Remélem azért elolvastad az egész hozzászólásom, akkor is, ha hosszú.morientes írta:Na.Pont ezért nem értem,miért nyomja őt minden féle teher.Ha egyszer nem ő tehet róla.AZ hogy mennyit kívánnak kiadni érte, nem maga a játékos határozza meg, hanem rengeteg mindent mérlgelve, ezer külső hatás alapján a klub dönti el, és adja ki érte azt a pénz. Úgy gondolom, ezért a péntzért a klubnak kell a felelősséget vállalnia, nem a játékosnak
Igazából a legtöbb azt gondolja,na sinen vok b+,majd ha meg ösztökélnek akkor azt mondom nyom a teher...bűntudatot érzek mert xy millioba kerültem
Aki nem birja el a nyomást,az ne menjen profi sportolónak,de úgy egyébként semmi másfajta karrierben se gondolkodjon,mert nem fog menni.
Hibázunk,emberek vagyunk,ezen túl kell látni,az élet meg megy tovább.Akkor bezzeg egyik sem szólt,mikor rátették az über árcédulát,hogy főnök,nem vállalom mert félek "összeroppant a teher" Majd ha bolondok lettek volna Na de ez már tényleg nagyon off,abbahagytam.Aki akarja babusgassa őket csak tovább
Az árról nem tehet, de ha kell, ha nem, egyfajta elvárás akkor is kialakul az ára miatt, de ez nem feltétlen arányos sajnos a valósággal. És mondtam azt is, hogy nem védelmükben írom, hogy szegények, hagyjuk őket, nagy rajtuk a teher.