AranylabdaToti írta:itt mire gondolsz?Végig mögötte álltak, a legnehezebb időszakban is.
Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
itt mire gondolsz?Végig mögötte álltak, a legnehezebb időszakban is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Katar úgyis játékosokat keres, nem? Oda pont jó lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Meg van sértődve a VB előtti szituáció miatt. Az orvosi stáb nemes egyszerűséggel elbalfaszkodta a VB-jét.
Ezek mellett pedig már régóta Münchenben él a családjával és nagyon sokat köszönhet a klubnak. Végig mögötte álltak, a legnehezebb időszakban is. Ezért szerintem nagyon hálás. Igaz egy franciától azt hallani, hogy német állampolgár lenne és a fia a német válogatottban is játszhatna.. Több mint érdekes a két ország baráti viszonyát ismerve.
Robben pedig továbbra is bombaformában. A végén még gólkirály lesz a BuLiban.
Ezek mellett pedig már régóta Münchenben él a családjával és nagyon sokat köszönhet a klubnak. Végig mögötte álltak, a legnehezebb időszakban is. Ezért szerintem nagyon hálás. Igaz egy franciától azt hallani, hogy német állampolgár lenne és a fia a német válogatottban is játszhatna.. Több mint érdekes a két ország baráti viszonyát ismerve.
Robben pedig továbbra is bombaformában. A végén még gólkirály lesz a BuLiban.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
beszarás.. ma is kettőt rúg. future Benzema
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én már látom a Dost gyereket Bayern mezben
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Stieber gyönyörű csavarásával a 92. percig vezetett a Hamburg, végül a 'Glabdach egyenlített.
Paliék pedig ikszre állnak félidőben a Wolfsburg ellen, de nagyon nagy nyomás alatt játszanak.
Paliék pedig ikszre állnak félidőben a Wolfsburg ellen, de nagyon nagy nyomás alatt játszanak.
dost
nem lassít.
nem lassít.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
pedig így lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na majd ha a vb all time góllövőlista úgy fog kezdődni pár év múlva, hogy
1.Müller
2.Klose
akkor lesz a nagy buli
1.Müller
2.Klose
akkor lesz a nagy buli
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valamelyik fb oldal kirakta ezt a videot. Hát én sírtam a kommenteken "Nem attól függ, hogy jó játékos valaki, hogy van három aranylabdája, hanem attól, hogy világbajnok-e vagy sem" "Cé csak azért jó, mert a Real rájátszik, bezzeg a VB-n a portugálokkal semmit nem tudott csinálni", "Müller nem gyengébb játékos, mint Cé"és hasonló gyöngyszemek vannak.Géci írta:A szent és sérthetetlen Müller hozta a formáját...
Videó: a Bayern München sztárja C. Ronaldót parodizálta
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Hogy ne csak Robbenről legyen szó, Hitz tegnap alighanem élete meccsén volt túl.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert azt tudni kell Robbenrol, h ha CR-re azt mondjuk, h maximalista ez Robbenre legalabb annyira igaz(ha nem jobban).
Legyen akarmilyen hakni meccs(klub v valogatott) mindig oda teszi magat, hajt es kuzd. Neki visszazarni sem budos.
Legyen akarmilyen hakni meccs(klub v valogatott) mindig oda teszi magat, hajt es kuzd. Neki visszazarni sem budos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ikarus93
Egyenlőre nem, de ha így hármassával fogja rúgni a gólokat meg a gólpasszokat, akkor bizony beleköphet abba a bizonyos levesbe. Ami szerintem tök jó lenne, hogy ha lenne még egy arc aki felnőne a CR/Messi kettőshöz, még ha csak rövid ideig is.tucsoki írta: Azért ne szálljunk el ennyire, egyelőre meg sem közelíti Messi/CR mutatóit egy gyengébb bajnokságban. Természetesen nem minden a statisztika, de ha azzal kell versenyezni akkor nincs mese.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Azért ne szálljunk el ennyire, egyelőre meg sem közelíti Messi/CR mutatóit egy gyengébb bajnokságban. Természetesen nem minden a statisztika, de ha azzal kell versenyezni akkor nincs mese.ikarus93 írta:Mondom Robben ha így fogja tolni egész évben, még a végén tényleg leesik neki az aranylabda.
Ráadásul teljesen megérdemelten.
- ikarus93
Mondom Robben ha így fogja tolni egész évben, még a végén tényleg leesik neki az aranylabda.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Azok után hogy nálunk játszott (sose felejtem el hány támadást néztem végig, ahol egy passzon múlt volna az egész akció... de a legjobb az volt mikor a társak már el se indultak, mert nem passzolt) tényleg meglepő.hehe írta:ezt nem értem, már a cselsziben osztotta a népet, mi ebben a meglepő?Robben már 16 gólos a bajnokságban ha minden igaz, elég komoly a faszi az utóbbi pár évben. Nem gondoltam volna anno, hogy ez lesz belőle.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ezt nem értem, már a cselsziben osztotta a népet, mi ebben a meglepő?[/quote]hehe írta:
Egy baromi tehetséges, de összeszedetlen, sérülékeny, lúzer "hülyegyerekből" győztes bl gólt szerző, vb-n a csapatát húzó, ennyire eredményes faszi lett, úgy, hogy ez a változás kb 28 éves korában jött ki. Nekem meglepő.
Nem illik.