Okés,akkor kérek árajánlatot holnap,köszönöm!tucsoki írta:Elfáradt a műanyag a zsanér körül. Javítható...
Elektronika
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Elfáradt a műanyag a zsanér körül. Javítható...
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Srácok,megpróbálom jól megfogalmazni,illetve képekkel alátámasztani a problémám.
A laptopom képernyője kicsit kezdett labilis lenni,tehát kinyitottam de lehetett érezni hogy van egy kis holtjátéka a képernyőnek és dölöngélt.
Ma kinyitottam és egyszerűen szerintem elfáradt és ezért eltört az a foganat amit a képernyőt a géphez kapcsolja.
Itt a kép,remélem látható.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1a7e5ffdb5
Na most az lenne a kérdésem,hogy ez javítható-e vagy kuka és kell egy új gép?Garancia nincs..
A laptopom képernyője kicsit kezdett labilis lenni,tehát kinyitottam de lehetett érezni hogy van egy kis holtjátéka a képernyőnek és dölöngélt.
Ma kinyitottam és egyszerűen szerintem elfáradt és ezért eltört az a foganat amit a képernyőt a géphez kapcsolja.
Itt a kép,remélem látható.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1a7e5ffdb5
Na most az lenne a kérdésem,hogy ez javítható-e vagy kuka és kell egy új gép?Garancia nincs..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Mindkét része teljesen jogos. Mondjuk azt be kell valljam, hogy nekem is van xboxom otthon, meg lakótársamnak itt az albérletben is, de tény, hogy jól esik néha leülni a pc elé és kockulni kicsitsonic írta:A legkokorszakibb videokartyara is ossze lehet kukazni annyi ezer ora jatekidonyi kivalo jatekot hogy egesz eletedben nem fogy el. Kerdes hogy mennyire hajlando az ember regi jatekokkal jatszani. Amugy ha van xbox360-ad, akkor minek akarsz laptopon jatszani?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A legkokorszakibb videokartyara is ossze lehet kukazni annyi ezer ora jatekidonyi kivalo jatekot hogy egesz eletedben nem fogy el. Kerdes hogy mennyire hajlando az ember regi jatekokkal jatszani. Amugy ha van xbox360-ad, akkor minek akarsz laptopon jatszani?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a témához.
Azt hiszem nem emellett fogok dönteni hanem áldozok rá kicsit többet.
Azt hiszem nem emellett fogok dönteni hanem áldozok rá kicsit többet.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hehe írta:félig más téma:
jön egyre több ilyen mini-pc vagy mi, a tenyeredben elfér, kb egy proci+ram+ssd+kimenetek halmaza windowzzal, ennél hordozhatóbb pc nem kell. vajon tabletre rá lehet kötni? monitort nem fogsz ugye magaddal hurcolni...
IPaddel szerintem esélytelen, de egy rootolt android készülékkel szinte biztos vagyok benne, hogy megoldható.
http://forum.xda-developers.com/
Itt keresd ki a készülékedet és kb mindent megtalálsz róla, hogy mit hogyan kell.
ZIDANE
IGP és IGP közt is van különbség. Egy HD4600 már simán felveszi a kesztyűt a legtöbb semmit se érő, de azért benne van GPU-val. Jelen esetben a HD GMA 4500 egy elavult technológia, filmnézésre alkalmas, másra nem igazán. Le kell mondani a notebookon való játszásról, vagy ha az nem tetszik, akkor minimum meg kell duplázni a keretet, de leginkábbinkább triplázni - igen, még használtaknál is. Amúgy összességében a géppel nincs semmi gond, gyors, megbízható, jó darab.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
félig más téma:
jön egyre több ilyen mini-pc vagy mi, a tenyeredben elfér, kb egy proci+ram+ssd+kimenetek halmaza windowzzal, ennél hordozhatóbb pc nem kell. vajon tabletre rá lehet kötni? monitort nem fogsz ugye magaddal hurcolni...
- OutSider
Értem. Hát akkor lehet, hogy nem árt még ezt átgondolnom.
Bár ha valóban még egy 2010-es Battlefield és egy 2011-es C&C 4 sem indul el akkor kicsit máris megrendültem abban, hogy ér-e egyáltalán 60 000-et is a gép.
Bár ha valóban még egy 2010-es Battlefield és egy 2011-es C&C 4 sem indul el akkor kicsit máris megrendültem abban, hogy ér-e egyáltalán 60 000-et is a gép.
Hordoznám is. Miért?Amúgy mire használnád? Hordoznád is, vagy csak otthon?
Ez egy üzleti kategóriás gép, ezek nem arra vannak, hogy játsszanak rajta.OutSider írta:Akkor egy C & C 4-re esély sincs?
Amúgy mire használnád? Hordoznád is, vagy csak otthon?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az a baj, hogy a játékok csak Geforce/Ati kártyával futnak el, integráltat nem nagyon támogatják.OutSider írta:Természetesen beírtam gugliba és természetesen láttam ott mit írnak a honlapok.tubatibi írta:Hát igazából, ha beírod, hogy melyik játék érdekelne és utána, hogy gépigény gugliba, lehet hamarabb megkapnád a választ.
egyébként szerintem egy gta 5, ha majd egyszer a büdös életbe kijön, nem fog ezen szépen futni.
Viszont egy "félig szakértő" barát annyira kiokosított , hogy nem igazán mindegy olyan dolgok sem, hogy egy VGA pl. INTEL vagy Ati Radeon például mert meg integrált vagy sem mert, hogy akkor a VGA a a teljesítményét a memóriából szívja le stb. Valami ilyesmiket magyarázott.
Ezért bátorkodtam itt feltenni ezen kérdéseimet.
Egyébként pedig van egy porosodó xbox 360-om szóval alapvetően nem is a játék az első számú amit le is írtam.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ugyanazt tudom mondani, mint a két korábbi hozzászóló. Nekem is integrált vidikarim van, és hát semmi nem fut el rajta. Az Fm elfut rajta. Egyébként, ha játszani szeretnél rajta, akkor integrált videókártyát ne is nézz a laptopba.
- OutSider
Természetesen beírtam gugliba és természetesen láttam ott mit írnak a honlapok.tubatibi írta:Hát igazából, ha beírod, hogy melyik játék érdekelne és utána, hogy gépigény gugliba, lehet hamarabb megkapnád a választ.
egyébként szerintem egy gta 5, ha majd egyszer a büdös életbe kijön, nem fog ezen szépen futni.
Viszont egy "félig szakértő" barát annyira kiokosított , hogy nem igazán mindegy olyan dolgok sem, hogy egy VGA pl. INTEL vagy Ati Radeon például mert meg integrált vagy sem mert, hogy akkor a VGA a a teljesítményét a memóriából szívja le stb. Valami ilyesmiket magyarázott.
Ezért bátorkodtam itt feltenni ezen kérdéseimet.
Egyébként pedig van egy porosodó xbox 360-om szóval alapvetően nem is a játék az első számú amit le is írtam.
Akkor egy C & C 4-re esély sincs?Egy integrált VGA-tól nem kell csodákat várni . Heroes 3-4 elfutna rajta
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára OutSider 2015. február 27., péntek 22:47-kor.
- P. Krisz
Egy integrált VGA-tól nem kell csodákat várni . Heroes 3-4 elfutna rajta , meg az indie címek .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem akarlak elkeseríteni, de az integrált videókártyán te épphogyalig tudsz majd pár éves játékokat futtatni.
Hát igazából, ha beírod, hogy melyik játék érdekelne és utána, hogy gépigény gugliba, lehet hamarabb megkapnád a választ.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- OutSider
Nos végül is úgy értettem, hogy az utóbbi évek játékait pl ami szóba jöhetne unalmasabb órák eltöltésére egy Battlefield 3 például... De GTA 5 is mondjuk ha elfutna lehet néha napján bekapcsolnám...
Command & Conquer 4 ami még komolyabban érdekelne.
Command & Conquer 4 ami még komolyabban érdekelne.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mai játékok alatt mit értesz? fifát lehet elvisz médiumon, de másról kár álmodozni. mindenesetre ezt leszámítva, meg az érdekesen kevés tárhelyet, szerintem 60 nem rossz ár.
- OutSider
Érdeklődnék hátha vannak itt laptop szakértők.
Sajnos befuccsolt az enyém így új gép vásárlására kell elszánnom magam.
Néztem ki új gépeket is, de akadt 1 honlapon 1 jónak tűnő ajánlat használt laptopra is még pedig egy:
Premium Dell E4310
CPU: INTEL Core™I5 M560 processzor (3MB L2, 1066MHz FSB)
4X2600 MHz frekvencia
RAM: 4096 MB DDR3 memória (1066MHz)
HDD: 250 GB Sata2 merevlemez
ODD: DVD-RW meghajtó
Chipset: Mobile Intel Q57PM Express chipset
VGA: INTELHD 4500
Kijelző: 13'3 WXGA+ HD+ 1366X766 16:9 Matt LED kijelző
HANG: Alaplapi HD hangvezérlő
802.11 a/b/g/N WiFi adapter 300Mb/Sec
Broadcom NetXtreme Gigabit hálózati kártya
56 kbps v.92 modem
1 x 2.0Mpx Webcamera
1 x Express Card slot
1 x Svideo csatlakozó
1 x Sd MMC kártya olvaso
1 x USB 3.0
1 x E-Sata csatlkozó
1 x Displayport
1 x 1394a FireWire csatlakozó
TouchPad & Trackpoint
Na most afelől érdeklődnék, hogy ez mire elég?
Nekem alapvetően gyors és megbízható gépre lenne szükségem legfőképpen internethasználatra viszont azt sem bánnám ha bizonyos játékok (kb a maiak még ha nem is fullHD ultra high stbstb minőségben...) elfutkosnának azon a gépen amit végül megveszek.
Szóval ezért érdemes 60 000 ft-ot kiadni egy fél éves garival?
Bármilyen tapasztalat vélemény érdekelne...
Köszi előre is
Sajnos befuccsolt az enyém így új gép vásárlására kell elszánnom magam.
Néztem ki új gépeket is, de akadt 1 honlapon 1 jónak tűnő ajánlat használt laptopra is még pedig egy:
Premium Dell E4310
CPU: INTEL Core™I5 M560 processzor (3MB L2, 1066MHz FSB)
4X2600 MHz frekvencia
RAM: 4096 MB DDR3 memória (1066MHz)
HDD: 250 GB Sata2 merevlemez
ODD: DVD-RW meghajtó
Chipset: Mobile Intel Q57PM Express chipset
VGA: INTELHD 4500
Kijelző: 13'3 WXGA+ HD+ 1366X766 16:9 Matt LED kijelző
HANG: Alaplapi HD hangvezérlő
802.11 a/b/g/N WiFi adapter 300Mb/Sec
Broadcom NetXtreme Gigabit hálózati kártya
56 kbps v.92 modem
1 x 2.0Mpx Webcamera
1 x Express Card slot
1 x Svideo csatlakozó
1 x Sd MMC kártya olvaso
1 x USB 3.0
1 x E-Sata csatlkozó
1 x Displayport
1 x 1394a FireWire csatlakozó
TouchPad & Trackpoint
Na most afelől érdeklődnék, hogy ez mire elég?
Nekem alapvetően gyors és megbízható gépre lenne szükségem legfőképpen internethasználatra viszont azt sem bánnám ha bizonyos játékok (kb a maiak még ha nem is fullHD ultra high stbstb minőségben...) elfutkosnának azon a gépen amit végül megveszek.
Szóval ezért érdemes 60 000 ft-ot kiadni egy fél éves garival?
Bármilyen tapasztalat vélemény érdekelne...
Köszi előre is