Hát ahogy én látom, James és Bale nem pont a működő koncepció miatt lett idehozva. James-el nincsen bajom, csak nem illik bele a taktikába, Bale meg hát Bale.R.M.C.F írta:Azzal nincs is probléma hogy Iscot fontosnak vélik,hanem a körítés és a neki adott "szerep"az ami engem felbax.
Eleve felbax a fejőstehén üzemmód is,soha sem volt olyan,hogy a beharangozott árnál lényegesen olcsóbban hozunk el valakit,mert úgy alkudunk,üzletelünk vagy érvelünk....ha eladunk,a hírek szerinti ár alatt felével megy majd el konkrétan a focista ha tényleges eladásra kerül a sor. Ezek felbaxnak. Mondok példát: Illarra max 10 lesz nyáron,arbeloa 0, diego lopez 0 volt stb....ezek mind értékek....de oda se neki.....
Sokkal okosabban,kimértebben is lehet üzletelni.....nem értem miért kell elmenni az árakkal,miért nem lehet tárgyalni határozott elképzelésekkel,ahol meghúzzák a plafont. Ha belegondolnak,SOHA sem azon múlott a sikerünk az eredményességünk hogy sikerült e az aktuális sztárt megvenni.....a csapategység,a működő és integrálható(kerethez és igényekhez) koncepció,az igényes és profi edző, a szakmai alapokra helyezett keretkialakítás ezek az alapjai a sikernek......a pénz másodlagos. Jó ha van,de nem az dönti el ki nyer májusban.....más dönti el,ezt láthatja akinek esze van az elmúlt cirka 100 évben amióta a foci ismert játék.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Barca ugyanúgy nem vesz olcsón, hogy csak országon belül maradjunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De tegyük hozzá, hogy Robinho, Di Maria, Özil meg nagyon jó áron mentek el
Amit írsz amúgy, ez az átka a legnagyobb kluboknak, ha nekünk kell valaki valószínű jó kis értéke van. persze, hogy nagy árat kérnek érte. Ha nekünk nem kell valaki és kirakjuk persze, hogy olcsó lesz és aug 31-én viszik el, mert hülyék lennének előbb. Ha meg valakinek kell tőlünk valaki, pl fent felsorolt arcok, őket el tudjuk sózni jó áron.
Amit írsz amúgy, ez az átka a legnagyobb kluboknak, ha nekünk kell valaki valószínű jó kis értéke van. persze, hogy nagy árat kérnek érte. Ha nekünk nem kell valaki és kirakjuk persze, hogy olcsó lesz és aug 31-én viszik el, mert hülyék lennének előbb. Ha meg valakinek kell tőlünk valaki, pl fent felsorolt arcok, őket el tudjuk sózni jó áron.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azzal nincs is probléma hogy Iscot fontosnak vélik,hanem a körítés és a neki adott "szerep"az ami engem felbax.
Eleve felbax a fejőstehén üzemmód is,soha sem volt olyan,hogy a beharangozott árnál lényegesen olcsóbban hozunk el valakit,mert úgy alkudunk,üzletelünk vagy érvelünk....ha eladunk,a hírek szerinti ár alatt felével megy majd el konkrétan a focista ha tényleges eladásra kerül a sor. Ezek felbaxnak. Mondok példát: Illarra max 10 lesz nyáron,arbeloa 0, diego lopez 0 volt stb....ezek mind értékek....de oda se neki.....
Sokkal okosabban,kimértebben is lehet üzletelni.....nem értem miért kell elmenni az árakkal,miért nem lehet tárgyalni határozott elképzelésekkel,ahol meghúzzák a plafont. Ha belegondolnak,SOHA sem azon múlott a sikerünk az eredményességünk hogy sikerült e az aktuális sztárt megvenni.....a csapategység,a működő és integrálható(kerethez és igényekhez) koncepció,az igényes és profi edző, a szakmai alapokra helyezett keretkialakítás ezek az alapjai a sikernek......a pénz másodlagos. Jó ha van,de nem az dönti el ki nyer májusban.....más dönti el,ezt láthatja akinek esze van az elmúlt cirka 100 évben amióta a foci ismert játék.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha képesek lennének eladni Iscót, akkor Perez kb. nem beszámítható kategória.rashidm írta:, ha leigazolnánk Pogba-t és hogy helyet szorítsunk neki, elküldi mondjuk Isco-t.
Egyik legjobbunk, hatalmas közönség kedvenc, spanyol válogatott meghatározó alakja lehet rövidesen és ahogy megismeri a világ, a reklámértéke is folyamatosan menni fog felfelé.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Iscoban látják a következő Aranylabdást a Fehér Házban, már nem aggódok. Volt egy időszak, amíg igen, de most nem.Ezt általában Pérez baszarintja el, hogy az aktuális kikiáltott világsztárt mindenképpen meg akarja venni, hogy elmondhassuk, "hogy igen, ő a miénk". Csak ebbe már egyszer beletört a bicskája. Nem lennék meglepve, ha leigazolnánk Pogba-t és hogy helyet szorítsunk neki, elküldi mondjuk Isco-t.rashidm írta:[quote="Már ott bukott minden,hogy a realt vételnél 2x es,eladásnál fele piaci áron számfejtik....ez pedig nem az ügynökök hibája angyalkáim.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
[quote="Már ott bukott minden,hogy a realt vételnél 2x es,eladásnál fele piaci áron számfejtik....ez pedig nem az ügynökök hibája angyalkáim.[/quote]
Ezt általában Pérez baszarintja el, hogy az aktuális kikiáltott világsztárt mindenképpen meg akarja venni, hogy elmondhassuk, "hogy igen, ő a miénk". Csak ebbe már egyszer beletört a bicskája. Nem lennék meglepve, ha leigazolnánk Pogba-t és hogy helyet szorítsunk neki, elküldi mondjuk Isco-t.
Ezt általában Pérez baszarintja el, hogy az aktuális kikiáltott világsztárt mindenképpen meg akarja venni, hogy elmondhassuk, "hogy igen, ő a miénk". Csak ebbe már egyszer beletört a bicskája. Nem lennék meglepve, ha leigazolnánk Pogba-t és hogy helyet szorítsunk neki, elküldi mondjuk Isco-t.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jim írta:Én továbbra is fenntartom, hogy nem tesz jót a csapatnak (a morálnak, illetve a játékosok teljesítményének sem), ha egy edző állandóan azt nyilatkozza, hogy 3 játékos helye atombiztos a kezdőcsapatan
Nem akarok egy 3x bl győztes edzőnek okoskodni,mert én 3x max wc-re mentem ki ma,de ezek a nyilatkozatok károsabbak mint a savas esők.....
Azért ezt nagyon nem kellene,főleg egy isconak,aki a karrierje elején van és roppant kényes időszakban,hiszen most hirtelen robbant be 100%osan elismerten egy topcsapatban és nem mint egy szimpla tehetség hanem mint egy alapember.
Nem is értem ezeket,hogy mi is történik itt,ezeket miért csinálja. Talán sok kritikát kap a döntései miatt és így reagálja le?
Értem,Mino Raiola egy pénzéhes pöts,oké....olyan mint egy kis frusztrált hadúr akitől nem áll távol egy kis hazugság sem a nagyobb jutalék elérése miatt,de kérem....ő egy ügynök,még is mit gondol a real madrid mit kellene képviselni egy ügynöknek? Korrektséget? akkor nem ügynök lenne,hanem sofőr egy szőnyeg tisztító cégnél.....Pogba leigazolásának egyik (média szerinti) problémája Mino Raiola
Mino geci gyerek,ezt tudjuk Zlatantól,az ő ügynöke is......de ez miért befolyásol? Ja,hogy veri fel az árat? És?
Ha elmegyek venni egy autót,és ott egy rikkancs aki kiabál, hogy a Toyota nem jó,és vegyél Mitsut bla-bla akkor más a szitú? mitől?
Kicsit fura ez nekem.....amikor egy real 80at ad jamesért.91et bale-rt,32 illaráért...az miért duzzog? Ja hogy jorge mendesnek lehet bármit? másnak nem? Pedig a portugál sem a korrektség mintapéldánya.
