dehogy nincsdanianevem írta:House of Cards-hoz érkeznek a feliratok. A 12.-hez már van finn, de angol még nincs.
http://www.addic7ed.com/log.php?mode=hotspot
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 28., szombat 9:43
dehogy nincsdanianevem írta:House of Cards-hoz érkeznek a feliratok. A 12.-hez már van finn, de angol még nincs.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 28., szombat 9:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 28., szombat 9:31
úúú Ra's nagyon adná, de sanszos, hogy ATOM lesz belőle...P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , felhagy a kanári léttel és énekes pacsirta lesz .nmate írta:Újabb CW sorozat jön Arrow és Flash mellékkarakterekkel Remélem Laurel kap külön sorozatot.
Szvsz. Palmer lesz az . Viszont Ra's-ra lehetne építeni egy sorozatot . Olyan lehetne mint a Hegylakó sorozat . Több évszázadot ölelne fel , fasza harci jelenetekkel .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 28., szombat 7:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , felhagy a kanári léttel és énekes pacsirta lesz .nmate írta:Újabb CW sorozat jön Arrow és Flash mellékkarakterekkel Remélem Laurel kap külön sorozatot.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 28., szombat 3:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 28., szombat 0:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 28., szombat 0:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 28., szombat 0:29
Szunet elott volt par kozepesebb resz, de az utobbi 3-4 reszt tenyleg nagyon odatettek.Boky írta:how to get away with murder vége
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ezt rendesen odarakták a végére az utolsó 3-4 rész elég patent lett.
arra meg nem gondoltam, hogy frank lesz a gyilkos, bár így utólag van értelme.
jól felvezették a kövi évadot, várós lesz
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 27., péntek 23:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 27., péntek 22:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, nekem ennél a legutóbbi ügynél egyből az ugrott be, hogy az egész hűhó Donnával csak azért volt, hogy Harvey kibökje neki az ájlávjút. Bár meglepett, mert fordítva vártam volna max. Mindenesetre élvezhető továbbra is.sonic írta:Suits s4e15:
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 27., péntek 22:06
Ezt eszre se vettem. Thanks!
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 27., péntek 21:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 27., péntek 21:54
Melyik volt a karacsonyi kulonkiadas? Amugy minedgyik jo tenyleg. Nalam elso evad elso ket resze es a masodik evad masodik resze volt kicsit erosebb a tobbinel.nmate írta:Első évadból a második, meg a karácsonyi különkiadás...azok ütöttek a legjobban szerintem. Nagyon jó mindegyik.sonic írta:Nah ez a Black mirror eleg fasza volt. Lehet tudni mikor jonnek uj reszek belole?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 27., péntek 20:08
Első évadból a második, meg a karácsonyi különkiadás...azok ütöttek a legjobban szerintem. Nagyon jó mindegyik.sonic írta:Nah ez a Black mirror eleg fasza volt. Lehet tudni mikor jonnek uj reszek belole?
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. február 27., péntek 20:04
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 27., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 27., péntek 19:30
how to get away with murder végeh3x0r írta:a magyar felirat egy dolog, de meg angol sincs hozza
Jut eszembe, How to get away with murder. Dupla reszes evadzaro. Valaki maradt meg a finalera rajtak kivul?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 27., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 27., péntek 17:30
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 27., péntek 17:13
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem