Kerlon írta:Oshea lerantja Falcaot szemből jön Brown... Kit állítanak ki? Brownt
Legalább nem rúgott ma öngólt...az is szempont.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 28., szombat 20:57
Kerlon írta:Oshea lerantja Falcaot szemből jön Brown... Kit állítanak ki? Brownt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 28., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 28., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 28., szombat 17:23
de a legjobb, h még a fülére elvileg kapta az információt.Kerlon írta:Oshea lerantja Falcaot szemből jön Brown... Kit állítanak ki? Brownt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 28., szombat 17:22
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 28., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 28., szombat 16:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 28., szombat 16:22
Még bicskanyitogatóbb leszek és még magasabb lóra ülök: te nem értetted meg, amire utalni szerettem volna. Nincs olyan, hogy "ha ez és ez lenne". Ez van, a minőség sem a pályán mutatkozik meg au angoloknál, hanem a hangulatban. A pályán nagy szarok, az az igazi iram sincs már meg a legtöbb estben, ámi a fő jellegzetességük volt.M1Ö írta:Most mit nem lehetett érteni azon, amit írtam?Kerlon írta:Ja, ha nem lenne a Chelsea, meg a Liverpool, meg a Manchester, meg az Arsenal, akkor meg a PL nem lenne sehol se. Én már régebben megmondtam, hogy nem a Chelsea ennyire jó, hanem a többiek ennyire szarok. Ja és, ha csak az NB1 lenne, akkor az lenne a legjobb bajnokság.
Nem a Real meg a Barca viszi a spanyol focit/bajnokságot? Míg angliában azért több minőségi csapat van. Erre reagáltam, a minőségre, hogy abban is top anglia.
Kib*szott bicskanyitogató stílusod van... Bocs a személyeskedés miatt, de már annyiszor írsz magas lóról, hogy az valami hihetetlen.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 28., szombat 14:46
Szerintem nem az. Azért ez az Atletico bármiféle nehézség nélkül ejtette ki a Chelseat tavaly. Jelenleg bőven előrébb vannak a matracosok, mint az általam felsorolt angol csapatok, akármennyire is rühellem őket. Legalábbis szerintem.Ez barokkos túlzás, szerintem. Per pill van benne igazság, de egyébként minőségibb csapatok. A Spurs mondjuk nem.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 28., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 28., szombat 14:27
Real - Chelseasucre írta:Nyilván nem gyengébbek, mert ezek nem középcsapatokA Valencia, Sevilla esetleg Villareal féle vonulat pedig szerintem semmivel nem gyengébbek, mint az ottani középcsapatok és hát a nemzetközi porond is inkább a spanyolokat igazolja.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. február 28., szombat 14:19
Minőségibbnek hangzó, az igen. Azonban láthattuk a Pool,Arsenal,City trió mennyit nyom az európai porondon, nem csak spanyol csapatok ellen, a MU meg a saját bajnokságában is tökéletesen bemutatja ezt. Abszolút visszacsúszott a bajnokság ereje az utóbbi években, egyedül jelenleg onnan a Chelsea-t lehet európai szinten is komolyan venni.M1Ö írta: De ettől még szerintem több minőségi angol csapat van, mint spanyol. Erre reagáltam sucre hozzászólásából.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 28., szombat 14:18
Nyilván nem gyengébbek, mert ezek nem középcsapatokA Valencia, Sevilla esetleg Villareal féle vonulat pedig szerintem semmivel nem gyengébbek, mint az ottani középcsapatok és hát a nemzetközi porond is inkább a spanyolokat igazolja.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 28., szombat 14:10
Ez barokkos túlzás, szerintem. Per pill van benne igazság, de egyébként minőségibb csapatok. A Spurs mondjuk nem.ateeemadrid írta:Az Atletico szerintem pl. egyértelműen komolyabb csapat, mint mondjuk egy MU, Arsenal, Pool vagy Spurs, de a City ellen is esélyesebbnek tartanám őket egy BL párharcban.
Ezzel egyet értek. Írtam is, hogy én is erősebbnek tartom a spanyol bajnokságot. De ettől még szerintem több minőségi angol csapat van, mint spanyol. Erre reagáltam sucre hozzászólásából.ateeemadrid írta:A Real és a Barca meg utcahosszal nyerné az angol bajnokságot, ebben biztos vagyok, persze sosem tudjuk meg.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 28., szombat 13:59
Szerintem minőségben semmiképp sem jobb az angol bajnokság. Kiélezettebb, izgalmasabb, az egész bajnokságot sokkal okosabban nyomatják, nagyobb is a hájpja, a bírók is szintekkel jobbak, de abban biztos vagyok, hogy a csapatok minőségét tekintve nincsennek előrébb.Nem a Real meg a Barca viszi a spanyol focit/bajnokságot? Míg angliában azért több minőségi csapat van. Erre reagáltam, a minőségre, hogy abban is top anglia.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 28., szombat 13:49
Most mit nem lehetett érteni azon, amit írtam?Kerlon írta:Ja, ha nem lenne a Chelsea, meg a Liverpool, meg a Manchester, meg az Arsenal, akkor meg a PL nem lenne sehol se. Én már régebben megmondtam, hogy nem a Chelsea ennyire jó, hanem a többiek ennyire szarok. Ja és, ha csak az NB1 lenne, akkor az lenne a legjobb bajnokság.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 28., szombat 13:20
Ja, ha nem lenne a Chelsea, meg a Liverpool, meg a Manchester, meg az Arsenal, akkor meg a PL nem lenne sehol se. Én már régebben megmondtam, hogy nem a Chelsea ennyire jó, hanem a többiek ennyire szarok. Ja és, ha csak az NB1 lenne, akkor az lenne a legjobb bajnokság.M1Ö írta:Minőségre is élen vannak az angol csapatok. A sok pénznek köszönhetően nincsenek annyira elnyomva a kisebb csapatok, mint Spanyolországban, Olaszországról meg ne is beszéljünk. Mondjuk ettől függetlenül szerintem is a spanyol banokság van a toppon, mert nálam a világ 2 legerősebb, legjobb csapata a Real és a Barca. De ha nem lennének ilyen szinten (plusz már az Atlético is) akkor simán a PL lenne a legjobb, legerősebb bajnokság, minden szempontból. Szerintem.sucre írta:de minőségben rosszak az angol csapatok a többi topbajnoksághoz képest.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 28., szombat 12:43
Minőségre is élen vannak az angol csapatok. A sok pénznek köszönhetően nincsenek annyira elnyomva a kisebb csapatok, mint Spanyolországban, Olaszországról meg ne is beszéljünk. Mondjuk ettől függetlenül szerintem is a spanyol banokság van a toppon, mert nálam a világ 2 legerősebb, legjobb csapata a Real és a Barca. De ha nem lennének ilyen szinten (plusz már az Atlético is) akkor simán a PL lenne a legjobb, legerősebb bajnokság, minden szempontból. Szerintem.sucre írta:de minőségben rosszak az angol csapatok a többi topbajnoksághoz képest.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 27., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 27., péntek 14:26
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem