OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
metalBOY
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. március 2., hétfő 21:33

Santi írta:Ezt az otthoni edzés dolog én is köszi, kérdés még ezzel kapcsolatban, hogy nem néztem még rájuk, de ezeket ugye bármilyen fittségi szinten el lehet kezdeni tolni? Gondolok itt arra, hogy mondjuk nullához konvergál az edzettségi állapotom, ami mellé 120kg-al mérlegelek. :D Mindigis nagydarab voltam, de súlyosan megszaladtak a számok, mióta itthonülőst dolgozok. :/
Persze bárki csinálhatja, csak nem olyan intenzitással mint a srácok a képernyőn. Mint minden tornagyakorlatnál a hogyan a fontos és nem a mennyi. Magyarul az, hogy szépen kell kivitelezni őket. Inkább lassabban, kevesebb súllyal, kisebb intenzitással a saját edzettségi állapotod határán.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 2., hétfő 21:24

Tényleg nagy debil és idegesítő játék, de már csak azért is tolom vele rohadjon meg. :lol: :lol:
Nekem eddig sajnos csak elődöntő jött össze, az is Reallal.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 2., hétfő 21:07

Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-ra
Én is megnyertem a BL-t. Én is a Real ellen. Mondjuk én csak 2-1-re. :-(
Viszont én a Szakály Petya vezette Debrecennel, a selejtező harmadik köréből indulva (ahol rögtön egy Celticcel kezdtünk). :mrgreen:
Zseniális játék.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 2., hétfő 19:08

Hatalmasak vagytok. A net kihúzás segített rajta köszönöm. :)

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 2., hétfő 14:37

Felejtsd el az újakat, ezt a verziót tedd fel:
2.2.1 build 25302

és húzd ki a netet a telepítés idejére, utána visszadughatod.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 2., hétfő 14:07

Sierra írta:
hamesz írta:Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
Szóval valaki tudna segíteni torrent problémában. Utorrentem volt gond nélkül működött most viszont kidobta ezt a hibaüzit. Nem tudok túljutni rajta. Gondoltam újratelepítem az utorrentet ekkor már a telepítésnél kidobja. Próbáltam egy régebbi verziót felrakni szintén ugyanez. Próbáltam bittorent verziót felrakni szintén ugyanez. :/

http://kepfeltoltes.hu/150302/221958082 ... es.hu_.jpg
Szerintem töröld le, szedd le a legfrissebb verziót, és azt told fel, úgy már jónak kéne lennie.
Pontosan. Ha ez se mukodik, akkor telepites idejere kapcsold ki a netet, masnak ez megoldotta a problemat.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 2., hétfő 14:04

hamesz írta:Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
Szóval valaki tudna segíteni torrent problémában. Utorrentem volt gond nélkül működött most viszont kidobta ezt a hibaüzit. Nem tudok túljutni rajta. Gondoltam újratelepítem az utorrentet ekkor már a telepítésnél kidobja. Próbáltam egy régebbi verziót felrakni szintén ugyanez. Próbáltam bittorent verziót felrakni szintén ugyanez. :/

Szerintem töröld le, szedd le a legfrissebb verziót, és azt told fel, úgy már jónak kéne lennie.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 2., hétfő 13:56

Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 2., hétfő 11:48

Santi írta:Egérpad téma. Szétnéztem a környéken és ezeket láttam úgy normálisabbnak, kérnék róluk véleményt, hátha valaki ismeri a típust/márkát stb.:
CoolerMaster Storm Speed-RX
Zalman MP500
Lenéztem egy közeli boltba, ahol meg van ez:
KeepOut MousePad R1

Tehát úgy kb most ez a 3 opcióm van itt a közelben.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 2., hétfő 10:20

Ezt az otthoni edzés dolog én is köszi, kérdés még ezzel kapcsolatban, hogy nem néztem még rájuk, de ezeket ugye bármilyen fittségi szinten el lehet kezdeni tolni? Gondolok itt arra, hogy mondjuk nullához konvergál az edzettségi állapotom, ami mellé 120kg-al mérlegelek. :D Mindigis nagydarab voltam, de súlyosan megszaladtak a számok, mióta itthonülőst dolgozok. :/

Más:
Egérpad téma. Szétnéztem a környéken és ezeket láttam úgy normálisabbnak, kérnék róluk véleményt, hátha valaki ismeri a típust/márkát stb.:
CoolerMaster Storm Speed-RX
Zalman MP500

szerk.: Egyébként egy ilyen és egy ilyen optikai egérhez használnám, semmi extra, de kell alá valami, ha játszok.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. március 1., vasárnap 22:56

mekkorát lehet buszozni ebben a játékban, te jó ég. :lol:

az egyenes kieséses rendszerben ha megnyered az első meccset, akkor a visszavágon mikor neked dobja a gép a labdát kezdésnél, meg se kell mozdulj, és lepörög 0-0-al az óra, aztán mész tovább összesítésben. :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 1., vasárnap 20:23

sentry írta:
Csabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
pheco írta:Kibaszott BL csoportból harmadszorra sem tudtam továbbjutni :D
Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-ra :lol:

Van print screen a hitetlenkedőknek. :mrgreen:
én meg még a vb-t is :D
bl-ben rojsz a legjobb vébén meg neymar :Đ
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 1., vasárnap 20:22

Csabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
pheco írta:Kibaszott BL csoportból harmadszorra sem tudtam továbbjutni :D
Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-ra :lol:

Van print screen a hitetlenkedőknek. :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 1., vasárnap 16:09

metalBOY írta:
tucsoki írta:Női (sportos) ismerősömnek lenne, szóval ne öljük meg! :mrgreen:
Köszi, meglesem
Szervusz lehet tudok segíteni, bármilyen program a Beachbody-tól megteszi. Kezdjuk, mondjuk a T25-val, ha komolyabban venné akkor a P90 (ez kezdőknek totálisan jó), vagy akár a P90X3 (rengeteg core gyakrolattal operál).

Remélem tudtam segíteni.
Köszöntem!

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2015. március 1., vasárnap 15:53

lordgabi írta:
Pontosan melyikről is van szó? :Đ
Teljesen mindegy, az osszesben egy csal a gep. Egyszeruen eszmeletlen, hogy mennyire szopat folyamatosan... :lol:

metalBOY

HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. március 1., vasárnap 15:45

tucsoki írta:Női (sportos) ismerősömnek lenne, szóval ne öljük meg! :mrgreen:
Köszi, meglesem
Szervusz lehet tudok segíteni, bármilyen program a Beachbody-tól megteszi. Kezdjuk, mondjuk a T25-val, ha komolyabban venné akkor a P90 (ez kezdőknek totálisan jó), vagy akár a P90X3 (rengeteg core gyakrolattal operál).

Remélem tudtam segíteni.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 1., vasárnap 15:25

Pontosan melyikről is van szó? :Đ

Mostanában ezzel játszom, Super Marióhoz hasonló, a 45. pályán tartok, bármikor abba lehet hagyni, ugyanarról a pályáról folytatod hetek múlva is. Minden egyes "kis arany embert" felszedek, úgy akarom végignyomni, mostanában eléggé keménnyé vált az elejéhez képest. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 1., vasárnap 15:20

Ja hogy videó, remek, ennél jobbra aligha van szükség. Köszi és köszi.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 1., vasárnap 15:11

Hehe megelőzött, én is Insanity-t mondanám. Még egy súlyzó sem kell hozzá. A sima insanity 1 hónapig 40 perc, aztán kb 55-60 a 2. hónapra (mindkettő heti 6 nap, vasárnap pihenő), de azóta már van T25 néven olyan, ahol minden videó 25 perc és heti 5 alkalom (ezt nem próbáltam én még, elvileg jó ez is). Decemberben jött ki a MAX30, ez 30perces, párhuzamosan mutatnak könnyített gyakorlatokat is, ha még nem vagy olyan szinten. Insanity-től nem lesznek nagyon nagy izmaid, de fittebb leszel, mint valaha. Emellett a sok nyújtástól idővel hajlékony is leszel eléggé, én már közel vagyok a spárgához, pedig nagyon béna voltam ezekben mindig.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 1., vasárnap 15:11

nők is csinálják, majd látni fogod a videókban.

amúgymeg akkor keresni kell neki vmi kant, aki megcsinálja naponta 4-szer, aztán nincs miről beszélni

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Vissza: