Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem baj, minden rendben. Majd a következő fordulóban is 1 pontot szerzünk (ha szerzünk), aztán a Barca ellen (a jelenlegi forma alapján) egy sima 3 gombócot kapunk és szia bajnokság. Majd jön a BL, és az is szia. Szánalom.
-
Bale 1, CR 2, Jesé 1 ajtó-ablakot hagyott ki. Ha egy csapat balfaszkodik akkor ez az eredménye, megérdemelték, remélem nem kevés füttyögést kapnak a következő hazai meccseken!
Iker rendben volt, így tovább.
CR...
kedv már van, csak a helyzeteket kéne belőni...
Arc az van a legtöbbeknél, teljesítmény kevésbé.
CR...
kedv már van, csak a helyzeteket kéne belőni...
Arc az van a legtöbbeknél, teljesítmény kevésbé.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
amit a sors megadott a Cordoba ellen, azt most el is vette..
ennyi a történet.
ennyi a történet.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na vajon előnnyel megyünk a klasszikusra?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ilyen helyzetkihasználás mellett megérdemeltük.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Rosszul összerakott keret, támadható edzői lépések, ólomlábak, szerencsétlen sérülések, nagy arcok, gyenge formák...röviden.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ácsorgunk, mert lépni nem bírunk.Csabi írta:így fog elmenni a bajnokság szépen. a barca a 94. percben gólt lő a valencia vendégeként, mi otthon előnyt engedünk ki a villarreal ellen.
két hónapja ácsorgunk. mivel carlo nagyon szereti ezt a kifejezést ezért ezt használom én is: nagyjából 3 hetünk van reagálni. ha nem, akkor a bajnokság tuti elment.
céronaldonak szar a térde, krósz fullfáradt, a többiek meg szimplán szarok.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
így fog elmenni a bajnokság szépen. a barca a 94. percben gólt lő a valencia vendégeként, mi otthon előnyt engedünk ki a villarreal ellen.
két hónapja ácsorgunk. mivel carlo nagyon szereti ezt a kifejezést ezért ezt használom én is: nagyjából 3 hetünk van reagálni. ha nem, akkor a bajnokság tuti elment.
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... l-madrid-2maomka írta:Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket, amiről a hétvégi mérkőzésünk letölthető?
ha lehet magyar nyelvű, de ha nem az sem baj
sajnos az ncore-on nincs fent
úgy terveztem, hogy holnap reggel hattól megnézem, de ha tudnátok egy linket adni, akkor inkább alszom
Köszi szépen előre is
Angol
-
Sziasztok!
úgy terveztem, hogy holnap reggel hattól megnézem, de ha tudnátok egy linket adni, akkor inkább alszom
Köszi szépen előre is
Köszi szépen előre is
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez Jesé reagálására fasza válasz.Seraf írta:„Jesé becserélését 3 perccel korábban elterveztem, de a labda nem ment ki addig.” Forrás: Madridom.hu
az mi
így már mindjárt más
nyugi öcsi, már 3 perccel korábban hozni akartalak
Nem illik.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
„Jesé becserélését 3 perccel korábban elterveztem, de a labda nem ment ki addig.” Forrás: Madridom.hu
az mi
így már mindjárt más
az mi
így már mindjárt más
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Isco óriási fegyver a kiscsapatok, piszkosul jól osztogatja a labdát.
Nagyon élvezem nézni a játékát, többször Guti szintü passzokat oszt és hasznos a játéka. Igyekszik visszalépni és a támadásokban fontos kapocs CR-ék és a védelem között.
Egy gond van vele, eröszakosabb csapatok elnyomják néha, mert nem túl nagy darab. De ezért olyan fordulékony máskor, szóval valamit valamiért.
Örülök CR góljának, így nem fog rágörcsölni a következö meccsre.
Modric játéka kegyetlenül hiányzik még mindig. Nem vagyok még tökéletesen elégedett Lucas Silva játékával a Schalke ellen rengeteg eladott labdája volt, most viszont jobb lett. Viszont akar, fut, nem zavarja a labda. Szerintem van potenciál a srácban, reméljük fejlödik még és jó lehet.
A kp-n szerintem sokkal nehezebb behuppanni menet közben egy csapatba és érezni a többiek játékát, ehhez idö kell.
Viszont remélem Khedira csomagol.
A bíró és a "segítöi" nem voltak a helyzet magaslatán tegnap. 1 gólt minimum elvettek..
Nem éreztem, hogy direkt csalnának, inkább a fogalmatlanság jött át nekem.
Nagyon élvezem nézni a játékát, többször Guti szintü passzokat oszt és hasznos a játéka. Igyekszik visszalépni és a támadásokban fontos kapocs CR-ék és a védelem között.
Egy gond van vele, eröszakosabb csapatok elnyomják néha, mert nem túl nagy darab. De ezért olyan fordulékony máskor, szóval valamit valamiért.
Örülök CR góljának, így nem fog rágörcsölni a következö meccsre.
Modric játéka kegyetlenül hiányzik még mindig. Nem vagyok még tökéletesen elégedett Lucas Silva játékával a Schalke ellen rengeteg eladott labdája volt, most viszont jobb lett. Viszont akar, fut, nem zavarja a labda. Szerintem van potenciál a srácban, reméljük fejlödik még és jó lehet.
A kp-n szerintem sokkal nehezebb behuppanni menet közben egy csapatba és érezni a többiek játékát, ehhez idö kell.
Viszont remélem Khedira csomagol.
A bíró és a "segítöi" nem voltak a helyzet magaslatán tegnap. 1 gólt minimum elvettek..
Nem éreztem, hogy direkt csalnának, inkább a fogalmatlanság jött át nekem.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Abszolút adom a véleményeket. Érződött a srácokon hogy élesek, ott voltak fejben. Cé végre megint élvezte a játékot, fetrengésből kevesebb kéne. Silva pedig egyértelmű előrelépés a két jómadárhoz képest. Tökéletes lesz kiegészítő embernek a kpra. Szerencsére szemben a széllel is nyertünk, nem is értem,hogy a Bale elleni szabálytalanság hoyg nem volt piros lap.. Nyújtott lábbal. Tiszta történet. Meg hát Benzike gólja. Pedig milyen szép volt.. Na mindegy. Utána adtak neki egyet a kapus meg a védő.
Pepe tanári volt, mint általában, Carvajal meg mint egy futóbolond. Nagyon hasznos, kicsit rapszodikus, de reméljük hogy csak a korral jár.
Tetszett amit láttam, így tovább.
Pepe tanári volt, mint általában, Carvajal meg mint egy futóbolond. Nagyon hasznos, kicsit rapszodikus, de reméljük hogy csak a korral jár.
Tetszett amit láttam, így tovább.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem az a meccs volt mely után álmatlanul forgolódok felpörögve az adrenalintól,de Isco meg Benzema feldobta kicsit....
Egy kötelező győzelem,egy talán ismét helyes irányba formálódó csapattól.
Egy kötelező győzelem,egy talán ismét helyes irányba formálódó csapattól.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Az megvan, hogy a kovetkezo 2 szerdank szabat, ugyhogy nem kell pihentetni a kezdo 11-et.sandorzolika írta:Rotáció: szerintem néha már kellene de valahol meg értem Carlot is. Mivel heti 1 meccs van semmi ertelme kezdokent pihentetni valakit, jatszon a csapat...az viszont minusz hogy eldolt meccsen is csak 88percben cserel. De ha jobban belegondolunk akkor tavaly 3 naponta volt meccs mint 6-7 naponta...ha ugy nezzuk akkor most ''szerdankent'' pihen Kroos és Isco is es a BBC is )
Azt viszont nem ertem, hogy egy mar megnyert meccsen miert nem hozza be az utolso 15-20 percre Jeset. Nem tartozik a kedenceim koze, de azert csak sajat nevelesu jatekos.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
dzsi91 írta:Hát mi lenne? Kroos-Modric-Isco... Jamessel idén már nem nagyon kell kezdőként számolni szerintem.Visszatér és amire formába lendül már bl döntő van.( )sandorzolika írta:Az viszont aggodalomra ad okot hogy Modric ha visszater akkor mi lessz a középpályán?
Én nem bánom csak térjünk már vissza a 4-4-2-re
nem idegeskedek ha Bale jatszik de akkor legyen kp es ne elol futkarozzon otlettelenul, bar erre mostansag kezd racafolni...
- Hasta el final, Vamos Real -
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát mi lenne? Kroos-Modric-Isco... Jamessel idén már nem nagyon kell kezdőként számolni szerintem.Visszatér és amire formába lendül már bl döntő van.( )sandorzolika írta:Az viszont aggodalomra ad okot hogy Modric ha visszater akkor mi lessz a középpályán?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams