Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Viszlát bajnokság és Bl,ja és jövőre se nyerünk semmit es azutan se.
Amugy Megérdemelte a villareal jók voltak,mi meg összességében nem játszottunk rosszul,csakhát a helyzeteket be kéne rugni.Meglepő pontvesztés,bilbaora vártam ezt az ikszet,igy nyerni kell a san mamesben.
Amugy Megérdemelte a villareal jók voltak,mi meg összességében nem játszottunk rosszul,csakhát a helyzeteket be kéne rugni.Meglepő pontvesztés,bilbaora vártam ezt az ikszet,igy nyerni kell a san mamesben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A klasszikusig ki kellett volna húzni 4 pont előnnyel bacca meg... ez így kurva nehéz lesz, félek ,h márt a klasszikusra ponthátránnyal megyünk...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Jesé meg szerintem akkor bekussolhat a szezon hátralévő részére, mert azon túl, hogy üres kapura nem megy, nem volt passza ami emberhez ment volna.
Balel meg visszafizettetném az árát és visszakaphatná, ha elkezd újra focizni. Totàl agyatlan futkorászás csak.
Balel meg visszafizettetném az árát és visszakaphatná, ha elkezd újra focizni. Totàl agyatlan futkorászás csak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy játékos nyújtott értékelhetőt, Iker. Többi leves.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát ennél csak jobb lehet és a kicsiket ezzel hígfossal is verjük. Barca ellen kibekkeljük, Atleti pedig megszopatja őket és ott a 33.rashidm írta:Már ne is haragudj, ha nem lesz változás (Mordic ki tudja hogy milyen állapotban lesz), ugyanilyen fostalicska forma+pocsék helyszetkihasználás+semmi ötlet, javulás játékban, lögyögés lesz, akkor majd gondolod hogy minden szép és jó lesz.
Melyik nyomott Carvajalra? MoM volt bacca meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. március 1., vasárnap 23:02-kor.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Bilbao elleni sem lesz könnyebb meccs sajna.
- ___Samy___
Igazabol meg mindig nem ertem Ancelottit. Sajat elmondasa szerint is az egyensuly a legfontosabb, de megse tesz erte semmit, folyamat erolteti eztba szart. Hat az osszel meg meg sem fordult a fejemben, hogy ennyire le fog egyszerusodni a jatekunk, hogy megtoljuk szelen es beadjuk. Rengeteg lehetoseg volt az atlovesekre, de en nem tudom, hogy most csak nem mertek megprobalni vagy meg volt tiltva, de meg se probalkoztak vele. Botranyosan egysikuak a jatekosok ebben a rendszerben, Bale gyakorlatilag full egyoldalas es nem csak egy labas, jobb labra abszolut nem cselez. Ugyanez Jese is csak forditva, plusz o meg mostansag el is szallt, de ezzel remelhetoleg visszater a foldre, mert ez egy nulla volt tole.
A kovetkezo 3 hetben el fog dolni a bajnoksag, de egyaltalan nem remenykedek benne pozitivan, mert nem latom meg csak jelet sem a valtozasnak/valtoztatasnak.
A kovetkezo 3 hetben el fog dolni a bajnoksag, de egyaltalan nem remenykedek benne pozitivan, mert nem latom meg csak jelet sem a valtozasnak/valtoztatasnak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Random írtam a neveket, és csak tízet lehet. Sorry.cart írta:Varanera miért nem lehet szavazni? Az az ember lőtte a gólt, akit ő üresen hagyott, plusz még volt egy aláfutása is, amiből szintén majdnem gól lett...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
abszolút megérdemeltük, mert:
- az első félidőben nagyképűen, lazázva, nulla koncentrációval szórtuk el a lehetőségeket, majd a másodikban totál görcsösség volt
- Balenek a padon kellene gondolkozni
- Ancelotti totál egysíkú, kifacsart csapatot csinál, így hogy nem rotál. Nem értem miért jó ez
Könnyen lehet, hogy az hogy ma nem tették oda magukat ez a bajnokságba kerülhet. Nem lesz könnyű Bilbaoban, plána ha érzik a vérszagot..
Nem értem mire volt jó ez a mai balfaxkodás, ez a Villar verhető lett volna ha befejezzük a helyzeteket, kicsit oda tesszük magunkat az első félidőben. Kár érte!!
- az első félidőben nagyképűen, lazázva, nulla koncentrációval szórtuk el a lehetőségeket, majd a másodikban totál görcsösség volt
- Balenek a padon kellene gondolkozni
- Ancelotti totál egysíkú, kifacsart csapatot csinál, így hogy nem rotál. Nem értem miért jó ez
Könnyen lehet, hogy az hogy ma nem tették oda magukat ez a bajnokságba kerülhet. Nem lesz könnyű Bilbaoban, plána ha érzik a vérszagot..
Nem értem mire volt jó ez a mai balfaxkodás, ez a Villar verhető lett volna ha befejezzük a helyzeteket, kicsit oda tesszük magunkat az első félidőben. Kár érte!!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Már ne is haragudj, ha nem lesz változás (Mordic ki tudja hogy milyen állapotban lesz), ugyanilyen fostalicska forma+pocsék helyszetkihasználás+semmi ötlet, javulás játékban, lögyögés lesz, akkor majd gondolod hogy minden szép és jó lesz.nmate írta:Örülök, hogy leírtad, most már tudom mi lesz. Akkor meg sem nézem majd.rashidm írta:Nem baj, minden rendben. Majd a következő fordulóban is 1 pontot szerzünk (ha szerzünk), aztán a Barca ellen (a jelenlegi forma alapján) egy sima 3 gombócot kapunk és szia bajnokság. Majd jön a BL, és az is szia. Szánalom.
Köszi még egyszer.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Esküszöm jobban szeretek felnézni fórumra egy nem megnyert meccs után
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
Pepe sem volt jobb nála.cart írta:Varanera miért nem lehet szavazni? Az az ember lőtte a gólt, akit ő üresen hagyott, plusz még volt egy aláfutása is, amiből szintén majdnem gól lett...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Már azt hittem megint nekem kell elkezdenem a pesszimista szöveget.így fog elmenni a bajnokság szépen. a barca a 94. percben gólt lő a valencia vendégeként, mi otthon előnyt engedünk ki a villarreal ellen.
Komolyra fordítva a szót: ez a meccs is csak azt bizonyította, hogy még mindig gödörbe vagyunk. Persze voltak helyzeteink de azokkal mi soha nem gazdálkodunk jól, kapus élete top 10 meccsének az egyike megvolt, és össze is jött a pontvesztés.
A gond csak az, hogy ez a játék nekem azt vetíti elő, hogy idegenben méginkább szenvedni fogunk értelmesebb csapatok ellen. És jövő héten Bilbaoba megyünk pont...szerintem ott sem nyerünk.
Varanera miért nem lehet szavazni? Az az ember lőtte a gólt, akit ő üresen hagyott, plusz még volt egy aláfutása is, amiből szintén majdnem gól lett...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Volt 3-4 ziccerünk...so? Ja igen, meg üres kapu is.Toti írta:gratulálok ancelotti, h egy heted volt bazdmeg felkészíteni a társaságot (ami azért nem egy rakat szar játékosokból áll) egy csütörtök este még idegenbeli el meccset játszó, legfontosabb embereit ma pihentető villarreal ellen.
nagy vagy bazdmeg. nagy...
lehet itt jönni, h be kell lőni üreskapura, meg ilyenek.. de bazdmeg..
egy 11es gólt bírtunk lőni.
a játék meg ötlettelen foshalmaz. angol bajnokikon nincs ennyi beadás..
csak szólok, h szevasz bajnokság ezzel.. de leírták már páran.. én meg úgy 3 hete..
Egy dolog miatt vagyok idegben, a beadások.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Volt aki már szezon elején leírta.Toti írta:csak szólok, h szevasz bajnokság ezzel.. de leírták már páran.. én meg úgy 3 hete..
Amúgy idén bajnokok leszünk, easy boys...easy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. március 1., vasárnap 22:57-kor.
gratulálok ancelotti, h egy heted volt bazdmeg felkészíteni a társaságot (ami azért nem egy rakat szar játékosokból áll) egy csütörtök este még idegenbeli el meccset játszó, legfontosabb embereit ma pihentető villarreal ellen.
csak szólok, h szevasz bajnokság ezzel.. de leírták már páran.. én meg úgy 3 hete..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért lassan lehetne változtatni...csak hát kit tehetünk be...Jesé, Csicsa, Illarra...oké
Lassan azt mondom jöhet a norvég...
Meg persze Modric, az utolsó jedi, talán le tud fedni egy jókora rést, de minden nem lesz vele sem jobb egy csapásra.
Lassan azt mondom jöhet a norvég...
Meg persze Modric, az utolsó jedi, talán le tud fedni egy jókora rést, de minden nem lesz vele sem jobb egy csapásra.
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Vereséggel felérő döntetlen...főleg, hogy jövő héten megyünk a Bilbao-i pokolba...igazából nehéz értékelni a meccset, mert a Villareal B csapattal simán versenyben volt...mi meg hoztuk a balf@szkodást a kapu előtt megint...nagyon-nagyon hiányozni fog még ez a 2 pont...
- nmate
Örülök, hogy leírtad, most már tudom mi lesz. Akkor meg sem nézem majd.rashidm írta:Nem baj, minden rendben. Majd a következő fordulóban is 1 pontot szerzünk (ha szerzünk), aztán a Barca ellen (a jelenlegi forma alapján) egy sima 3 gombócot kapunk és szia bajnokság. Majd jön a BL, és az is szia. Szánalom.
Köszi még egyszer.