Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Calvary zseniális, rengeteg temat feszeget másfél óra alatt, de a lenyeg mindenhol érintve van. Sima 8-as
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez a Millió dolláros bébi nagy jóság volt. Évek óta húztam a megnézését, Clintet nem kedvelem különösebben, de itt nagyon rendben volt még nekem is. Erős 8,5.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Birdman
Hát nem erre számítottam. Haverral néztem buszon, de ha nincs ott, itthon fél óra után kinyomom. Sunskyval értek egyet. Művészfilmnek lehet jó, hiszen barátomnak tetszett, ő pedig elég nagy művész. Viszont szerintem elég gyengére sikeredett. Valahogy a sok Oscart nyerő filmek nekem sose jönnek be.
10/3
Fák jú Tanár Úr
Így estére viszont ez jó kis kikapcsolódás volt. Csak vitt magával a sztori. Viszont a csaj nyivákolása sokszor idegesített. Volt benne egy-két jó poén is, és a színész is szerintem jól játszotta a szerepet. Egyszer mindenképpen meg lehet nézni.
10/6
Hát nem erre számítottam. Haverral néztem buszon, de ha nincs ott, itthon fél óra után kinyomom. Sunskyval értek egyet. Művészfilmnek lehet jó, hiszen barátomnak tetszett, ő pedig elég nagy művész. Viszont szerintem elég gyengére sikeredett. Valahogy a sok Oscart nyerő filmek nekem sose jönnek be.
10/3
Fák jú Tanár Úr
Így estére viszont ez jó kis kikapcsolódás volt. Csak vitt magával a sztori. Viszont a csaj nyivákolása sokszor idegesített. Volt benne egy-két jó poén is, és a színész is szerintem jól játszotta a szerepet. Egyszer mindenképpen meg lehet nézni.
10/6
Megnéztem az Imitation game-t. Teljesen szokásos életrajzi dráma, egy nagyon jó főszereplővel, és abszolút jellegtelen mellékszereplőkkel. A forgatókönyv minden sora Oscarra van írva, szerencsére nem jártak sikerrel. Egyszer megnézhető, de ez a Keira Knightley annyira idegesítő és tehetségtelen és csúnya, hogy azt egész egyszerűen nem tudom megemészteni. Hatfél.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Fallen
Továbbra is tartom azt, hogy: - mindig egy véletlenül talált film mindig meglepően jó
- a legjobb filmek az imdb-n 7 és 8 között vannak
Denzel Washington itt is nagyon jól alakít, hosszú ideje egyik kedvencem. A film elég érdekes, és haladva a végkifejlet felé egyre jobban magával ragad a hangulat, a feszültség óriási és a vége elég érdekes, bár benne van a pakliban az az eshetőség is.
Továbbra is tartom azt, hogy: - mindig egy véletlenül talált film mindig meglepően jó
- a legjobb filmek az imdb-n 7 és 8 között vannak
Denzel Washington itt is nagyon jól alakít, hosszú ideje egyik kedvencem. A film elég érdekes, és haladva a végkifejlet felé egyre jobban magával ragad a hangulat, a feszültség óriási és a vége elég érdekes, bár benne van a pakliban az az eshetőség is.
"And my heart will leave you never."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Még régen kértem segítséget, mit nézzek meg előbb a Gyűrűk Ura vagy a Hobbit trilógiát. A Gyűrűk Ura mellett döntöttem. Ha már megnéztem gondoltam jöhet egyből a rendezői változat. Nem mondom, hogy nem volt hosszú de jézusom... hát minden egyes percét imádtam Csütörtök-péntek-szombat iktattam be, de még most is a hatása alatt vagyok teljesen, nagyon örülök megnéztem, új filmek kerültek az all time top 10-embe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mindenféle előismeret nélkül kicsit féltem, hogy a sztori végén nagy halálozás lesz a főszereplők közül, de külön öröm volt, hogy ez kimaradt. Nagy pacsi.
Ja és óriási volt látni annak a sok meme-nek az eredetét
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mindenféle előismeret nélkül kicsit féltem, hogy a sztori végén nagy halálozás lesz a főszereplők közül, de külön öröm volt, hogy ez kimaradt. Nagy pacsi.
Ja és óriási volt látni annak a sok meme-nek az eredetét
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Lord of war
Pótoltam a lemaradást. Elvből nem nézek Nico Cage filmeket, de sokan ajánlották ezt. Valóban nem volt rossz, kimagaslik az akciófilmes felhozatalból szvsz
Pótoltam a lemaradást. Elvből nem nézek Nico Cage filmeket, de sokan ajánlották ezt. Valóban nem volt rossz, kimagaslik az akciófilmes felhozatalból szvsz
"And my heart will leave you never."
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Star Trek 2009 és 2013-as..
Hát ez kellemes meglepetés volt. Soha nem szerettem a Star Trek-et, nem is fogom megnézni a régebbi részeket, de Abrams odatette. Nem hiába kapta meg a Star Wars-t, nagyon ért ehhez, tele akcióval, élvezetes volt nagyon. Bármikor újra tudom nézni, nem hittem volna, hogy ekkora kedvencem lesz, számomra tökéletes.
10/10
Birdman
Ajajj, ezzel bajban voltam. Gyanús volt nekem az a sok Oscar, nagyon féltem megnézni, aztán tegnap átjött haver, hogy nézzünk valamit és ennek volt az előzetese olyan hirtelen, ami mindkettőnket megfogott. Hát meg kell mondani nem erre számítottam. Az a rohadt dobolás már 2 perc után is idegesítő volt, de mikor még 20 perc múlva is ment, akkor kikapcsoltam a hangfalon a mélyet. Aztán még 10 perc múlva az egész filmet. Hát nem ezt vártam, nekem nagyon langyi volt, nekem ez nem szórakozás, művészfilmnek lehet tökéletes. Nem is értékelem, mert nagyon nem az én műfajom, számomra értékelhetetlen.
Prince of Persia
Erről a filmről nem is tudtam. Még valamikor valamelyik részével játszottam, de nem nagyon emlékszek rá. Viszont kellemes meglepetés volt a film, a főszereplőt senkinek nem kell bemutatni, pont az adatlapját böngésztem, mikor rátaláltam a filmre. Tetszett, bár abból az idő visszatekerősdiből elnéztem volna többet, az rohadtul tetszett.
7/10
Hát ez kellemes meglepetés volt. Soha nem szerettem a Star Trek-et, nem is fogom megnézni a régebbi részeket, de Abrams odatette. Nem hiába kapta meg a Star Wars-t, nagyon ért ehhez, tele akcióval, élvezetes volt nagyon. Bármikor újra tudom nézni, nem hittem volna, hogy ekkora kedvencem lesz, számomra tökéletes.
10/10
Birdman
Ajajj, ezzel bajban voltam. Gyanús volt nekem az a sok Oscar, nagyon féltem megnézni, aztán tegnap átjött haver, hogy nézzünk valamit és ennek volt az előzetese olyan hirtelen, ami mindkettőnket megfogott. Hát meg kell mondani nem erre számítottam. Az a rohadt dobolás már 2 perc után is idegesítő volt, de mikor még 20 perc múlva is ment, akkor kikapcsoltam a hangfalon a mélyet. Aztán még 10 perc múlva az egész filmet. Hát nem ezt vártam, nekem nagyon langyi volt, nekem ez nem szórakozás, művészfilmnek lehet tökéletes. Nem is értékelem, mert nagyon nem az én műfajom, számomra értékelhetetlen.
Prince of Persia
Erről a filmről nem is tudtam. Még valamikor valamelyik részével játszottam, de nem nagyon emlékszek rá. Viszont kellemes meglepetés volt a film, a főszereplőt senkinek nem kell bemutatni, pont az adatlapját böngésztem, mikor rátaláltam a filmre. Tetszett, bár abból az idő visszatekerősdiből elnéztem volna többet, az rohadtul tetszett.
7/10
- h3x0r
Redirected (2014)
- Vinnie Jones
- litvan film
- krimi + vigjatek
- kurva jo
- Vinnie Jones
- litvan film
- krimi + vigjatek
- kurva jo
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
köszi, ezt megnézemdanianevem írta:A zuhanáscsabi* írta:a faun labirintusához hasonló filmeket tudnátok mondani?
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A zuhanáscsabi* írta:a faun labirintusához hasonló filmeket tudnátok mondani?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a faun labirintusához hasonló filmeket tudnátok mondani?
The Judge 8/10.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
egy kérdés: nézem az Alient, de nem volt tiszta hogy mennyi idő telt el ami alatt így megnőtt a dög. szóval mennyi is?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tegnap este néztem meg én is. Nekem nagyon bejönnek az ilyen filmek. Az effektek nekem különösen bejöttek! Na meg a kocsik...nmate írta:John Wick pipa, jó cucc, könnyed és elegáns szórakozás. 7/10
- soadroli
A legrosszabb filmje meg a Hazugságok hálója, akkora egy szart, te jó isten, pedig ott van DiCaprio meg Russel is.
- nmate
Három filmjét csípem istenigazából Blade Runner, Gladiátor, Black Hawk Down. Előbbi kettő jó nyócfél, utóbbi csak hétfél.ziro4vr írta:Viccet félretéve, jó film, de Scott legjobb filmje a 8. utas.
Nekem az öcskös munkássága jobban bejött összességében, egyik legjobb akciófilm rendező volt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ennek lehet ahhoz volt inkább köze, hogy az ősök arra vették rá véletlenül az egyik családi vakáció privát pillanatait.soadroli írta: Emlékszem annó VHS-en néztem először, hát, maradandó élmény lett
Viccet félretéve, jó film, de Scott legjobb filmje a 8. utas.
Nem illik.
- soadroli
Igaz, amúgy nemhiszem hogy agyon vágják, de a reklámok tényleg rohadt idegesítőek. Emlékszem annó VHS-en néztem először, hát, maradandó élmény lettnmate írta:Hát szerintem meg ne nézzétek. Most komolyan. Viasaton szétvagdosva és 10 percenként reklámmal? Biztos nem befolyásolja az élményt annak aki először látja.
- nmate
Hát szerintem meg ne nézzétek. Most komolyan. Viasaton szétvagdosva és 10 percenként reklámmal? Biztos nem befolyásolja az élményt annak aki először látja.