Már ott bukott minden,hogy a realt vételnél 2x es,eladásnál fele piaci áron számfejtik....ez pedig nem az ügynökök hibája angyalkáim.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Én továbbra is fenntartom, hogy nem tesz jót a csapatnak (a morálnak, illetve a játékosok teljesítményének sem), ha egy edző állandóan azt nyilatkozza, hogy 3 játékos helye atombiztos a kezdőcsapatan
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lattam fantaziat Fabinhoban, mar amikor a Castillaban jatszott. A fizikai adottsagai meg Carvajalnal is jobbak, viszont a spanyol annak koszonhetoen, h a Leverkusenben eltoltoott ido a javara valt elorebb tartott a brazilnal. Jot tett neki a monacoi kiruccanas..... eltudom kepzelni, h esetleg valt a premier ligaba mivel Mendes embere, a portugal meg talalt egy nagy husos fazekot ott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az nem is lenne rossz. A barca a kupa és a bl fordulót sem veheti még félvállról, még akkor sem ha mindkettőben már toronymagas esélyesek. Remélem ők is fáradnak majd valamennyit és buknak a közeljövőbe még a bajnokságban. Például egy Granada elleni iksz nem is lenne rossz felvezetésnek. :Đmarcelino elvileg spórolni fog pár játékost ellenünk, hogy a barca elleni kupameccsre pihenjenek. valamitn denis se játszhat majd, mivel a szerződésében benne van.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
marcelino elvileg spórolni fog pár játékost ellenünk, hogy a barca elleni kupameccsre pihenjenek. valamitn denis se játszhat majd, mivel a szerződésében benne van.
Kölcsönbe volt itt. A Monaconál is csak kölcsönben van, de ők kötöttek rá vásárlási opciót, amit biztos, hogy kihasználnak szerintem, mert alapemberük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
A Castillában nyomta pár meccsen, ha jól emlékszem, és már akkor sem értették páran, hogy miért adják el, mikor legtöbbször jókat lehetett róla hallani. Carvajal mellé/mögé nem lett volna rossz, mert Arbeloa már a cserének sem alkalmas sajnos.sandorzolika írta:Untam utána nézni így megkerdem néztem a hét csapatát. Erre a Fabinho gyerekre a Monacobol van vissza vásárlási opciók? Őszintén szolva elsőre nem is ugrott be hogy nálunk is megfordult!
- h3x0r
En ugy emlekszem, hogy nalunk is csak kolcsonbe volt.sandorzolika írta:Untam utána nézni így megkerdem néztem a hét csapatát. Erre a Fabinho gyerekre a Monacobol van vissza vásárlási opciók? Őszintén szolva elsőre nem is ugrott be hogy nálunk is megfordult!
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Untam utána nézni így megkerdem néztem a hét csapatát. Erre a Fabinho gyerekre a Monacobol van vissza vásárlási opciók? Őszintén szolva elsőre nem is ugrott be hogy nálunk is megfordult!
- Hasta el final, Vamos Real -
-
Nem ismerem ezt a Gaya srácot, de olyan szép, hogy Pérez megbeszéli az elnökökkel hogy nem vesszük meg. Miért szól bele állandóan? A vége ismét az lesz, mint legutóbb: egy újabb galaktikus éra, aztán 10 év mély gödör.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Fourth substitution could increase the advantage of game-changers Mourinho & Ancelotti
hogy sikerült épp őket megtalálni, hát mindkettőnél itt fogtam legjobb a fejem, hogy nem képesek egy rohadt cserére a 60. perc elött, Ancelotti szeretne esetleg még a 94.-be is cserélni egyet?
hogy sikerült épp őket megtalálni, hát mindkettőnél itt fogtam legjobb a fejem, hogy nem képesek egy rohadt cserére a 60. perc elött, Ancelotti szeretne esetleg még a 94.-be is cserélni egyet?
-
Azt azért mi is észrevettük,ezért is volt szükség bizonyos tipusú vezetőre/edzőre,hogy ezt megszüntesse,igaz végül az állásába került,de a csapat/közönség maga fel sem fogta mit nyert vele.....sokkal többet mint sokan elképzelik.Roberto Carlos: "Luxemburgo jól végezte a dolgát, de amikor van két-három játékosod, akik nem értik meg az elvárásaidat, és ráadásul ők az öltöző vezetői... Végül ők hárman mindenkit meggyőztek arról, hogy az edzőnek távoznia kell. Vanderleinek nem volt könnyű beilleszkednie."
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az utolso darab "A KHOD"-bol is tavozik.....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK