor Oliver "halott" lesz, de nem így lett.
Folytatás fikció:
kár, hogy szünet lesz meg, hogy Felicity és Laurel él.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
Agyaltam közben az Íjászon... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tuti, hogy Batman copy lesz itt is. Ras tanítja ugye Olivert aztán majd valamin összekapnak vagy itt is Ras elakarja pusztítani Starling City városát és Oliver a városa mellé áll és így a tanítvány meg a mester gondolom összecsap a fináléban. És "csak a tanítvány győzheti le a mestert" Na én kb erre számítok a fináléban. Biztos nem lesz rossz, de addig még van pár rész, ami szerintem kitöltenek heti ügyekkel.
- h3x0r
https://www.youtube.com/watch?v=htOPOTqsh_8Toti írta:csak egyelőre az a fajta verzió nincs, amit ott ment.