Ki kell baszni még 12 millát, mert Carlonak nem tetszik az ugyanolyan középszerű gyerek pofája.
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
Remélem nem sírjuk vissza majd 10-15 év múlva ezeket az ablakon kidobott pénzeket.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 1., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 1., vasárnap 22:01
of course hogy van, Medrán.Sunsky írta:Ilyen képességű a Castillában is tuti van...
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 1., vasárnap 21:59
Pogba ingyé volt anno a JuventusnakDe mégis ki várt 10 millióért egy Pogba 2.0-t. Jobb, mint Khedira és Carlo jobban bízik benne, mint Illarrában. Ennyi elég, míg vissza nem tér Luka. Ha meg még fejlődne is idővel, akkor remek kis kiegészítő ember lehet belőle végre nem 30-40 milliókért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 21:57
Őszintén, nem mondom, hogy jobb. Khedira legalább rengeteget futott, és volt benne némi keménység.Mike írta:ja volt, csak az istenért se akarja játszatni a mester
ha meg a hercegre gondoltál, azért nála csak jobb...
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 1., vasárnap 21:56
Szerintem Bale nagyobb emberhátrány, de nem veszünk összeRealista24 írta:Nem elég, mert emberhátrány, erre már volt emberünk.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 1., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 1., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 1., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 1., vasárnap 21:51
Meg is mondtuk... nem értem ki szopkodta fel ezt a gyereket...hehe írta:namost ezt én - meg sztem többen mások is - 3 perc jutyub alapján megmondtuk volna.Realista24 írta:Erőtlen, gyenge, alibi, hiányzik belőle az agresszió.
fel nem foghatom minek veszünk olyan embereket, akik több szempontból is limitáltak
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 1., vasárnap 21:44
namost ezt én - meg sztem többen mások is - 3 perc jutyub alapján megmondtuk volna.Realista24 írta:Erőtlen, gyenge, alibi, hiányzik belőle az agresszió.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 23., hétfő 17:49
Ebben azert egyelore nem vagyok biztos. Jelenleg Modric serult, Khedira serult, Illarraban egyaltalan nem bizik, mondhatni hogy Lucason kivul nincs is mas opcioja arra a posztra. (vagyis de, mert hatra rakhatna Iscot, elore meg Jeset, de ugy nez ki iden Jesevel sincsenek komoly tervei)___Samy___ írta:az adottságai megvannak ahhoz, hogy erős közepes szintet tudjon hozni, és egy jó kiegészítő ember lehet, akivel úgy néz ki végre carlo is számol, nem csak a létszám miatt van itt
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 23., hétfő 17:47
Khödösek már az emlékeim.Boky írta:gravesennek semmi baja nem volt a képzettségével, főleg nem egy vkp-hoz képest.sentry írta:
Azért ne ez legyen már a szempont. Khediránál kb minden játékos technikásabb aki valaha focizott ebbe a csapatban, az elmúlt évtizedekben.Talán Gravesen volt hasonló szinten.
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 23., hétfő 17:46
gravesennek semmi baja nem volt a képzettségével, főleg nem egy vkp-hoz képest.sentry írta:Azért ne ez legyen már a szempont. Khediránál kb minden játékos technikásabb aki valaha focizott ebbe a csapatban, az elmúlt évtizedekben.___Samy___ írta: határozottabb, mint illarra és technikailag meg képzettebb, mint khedira, szóval egész jónak tűnik a srácTalán Gravesen volt hasonló szinten.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 23., hétfő 17:42
Azért ne ez legyen már a szempont. Khediránál kb minden játékos technikásabb aki valaha focizott ebbe a csapatban, az elmúlt évtizedekben.___Samy___ írta: határozottabb, mint illarra és technikailag meg képzettebb, mint khedira, szóval egész jónak tűnik a srác
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 23., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. február 23., hétfő 17:13
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 23., hétfő 16:32
Így van. Határozott előrelépés Illarához képest, próbálkozik előrefelé is passzolni, megindulni. Egész jó. Ráadásul nincsenek önveszélyes baromságai, mint Illarának, magabiztosabb is. Ha már annyit elérünk vele, hogy Carlo nyugodtan rotálja vele a kp-t, akkor megérte.hunmadridista írta:Nekem is tetszik a srác eddig teljesítménye...és ami nagy előny nála, hogy nem akkora alibi játékos, mint Illara...voltak jó passzai és megindulásai is...nem mellesleg felvállalja a párharcokat (igaz eddig párat el is vesztett belőlük, de legalább próbálkozik)
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem